Brasserie Rita

Frans, Nederlands, Vis en zeevruchten | €€€ | Menu
8,9 (71 reviews)
96% aanbevolen

Creatief 6-gangen Rita's Choice All-In diner € 120,- € 109,-

Brasserie Rita

Frans, Nederlands, Vis en zeevruchten | €€€ | Menu
8,9 (71 reviews)
96% aanbevolen

Creatief 6-gangen Rita's Choice All-In diner € 120,- € 109,-

Boek nu met alle vrijheid

Je krijgt direct een bevestiging, met GRATIS annulering.

Deal
Creatief 6-gangen Rita's Choice All-In diner
€ 120,- € 109,-

Laat je verrassen door de oprechte gastvrijheid en ervaar een heerlijke avond uit op de oudste plek van Eindhoven! Het team, onder leiding van Chef-kok Ron van de Wiel, staat voor karakteristieke producten en vakmanschap. Dit komt dan ook in elk gerecht naar voren. Geniet van heerlijke gerechten die zijn gebaseerd op de klassieke Franse keuken, waarbij ook moderne smaken uit andere wereldkeukens worden gebruikt. Brasserie Rita serveert nu een Creatief 6-gangen Rita's Choice All-In diner. Dit diner bestaat uit een 6-gangen menu inclusief een bruisend aperitief, bijpassende wijnen, brood, tafelwater en koffie/thee.

Reserveer nu je tafeltje niet voor € 120,-, maar voor € 109,- per persoon!

Wanneer kom jij heerlijk een avond genieten bij brasserie Rita?

RESERVEER RESERVEER
  • Te reserveren t/m 31 maart 2023
  • Niet icm met andere acties
  • De prijs van de deal is per persoon
  • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl

Deal
Heerlijk 4-gangen Rita's Choice All-In diner
€ 97,- € 87,-

Laat je verrassen door de oprechte gastvrijheid en ervaar een heerlijke avond uit op de oudste plek van Eindhoven! Het team, onder leiding van Chef-kok Ron van de Wiel, staat voor karakteristieke producten en vakmanschap. Dit komt dan ook in elk gerecht naar voren. Geniet van heerlijke gerechten die zijn gebaseerd op de klassieke Franse keuken, waarbij ook moderne smaken uit andere wereldkeukens worden gebruikt. Brasserie Rita serveert nu een Heerlijk 4-gangen Rita's Choice All-In diner. Dit diner bestaat uit een 4-gangen menu inclusief een bruisend aperitief, bijpassende wijnen, brood, tafelwater en koffie/thee.

Reserveer nu je tafeltje niet voor € 97,-, maar voor € 87,- per persoon!

Wanneer kom jij heerlijk een avond genieten bij brasserie Rita?

RESERVEER RESERVEER
  • Te reserveren t/m 31 maart 2023
  • Niet icm met andere acties
  • De prijs van de deal is per persoon
  • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl

Wat 71 mensen zeggen over Brasserie Rita

8.9 Gebaseerd op 71 reviews. 96% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review en deel je foto's

"Heerlijk gegeten! "
8.3 Keuken 9 | Service 7 | Sfeer 9

Mooie locatie. Lekker eten en vriendekijke bediening. Prijs kwaliteit absoluut de moeite waard. Kleine tips, soms waren onze glazen leeg en bij het hoofdgerecht konder we pas vragen voor een nieuw drankje, passend bij het gerecht. Tevens had ik aangegeven een notenallergie te hebben en helaas zaten er toch amandelen...

Lees hele review

Mooie locatie. Lekker eten en vriendekijke bediening. Prijs kwaliteit absoluut de moeite waard. Kleine tips, soms waren onze glazen leeg en bij het hoofdgerecht konder we pas vragen voor een nieuw drankje, passend bij het gerecht. Tevens had ik aangegeven een notenallergie te hebben en helaas zaten er toch amandelen op mijn gerecht. Dit wel direct teruggekoppeld. Ik heb een notenallergie maar kan amandel wel verdragen, dus dat was nu geen direct probleem. Maar hier wel echt aandacht voor! Er zijn mensen die echt ernstige allergiën hebben, ik bijvoorbeeld wel voor walnoot en cashew (waarvoor epi-pen). Dus denk hier echt goed bij na, vooral voor een volgende gast. Gerechten, ook de vegetarische gerechten heerlijk en origineel! Overall goed!!

Laura van Loon op 10 maart 2023
Geverifiëerd
Brasserie Rita heeft gereageerd op Gister

Beste Laura,
bedankt voor je feedback! We zullen dit delen en bespreken met het team zodat we nog beter voor onze gasten kunnen zorgen!

vriendelijke groet,
Team Rita


"Smullen!!"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Bijzonder, lekker, apart, fantasievol, lust voor het oog, geserveerd door vriendelijke mensen met voldoende flexibiliteit.
Verbeterpunt: de website. Er mag op staan waar je tegenwoordig in het onmogelijke Eindhoven redelijk kunt parkeren. En je moet maar weten dat de locatie het restaurant is van een hotel met ande...

Lees hele review

Bijzonder, lekker, apart, fantasievol, lust voor het oog, geserveerd door vriendelijke mensen met voldoende flexibiliteit.
Verbeterpunt: de website. Er mag op staan waar je tegenwoordig in het onmogelijke Eindhoven redelijk kunt parkeren. En je moet maar weten dat de locatie het restaurant is van een hotel met andere naam. Vanuit de straat is nergens iets met brasserie of Rita te zien....
Gelukkig was het personeel zeer behulpzaam en ze kwamen extra naar buiten om ff de weg te wijzen. Top dus!

Marianne Hautus op 07 maart 2023
Geverifiëerd

"Top avond"
9.7 Keuken 9 | Service 10 | Sfeer 10

Een top avond! Zeer verrassende en uiteenlopende gerechten met een heerlijke amuse en brood. De jongens in de bediening aardig en kundig.

Alles waar je op hoopt bij een avondje uit!

Arjan op 07 maart 2023
Geverifiëerd

"Fijne avond met een hobbel"
9.0 Keuken 8 | Service 10 | Sfeer 9

Het begon prima, maar bij het hoofdgericht ging het mis, ook de oplossing ging niet helemaal zoals verwacht. Verder goed passende wijnen bij de gerechten. Op het laatst ging het een beetje lang duren en moesten we ook nog om de wijn van het arrangement vragen. Des al niet te min gaan we ze toch wel een tweede kans geven. Alleen niet op het einde van de menukaart!

PoppieBob op 02 maart 2023
Geverifiëerd

"Heerlijk gegeten"
8.0 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 8

Het was lekker, goed personeel en n mooie locatie

Marga Strijbos op 02 maart 2023
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Eindhoven e.o.

Toon telefoonnummer

Over Brasserie Rita

Keuken: Frans, Nederlands, Vis en zeevruchten

Chef-kok Ron van de Wiel en zijn team koken vanuit de Franse klassieke keuken, waarbij moderne smaken uit de wereldkeuken te herkennen zijn. Karakteristieke producten en vakmanschap staan in alle gerechten centraal. Het lekkerste uit de zee en het mooiste van het land worden begeleid door verrassende smaken.

Het culinaire team werkt nauw samen, wat resulteert in een prachtige kaart met smaakvolle gerechten die niet alleen tongstrelend zijn, maar ook een lust voor het oog.

Laat je verrassen door de oprechte gastvrijheid en ervaar een heerlijke avond uit op de oudste plek van Eindhoven!

RESERVEER RESERVEER
Alle restaurantdeals in Eindhoven e.o.

Veelgestelde vragen

Tijdens de Nationale Restaurant Week kun je heerlijk genieten van een fantastisch 3-gangen diner bij de beste 500 restaurants van Nederland, vanaf slechts € 29,95 per persoon. De Nationale Restaurant Week wordt 2 keer per jaar georganiseerd, in het voorjaar en in het najaar.

Van elke reservering ontvang je binnen enkele minuten een bevestiging op het door jouw opgegeven email adres. Niets ontvangen? Kijk dan even in je spambox.

Ja, restaurants houden altijd rekening met eventuele dieetwensen.

Je kan je dieetwensen aangeven bij de opmerkingen op het reserveer formulier.

Bij de meeste deals zijn drankjes zijn niet inbegrepen.

Sommige restaurants bieden een all-in arrangement aan waarbij duidelijk wordt aangegeven welke drankjes wel zijn inbegrepen.

Geen probleem.

Indien je een account bij ons hebt aangemaakt kun je op je account inloggen en de reservering zelf eenvoudig wijzigen.

Heb je geen account? Klik dan op de link van de bevestigingsmail van je reservering.

Ja, je kunt altijd gratis annuleren.

Indien je een aanbetaling hebt gedaan kun je tot 24 uur voor je reservering annuleren. Het door jou aanbetaalde bedrag wordt dan automatisch op je rekening terug gestort. Let op: als je minder dan 24 uur van tevoren annuleert houdt het restaurant je aanbetaling om de kosten van de tafel te dekken. Wij staan hier los van, problemen die hierdoor veroorzaakt worden moeten in communicatie met het restaurant opgelost worden.

Je kunt je reservering annuleren vanuit de bevestigingsmail: Klik op reservering beheren in de mail en klik op de knop reservering annuleren. Als je een account hebt aangemaakt, kun je dit ook gemakkelijk doen door naar 'mijn reserveringen' te gaan. Je kunt ook contact met ons opnemen op telefoonnummer (020) 486 67 29 of per email via hello@diningcity.nl.

Op www.restaurantdinercheque.nl kan je bij meer dan 350 geselecteerde restaurants reserveren. Restaurant Dinercheque is alleen geldig met een reservering via www.restaurantdinercheque.nl. Let op: mocht je de code via een andere partner hebben gekregen, zoals Gall & Gall of Blokker ga dan naar de website die je op jouw vouchercode kunt vinden.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden