Boek nu met alle vrijheid

Je krijgt direct een bevestiging, met GRATIS annulering.

Wat mensen zeggen over HOT&HOT Eindhoven

Plattegrond Alle restaurantdeals in Eindhoven e.o.

Toon telefoonnummer

Over HOT&HOT Eindhoven

Keuken: Aziatisch, Chinees

Door het succes van de HOT&HOT vestigingen in de randstad komt HOT&HOT nu ook naar Eindhoven! Laat je verleiden door deze heerlijke en authentieke Chinese keuken.

HOT&HOT is dé plek waar je kunt genieten van hotpot, een unieke Chinese manier van dineren die bekend is over de hele wereld. Verse ingrediënten worden gecombineerd met de heerlijkste bouillon in deze keuken om aan eenieder een avontuurlijk diner op tafel te zetten. Dit, in combinatie met de gastvriendelijke bediening maakt voor een dag om niet te vergeten.

Hotpot is een geheel uniek Chinees eetconcept en is bekend over de hele wereld. Alle hotpot sets zijn goed geselecteerd uit het HOT&HOT menu voor de mensen die hunkeren naar een eetavontuur en op zoek zijn naar Sichuan pittigheid. Om de hotpot gerechten op smaak te brengen, kiest u twee van de zes authentieke gearomatiseerde bouillons, waarmee het avontuur begint.

Het restaurant is op maar 15 minuten loopafstand van Eindhoven Centraal. Ook zijn er genoeg parkeerplaatsen in de buurt- als je met een grote groep komt, is het dus geen probleem om snel een plek ergens te vinden. Er zijn tafels van verschillende groottes in het restaurant, dus kom je met 2 personen of 8, er zijn genoeg mogelijkheden. HOT&HOT serveert ook hun heerlijke bubble tea voor naast de hotpot, dé perfecte combinatie!

Kom langs en maak lekker en voordelig kennis met HOT&HOT!

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Eindhoven e.o.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden