HOT&HOT Eindhoven

Aziatisch, Chinees | €€ | Menu

Hotpot Set Lunch (2 pers.) € 37,50

Boek nu met alle vrijheid

Je krijgt direct een bevestiging, met GRATIS annulering.

Deal
Hotpot Set Lunch (2 pers.)
€ 37,50

HOT&HOT Eindhoven doet mee aan de Nationale Restaurant Week met een hotpot set lunch (2 pers.). Ontdek HOT&HOT Eindhoven nu tijdens de Restaurant Week en laat je voordelig in de watten leggen tijdens dit heerlijke hotpot set lunch (2 pers.).

Reserveer nu jouw tafel bij HOT&HOT Eindhoven!

Zijn er dieetwensen of allergieën? Geef deze dan vooral aan op het reserveringsformulier zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.

Let op! Het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.

RESERVEER RESERVEER
  • Te reserveren t/m 30 april 2023
  • Niet icm met andere acties
  • De prijs van de deal is per persoon
  • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl

Deal
Luxe Hotpot Set Diner (2 pers.)
€ 43,-

HOT&HOT Eindhoven doet mee aan de Nationale Restaurant Week met een luxe hotpot set diner (2 pers.). Ontdek HOT&HOT Eindhoven nu tijdens de Restaurant Week en laat je voordelig in de watten leggen tijdens dit heerlijke luxe hotpot set diner (2 pers.).

Reserveer nu jouw tafel bij HOT&HOT Eindhoven!

Zijn er dieetwensen of allergieën? Geef deze dan vooral aan op het reserveringsformulier zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.

Let op! Het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.

RESERVEER RESERVEER
  • Te reserveren t/m 30 april 2023
  • Niet icm met andere acties
  • De prijs van de deal is per persoon
  • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl

Wat mensen zeggen over HOT&HOT Eindhoven

Schrijf een review en deel je foto's

"Uniek restaurant in Eindhoven "
8.7 Keuken 8 | Service 10 | Sfeer 8

Heerlijk en leuk gegeten.

CaroNY61 op 10 maart 2023
Geverifiëerd

"Naam doet eer"
9.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 7

Wij hebben een super leuke avond gehad. Hot is hier ook echt hot. Wij houden wel van pittig, maar zelfs de lichtste was te pittig. Echter was de bediening zo lief hem voor ons aan te passen en hebben we de rest van de avond genoten. Echt een ervaring om hier eens te gaan eten.

Julia M op 11 oktober 2022
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Eindhoven e.o.

Toon telefoonnummer

Over HOT&HOT Eindhoven

Keuken: Aziatisch, Chinees

Door het succes van de HOT&HOT vestigingen in de randstad komt HOT&HOT nu ook naar Eindhoven! Laat je verleiden door deze heerlijke en authentieke Chinese keuken.

HOT&HOT is dé plek waar je kunt genieten van hotpot, een unieke Chinese manier van dineren die bekend is over de hele wereld. Verse ingrediënten worden gecombineerd met de heerlijkste bouillon in deze keuken om aan eenieder een avontuurlijk diner op tafel te zetten. Dit, in combinatie met de gastvriendelijke bediening maakt voor een dag om niet te vergeten.

Hotpot is een geheel uniek Chinees eetconcept en is bekend over de hele wereld. Alle hotpot sets zijn goed geselecteerd uit het HOT&HOT menu voor de mensen die hunkeren naar een eetavontuur en op zoek zijn naar Sichuan pittigheid. Om de hotpot gerechten op smaak te brengen, kiest u twee van de zes authentieke gearomatiseerde bouillons, waarmee het avontuur begint.

Het restaurant is op maar 15 minuten loopafstand van Eindhoven Centraal. Ook zijn er genoeg parkeerplaatsen in de buurt- als je met een grote groep komt, is het dus geen probleem om snel een plek ergens te vinden. Er zijn tafels van verschillende groottes in het restaurant, dus kom je met 2 personen of 8, er zijn genoeg mogelijkheden. HOT&HOT serveert ook hun heerlijke bubble tea voor naast de hotpot, dé perfecte combinatie!

Kom langs en maak lekker en voordelig kennis met HOT&HOT!

RESERVEER RESERVEER
Alle restaurantdeals in Eindhoven e.o.

Veelgestelde vragen

Tijdens de Nationale Restaurant Week kun je heerlijk genieten van een fantastisch 3-gangen diner bij de beste 500 restaurants van Nederland, vanaf slechts € 29,95 per persoon. De Nationale Restaurant Week wordt 2 keer per jaar georganiseerd, in het voorjaar en in het najaar.

Van elke reservering ontvang je binnen enkele minuten een bevestiging op het door jouw opgegeven email adres. Niets ontvangen? Kijk dan even in je spambox.

Ja, restaurants houden altijd rekening met eventuele dieetwensen.

Je kan je dieetwensen aangeven bij de opmerkingen op het reserveerformulier.

Bij de meeste deals zijn drankjes zijn niet inbegrepen.

Sommige restaurants bieden een all-in arrangement aan waarbij duidelijk wordt aangegeven welke drankjes wel zijn inbegrepen.

Geen probleem.

Indien je een account bij ons hebt aangemaakt kun je op je account inloggen en de reservering zelf eenvoudig wijzigen.

Heb je geen account? Klik dan op de link van de bevestigingsmail van je reservering.

Ja, je kunt altijd gratis annuleren.

Indien je een aanbetaling hebt gedaan kun je tot 24 uur voor je reservering annuleren. Het door jou aanbetaalde bedrag wordt dan automatisch op je rekening terug gestort. Let op: als je minder dan 24 uur van tevoren annuleert houdt het restaurant je aanbetaling om de kosten van de tafel te dekken. Wij staan hier los van, problemen die hierdoor veroorzaakt worden moeten in communicatie met het restaurant opgelost worden.

Je kunt je reservering annuleren vanuit de bevestigingsmail: Klik op reservering beheren in de mail en klik op de knop reservering annuleren. Als je een account hebt aangemaakt, kun je dit ook gemakkelijk doen door naar 'mijn reserveringen' te gaan. Je kunt ook contact met ons opnemen op telefoonnummer (020) 486 67 29 of per email via hello@diningcity.nl.

Op www.restaurantdinercheque.nl kan je bij meer dan 350 geselecteerde restaurants reserveren. Restaurant Dinercheque is alleen geldig met een reservering via www.restaurantdinercheque.nl. Let op: mocht je de code via een andere partner hebben gekregen, zoals Gall & Gall of Blokker ga dan naar de website die je op jouw vouchercode kunt vinden.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden