The Harbour Club Eindhoven

Aziatisch, Frans, Vis en zeevruchten | €€ | Menu
8,1 (35 reviews)
74% aanbevolen

Fantastisch 5-gangen Chef's diner € 65,- € 54,50

The Harbour Club Eindhoven

Aziatisch, Frans, Vis en zeevruchten | €€ | Menu
8,1 (35 reviews)
74% aanbevolen

Fantastisch 5-gangen Chef's diner € 65,- € 54,50

Boek nu met alle vrijheid

Je krijgt direct een bevestiging, met GRATIS annulering.

Deal
Fantastisch 5-gangen Chef's diner
€ 65,- € 54,50

Geniet van hoogstaande kookkunsten in een exclusieve setting bij The Harbour Club Eindhoven! Een tikkeltje eigenwijsheid, oog voor detail en sensationele smaakcombinaties: bij The Harbour Club hebben ze het allemaal! Het aanbod varieert van oesters, sushi/sashimi, tacos', seafood en heerlijke vlees- en visgerechten. Dit, in combinatie met de uitgebreide drankenkaart, zorgt voor een avond vol luxe. Het interieur is stijlvol en modern en zorgt voor de perfecte setting.

Geniet van een heerlijke avond gevuld met oosterse gerechten met deze Fantastisch 5-gangen Chef's diner en laat je van begin tot eind verwennen. Reserveer nu je tafeltje niet voor € 65,-, maar voor slechts € 54,50 per persoon!

Luxueus dineren, bij The Harbour Club Eindhoven ben je aan het juiste adres!

RESERVEER RESERVEER
  • Te reserveren t/m 31 december 2025
  • Niet icm met andere acties
  • De prijs van de deal is per persoon
  • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl

Deal
Elegant 4-gangen Chef's diner
€ 52,50 € 44,50

Ervaar de elegante sfeer en subtiele maar verfijnde smaken bij The Harbour Club Eindhoven! The Harbour Club Eindhoven staat bekend om gerechten met een tikkeltje eigenwijsheid en oog voor detail. Het aanbod varieert van oesters, sushi/sashimi, tacos', seafood en heerlijke vlees- en visgerechten. Dit, in combinatie met de uitgebreide drankenkaart, zorgt voor een avond vol luxe. Het interieur is stijlvol en modern en zorgt voor de perfecte setting.

Geniet van heerlijke oosterse gerechten met deze Elegant 4-gangen Chef's diner en laat je van begin tot eind verwennen. Reserveer nu je tafeltje niet voor € 52,50, maar voor slechts € 44,50 per persoon!

Wanneer kom jij van deze fenomenale gerechten genieten bij The Harbour Club Eindhoven?

RESERVEER RESERVEER
  • Te reserveren t/m 31 december 2025
  • Niet icm met andere acties
  • De prijs van de deal is per persoon
  • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl

Deal
Elegante 4-gangen Chef's lunch
€ 52,50 € 44,50

Bij The Harbour Club Eindhoven kun je genieten van hoogstaande kookkunsten. Ontdek gerechten met een tikkeltje eigenwijsheid en oog voor detail. Het aanbod varieert van oesters, sushi/sashimi, tacos', seafood en heerlijke vlees- en visgerechten. Dit, in combinatie met de uitgebreide drankenkaart, zorgt voor een avond vol luxe. Het interieur is stijlvol en modern en zorgt voor de perfecte setting.

Geniet van heerlijke oosterse gerechten met deze Elegante 4-gangen Chef's lunch en laat je van begin tot eind verwennen. Reserveer nu je tafeltje niet voor € 52,50, maar voor slechts € 44,50 per persoon!

Wanneer kan The Harbour Club Eindhoven jouw tafeltje klaarmaken?

RESERVEER RESERVEER
  • Te reserveren t/m 31 december 2025
  • Niet icm met andere acties
  • De prijs van de deal is per persoon
  • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl

Wat 35 mensen zeggen over The Harbour Club Eindhoven

8.1 Gebaseerd op 35 reviews. 74% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review en deel je foto's

"Lekker en genoeg"
9.3 Keuken 9 | Service 9 | Sfeer 10

Voor de 1e keer bij Harbour Club Eindhoven gegeten. Mooie en verrassende ruimte, vriendelijk personeel en lekker gegeten

Anja S op 12 oktober 2022
Geverifiëerd

"Sfeervol "
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Top

fred Betist op 07 oktober 2022
Geverifiëerd

"Heerlijke lunch"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Met een tafeltje aan het raam, kijkend over de Karpendonkse Plas, hebben we met z’n vieren heerlijk geluncht. Fijne sfeer, prima bediening en heerlijk eten. Het was top! #aanrader

Gerdien De Wal op 30 september 2022
Geverifiëerd

"Aanrader!!!!!"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

zeker aan te bevelen. Personeel superaardig en erg attent. Niks is te veel voor hen.

Carmen Klaessen (1 review) op 23 september 2022
Geverifiëerd

"Nieuwsgierig"
7.7 Keuken 9 | Service 6 | Sfeer 8

Als je reserveert, zie je alleen 3 gangen Chef menu en geen gerechten. Eenmaal daar krijg je het menukaartje. Daar staan 3 niet zo geweldige gerechten op en voor de andere keuzes is het telkens een meerprijs van 16 tot 18 euro. Per gerechtje! Beetje chaotische bediening. Het was niet druk (12 gasten) maar telkens ie...

Lees hele review

Als je reserveert, zie je alleen 3 gangen Chef menu en geen gerechten. Eenmaal daar krijg je het menukaartje. Daar staan 3 niet zo geweldige gerechten op en voor de andere keuzes is het telkens een meerprijs van 16 tot 18 euro. Per gerechtje! Beetje chaotische bediening. Het was niet druk (12 gasten) maar telkens iemand anders aan tafel. 3 Of 4 verschillende gezichten. Drankjes opgenomen maar weer vergeten. Wel mooie (niet de restaurantweek) menukaart en prachtig interieur. Ook mooi uitzicht. En voor elk wat wils qua prijs.

Vanthetrees op 22 september 2022
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Eindhoven e.o.

Toon telefoonnummer

Over The Harbour Club Eindhoven

Keuken: Aziatisch, Frans, Vis en zeevruchten

In Eindhoven met uitzicht over de Kaperdonkse plas ligt het gloednieuwe restaurant van de welbekende The Harbour Club. Geniet van lunch, diner en heerlijke wijnen in de prachtige langgevelboerderij. The Harbour Club Eindhoven verzorgd een gigantische ruimte met grote bar, een open keuken, inloop wijnkast, serre-restaurant, terras en ook nog een aquarium met schaal-en schelpdieren. Maar uiteraard zijn de hoogstaande kookkunsten en overheerlijke drankjes dé ultieme reden om van een heerlijke lunch of diner te genieten bij The Harbour Club in Eindhoven.

Wanneer kom jij genieten van de exclusiviteit en culinaire gerechten die The Harbour Club biedt?

RESERVEER RESERVEER
Alle restaurantdeals in Eindhoven e.o.

Veelgestelde vragen

Je kunt bij de meeste restaurants gratis reserveren en annuleren. De rekening betaal je pas in het restaurant. Sommige restaurants vragen om een kleine aanbetaling, dit wordt duidelijk aangegeven bij het plaatsen van de reservering.

Op www.restaurantdinercheque.nl kan je bij meer dan 350 geselecteerde restaurants reserveren. Restaurant Dinercheque is alleen geldig met een reservering via www.restaurantdinercheque.nl. Let op: mocht je de code via een andere partner hebben gekregen, zoals Gall & Gall of Blokker ga dan naar de website die je op jouw vouchercode kunt vinden.

Van elke reservering ontvang je binnen enkele minuten een bevestiging op het door jouw opgegeven email adres. Niets ontvangen? Kijk dan even in je spambox.

Ja, restaurants houden altijd rekening met eventuele dieetwensen.

Je kan je dieetwensen aangeven bij de opmerkingen op het reserveerformulier.

Bij de meeste deals zijn drankjes zijn niet inbegrepen.

Sommige restaurants bieden een all-in arrangement aan waarbij duidelijk wordt aangegeven welke drankjes wel zijn inbegrepen.

Geen probleem.

Indien je een account bij ons hebt aangemaakt kun je op je account inloggen en de reservering zelf eenvoudig wijzigen.

Heb je geen account? Klik dan op de link van de bevestigingsmail van je reservering.

Tijdens Dining with the Stars kun je heerlijk genieten van een fantastisch luxe diner bij de beste 160 restaurants van België, vanaf slechts € 54,40 per persoon. Dining with the Stars wordt 2 keer per jaar georganiseerd, in de zomer en in de winter.

Ja, je kunt altijd gratis annuleren.

Indien je een aanbetaling hebt gedaan kun je tot 24 uur voor je reservering annuleren. Het door jou aanbetaalde bedrag wordt dan automatisch op je rekening terug gestort. Let op: als je minder dan 24 uur van tevoren annuleert houdt het restaurant je aanbetaling om de kosten van de tafel te dekken. Wij staan hier los van, problemen die hierdoor veroorzaakt worden moeten in communicatie met het restaurant opgelost worden.

Je kunt je reservering annuleren vanuit de bevestigingsmail: Klik op reservering beheren in de mail en klik op de knop reservering annuleren. Als je een account hebt aangemaakt, kun je dit ook gemakkelijk doen door naar 'mijn reserveringen' te gaan. Je kunt ook contact met ons opnemen op telefoonnummer +31 (020) 486 67 29 of per email via [email protected].

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op deze website hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden