Hotel Restaurant Cuba Libre

Caribisch, Vis en zeevruchten |
8,2 (63 reviews)
84% aanbevolen

Overheerlijk 3-gangen Rising Star Verrassingsmenu € 32,50 € 22,50

Hotel Restaurant Cuba Libre

Caribisch, Vis en zeevruchten |
8,2 (63 reviews)
84% aanbevolen

Overheerlijk 3-gangen Rising Star Verrassingsmenu € 32,50 € 22,50

Boek nu met alle vrijheid

Je krijgt direct een bevestiging, met GRATIS annulering.

Deal
Overheerlijk 3-gangen Rising Star Verrassingsmenu
€ 32,50 € 22,50

Hotel Restaurant Cuba Libre in Vijlen is een unieke bestemming, geheel in het teken van Cubaanse stijlen. De keuken, onder leiding van Arubaanse chef Kenneth, serveert heerlijke authentieke Cubaanse en Caribische gerechten. Geniet van homemade tapas, lekkere cocktails en een uitgebreid wijnassortiment. Restaurant Cuba Libre is een gezellige plek waar u kunt genieten van gerechten vol passie.

Hebt u ook zin om uzelf te laten verwennen met een verrassingsmenu? Grijp dan nu uw kans en reserveer snel voor dit Overheerlijk 3-gangen Rising Star Verrassingsmenu voor slechts € 22,50!

Ervaar de authentieke Cubaanse smaken en de gezellige sfeer bij Hotel Restaurant Cuba Libre!

RESERVEER RESERVEER
  • Te reserveren t/m 11 september 2024
  • Niet icm met andere acties
  • De prijs van de deal is per persoon
  • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl

Wat 63 mensen zeggen over Hotel Restaurant Cuba Libre

8.2 Gebaseerd op 63 reviews. 84% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review en deel je foto's

"Goed maar stevig geprijsd"
8.3 Keuken 8 | Service 10 | Sfeer 7

Lekker gegeten, erg vriendelijke bediening. Echter een zeer stevig prijskaartje voor eten en drinken.
Wij vonden het wel erg rumoerig terwijl de zaak niet eens echt vol zat.

Angelique Slenders op 09 juni 2024
Geverifiëerd

"Lekkere tapas"
9.7 Keuken 10 | Service 9 | Sfeer 10

Lekkere tapas

Sandra Haagen op 03 juni 2024
Geverifiëerd

"Uit eten"
7.7 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 7

Eten en service waren goed. Wel vreemd dat bij Dinerbon wordt gesproken over een noodzakelijk 3-gangen menu, wat voor mij inhoudt dat ik a la carte 3 gangen bestel of gebruik maak van het door CL in de menukaart aangeboden weekmenu. Tot mijn verbazing kon ik alleen de bon gebruiken voor een 3-gangen tapas menu.

Hans Brocheler op 22 april 2024
Geverifiëerd

"Schrikbarend slecht!"
2.0 Keuken 2 | Service 2 | Sfeer 2

Wij verheugden ons op een heerlijk avondje uit in restaurant Cuba Libre te Vijlen. Met een 3-gangen tapasmenu in het vooruitzicht en vergezeld van een diner-bon begonnen we enthousiast aan ons uitstapje. Nadat we netjes op tijd waren gearriveerd en na een tijdje de soep kregen, keken we elkaar verbaast aan: knoflook...

Lees hele review

Wij verheugden ons op een heerlijk avondje uit in restaurant Cuba Libre te Vijlen. Met een 3-gangen tapasmenu in het vooruitzicht en vergezeld van een diner-bon begonnen we enthousiast aan ons uitstapje. Nadat we netjes op tijd waren gearriveerd en na een tijdje de soep kregen, keken we elkaar verbaast aan: knoflooksoep!? Vreemde soepkeuze te noemen van het restaurant, zeker voor een zaterdagavond omdat je dan nergens meer naartoe kon gaan gezien de knoflookreuk welke dit met zich meebrengt. Vervolgens kregen we na ruim 45 minuten, na eerst te moeten vragen waar dit bleef, het hoofdgerecht bestaande uit 2 kommetjes met "gehakballen:" eentje in tomatensaus en de ander in een soort "vissaus" maar deze hadden totaal geen smaak; de gehaktballen proefden helemaal niet naar gehakt en waren heel klef. Dan nog 4 kipkluifjes in een kommetje, een kommetje champignons, een kommetje met letterlijk een paar frietjes en eentje met wat rijst. Schamens waard om zoiets op tafel te zetten voor
€ 34,95 per persoon!!! Het nagerecht met ijs was het enige wat een beetje smaakte. In de tussentijd kwam men wel steeds vragen of we nog iets moesten drinken, dat leek helaas hoofdzaak te zijn daar! Het is jammer dat er letterlijk en figuurlijk geen aandacht besteed werd aan ons als nieuwkomers, omdat wij wel potentiële nieuwe klanten konden zijn als het goed was bevallen. Hier ga je natuurlijk niet meer naartoe en met deze negatieve recensie als gevolg! Kortom: veel te duur voor hetgeen we hebben gegeten! Heel jammer!

Miep op 22 april 2024
Geverifiëerd

"Aanrader"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Lekker eten in leuke sfeer. Aanrader!

Hans Priems op 21 april 2024
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Vijlen e.o.

Toon telefoonnummer

Over Hotel Restaurant Cuba Libre

Keuken: Caribisch, Vis en zeevruchten

Gelegen in Vijlen is het unieke hotel-restaurant Cuba Libre. Zoals de naam al zegt staat het hotel-restaurant in het teken van Cubaanse stijlen. De keuken, onder leiding van Arubaanse chef Kenneth, serveert heerlijke authentieke Cubaanse en Caribische gerechten. Geniet van homemade tapas, lekkere cocktails en een uitgebreid wijnassortiment. Restaurant Cuba Libre is een gezellige plek waar je kan genieten van gerechten vol met passie.

RESERVEER RESERVEER
Alle restaurantdeals in Vijlen e.o.

Veelgestelde vragen

Je kunt bij de meeste restaurants gratis reserveren en annuleren. De rekening betaal je pas in het restaurant. Sommige restaurants vragen om een kleine aanbetaling, dit wordt duidelijk aangegeven bij het plaatsen van de reservering.

Als je de bevestigingsmail kwijt bent, kun je een mail sturen naar [email protected] of bel ons op (020) 486 67 29.

Heb je van je reservering gebruik gemaakt, dan ontvang je automatisch een e-mail met daarin een uitnodiging om je gastronomische ervaring met het restaurant met ons te delen in een recensie. Klik in de mail op 'recensie achterlaten' en hier kun je een recensie schrijven over het restaurant dat je hebt bezocht.

Op www.restaurantdinercheque.nl kan je bij meer dan 350 geselecteerde restaurants reserveren. Restaurant Dinercheque is alleen geldig met een reservering via www.restaurantdinercheque.nl. Let op: mocht je de code via een andere partner hebben gekregen, zoals Gall & Gall of Blokker ga dan naar de website die je op jouw vouchercode kunt vinden.

Geen probleem.

Indien je een account bij ons hebt aangemaakt kun je op je account inloggen en de reservering zelf eenvoudig wijzigen.

Heb je geen account? Klik dan op de link van de bevestigingsmail van je reservering.

Tijdens Dining with the Stars kun je heerlijk genieten van een fantastisch luxe diner bij de beste 160 restaurants van België, vanaf slechts € 54,40 per persoon. Dining with the Stars wordt 2 keer per jaar georganiseerd, in de zomer en in de winter.

Ja, je kunt altijd gratis annuleren.

Indien je een aanbetaling hebt gedaan kun je tot 24 uur voor je reservering annuleren. Het door jou aanbetaalde bedrag wordt dan automatisch op je rekening terug gestort. Let op: als je minder dan 24 uur van tevoren annuleert houdt het restaurant je aanbetaling om de kosten van de tafel te dekken. Wij staan hier los van, problemen die hierdoor veroorzaakt worden moeten in communicatie met het restaurant opgelost worden.

Je kunt je reservering annuleren vanuit de bevestigingsmail: Klik op reservering beheren in de mail en klik op de knop reservering annuleren. Als je een account hebt aangemaakt, kun je dit ook gemakkelijk doen door naar 'mijn reserveringen' te gaan. Je kunt ook contact met ons opnemen op telefoonnummer +31 (020) 486 67 29 of per email via [email protected].

Van elke reservering ontvang je binnen enkele minuten een bevestiging op het door jouw opgegeven email adres. Niets ontvangen? Kijk dan even in je spambox.

Ja, restaurants houden altijd rekening met eventuele dieetwensen.

Je kan je dieetwensen aangeven bij de opmerkingen op het reserveerformulier.

Bij de meeste deals zijn drankjes zijn niet inbegrepen.

Sommige restaurants bieden een all-in arrangement aan waarbij duidelijk wordt aangegeven welke drankjes wel zijn inbegrepen.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op deze website hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden