HOT&HOT Eindhoven

Aziatisch, Chinees | €€ | Menu
6,6 (3 reviews)
Gratis annuleren

Je kunt bij dit restaurant gratis annuleren. Reserveer nu, dan ben je alvast verzekerd van je tafel.

Wat 3 mensen zeggen over HOT&HOT Eindhoven

6.6 Gebaseerd op 3 reviews. 67% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review en deel je foto's

"Eens maar nooit meer."
2.0 Keuken 2 | Service 2 | Sfeer 2

Het eten was niet bijzonder en er zat nauwelijks smaak aan. Het vlees was nog bevroren. De rekening viel helemaal tegen. Die bleek i.p.v. €42 voor 2 personen, €42 per persoon. Er werd vrolijk bij vertelt dat we €5,0 korting hadden gekregen (2,50 per persoon) vanwege restaurant week. Ik vond €42 al veel voor het ete...

Lees hele review

Het eten was niet bijzonder en er zat nauwelijks smaak aan. Het vlees was nog bevroren. De rekening viel helemaal tegen. Die bleek i.p.v. €42 voor 2 personen, €42 per persoon. Er werd vrolijk bij vertelt dat we €5,0 korting hadden gekregen (2,50 per persoon) vanwege restaurant week. Ik vond €42 al veel voor het eten wat we kregen voor 2 personen, laat staan wat ik van het dubbele vind. Dat de prijs per persoon was en niet per twee personen bleek ergens onder aan de tekst te staan. De titel van de advertentie zei €42 voor 2 personen, en in de eerste alinea van de tekst stond er ook €42 voor 2 personen. Het eten was ok, maar niet om nog een keer te doen. De rekening naar afloop was schandalig. Geen aanrader.

Ontevreden klant op 07 april 2023
Geverifiëerd

"Uniek restaurant in Eindhoven "
8.7 Keuken 8 | Service 10 | Sfeer 8

Heerlijk en leuk gegeten.

CaroNY61 op 10 maart 2023
Geverifiëerd

"Naam doet eer"
9.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 7

Wij hebben een super leuke avond gehad. Hot is hier ook echt hot. Wij houden wel van pittig, maar zelfs de lichtste was te pittig. Echter was de bediening zo lief hem voor ons aan te passen en hebben we de rest van de avond genoten. Echt een ervaring om hier eens te gaan eten.

Julia M op 11 oktober 2022
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Eindhoven e.o.

Toon telefoonnummer

Over HOT&HOT Eindhoven

Keuken: Aziatisch, Chinees

Door het succes van de HOT&HOT vestigingen in de randstad komt HOT&HOT nu ook naar Eindhoven! Laat je verleiden door deze heerlijke en authentieke Chinese keuken.

HOT&HOT is dé plek waar je kunt genieten van hotpot, een unieke Chinese manier van dineren die bekend is over de hele wereld. Verse ingrediënten worden gecombineerd met de heerlijkste bouillon in deze keuken om aan eenieder een avontuurlijk diner op tafel te zetten. Dit, in combinatie met de gastvriendelijke bediening maakt voor een dag om niet te vergeten.

Hotpot is een geheel uniek Chinees eetconcept en is bekend over de hele wereld. Alle hotpot sets zijn goed geselecteerd uit het HOT&HOT menu voor de mensen die hunkeren naar een eetavontuur en op zoek zijn naar Sichuan pittigheid. Om de hotpot gerechten op smaak te brengen, kiest u twee van de zes authentieke gearomatiseerde bouillons, waarmee het avontuur begint.

Het restaurant is op maar 15 minuten loopafstand van Eindhoven Centraal. Ook zijn er genoeg parkeerplaatsen in de buurt- als je met een grote groep komt, is het dus geen probleem om snel een plek ergens te vinden. Er zijn tafels van verschillende groottes in het restaurant, dus kom je met 2 personen of 8, er zijn genoeg mogelijkheden. HOT&HOT serveert ook hun heerlijke bubble tea voor naast de hotpot, dé perfecte combinatie!

Kom langs en maak lekker en voordelig kennis met HOT&HOT!

RESERVEER RESERVEER
Alle restaurantdeals in Eindhoven e.o.

Veelgestelde vragen

Je kunt bij de meeste restaurants gratis reserveren en annuleren. De rekening betaal je pas in het restaurant. Sommige restaurants vragen om een kleine aanbetaling, dit wordt duidelijk aangegeven bij het plaatsen van de reservering.

Als je de bevestigingsmail kwijt bent, kun je een mail sturen naar [email protected] of bel ons op (020) 486 67 29.

Heb je van je reservering gebruik gemaakt, dan ontvang je automatisch een e-mail met daarin een uitnodiging om je gastronomische ervaring met het restaurant met ons te delen in een recensie. Klik in de mail op 'recensie achterlaten' en hier kun je een recensie schrijven over het restaurant dat je hebt bezocht.

Op www.restaurantdinercheque.nl kan je bij meer dan 350 geselecteerde restaurants reserveren. Restaurant Dinercheque is alleen geldig met een reservering via www.restaurantdinercheque.nl. Let op: mocht je de code via een andere partner hebben gekregen, zoals Gall & Gall of Blokker ga dan naar de website die je op jouw vouchercode kunt vinden.

Geen probleem.

Indien je een account bij ons hebt aangemaakt kun je op je account inloggen en de reservering zelf eenvoudig wijzigen.

Heb je geen account? Klik dan op de link van de bevestigingsmail van je reservering.

Tijdens Dining with the Stars kun je heerlijk genieten van een fantastisch luxe diner bij de beste 160 restaurants van België, vanaf slechts € 54,40 per persoon. Dining with the Stars wordt 2 keer per jaar georganiseerd, in de zomer en in de winter.

Ja, je kunt altijd gratis annuleren.

Indien je een aanbetaling hebt gedaan kun je tot 24 uur voor je reservering annuleren. Het door jou aanbetaalde bedrag wordt dan automatisch op je rekening terug gestort. Let op: als je minder dan 24 uur van tevoren annuleert houdt het restaurant je aanbetaling om de kosten van de tafel te dekken. Wij staan hier los van, problemen die hierdoor veroorzaakt worden moeten in communicatie met het restaurant opgelost worden.

Je kunt je reservering annuleren vanuit de bevestigingsmail: Klik op reservering beheren in de mail en klik op de knop reservering annuleren. Als je een account hebt aangemaakt, kun je dit ook gemakkelijk doen door naar 'mijn reserveringen' te gaan. Je kunt ook contact met ons opnemen op telefoonnummer +31 (020) 486 67 29 of per email via [email protected].

Van elke reservering ontvang je binnen enkele minuten een bevestiging op het door jouw opgegeven email adres. Niets ontvangen? Kijk dan even in je spambox.

Ja, restaurants houden altijd rekening met eventuele dieetwensen.

Je kan je dieetwensen aangeven bij de opmerkingen op het reserveerformulier.

Bij de meeste deals zijn drankjes zijn niet inbegrepen.

Sommige restaurants bieden een all-in arrangement aan waarbij duidelijk wordt aangegeven welke drankjes wel zijn inbegrepen.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op deze website hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden