Triptyque

Nederlands, Vis en zeevruchten | €€€ | Menu
9,0 (4 reviews)
100% aanbevolen
Gratis annuleren

Je kunt bij dit restaurant gratis annuleren. Reserveer nu, dan ben je alvast verzekerd van je tafel.

Wat 4 mensen zeggen over Triptyque

9.0 Gebaseerd op 4 reviews. 100% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review en deel je foto's

"Gastronomische lunch"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Geweldige lunch met mooie wine paring met lokaal geproduceerde ingrediënten en super mooie smaken opgemaakt als schilderijtjes.
Bediening ook erg gastvrij en complete toelichting van gerechten en wijnen.

Else van Malland op 30 juli 2022
Geverifiëerd

"Etentje met 6 personen"
8.3 Keuken 10 | Service 8 | Sfeer 7

Heel goed en vooral heel mooi gepresenteerd met geweldige smaken en verrassingen.
Één aanrader.

Gisela Reevers op 30 juli 2022
Geverifiëerd

"buitengewoon goed"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Gisteren de dining city lunch gehad. Wat was dit fantastisch. Het hoogte punt was de sucadelap met misojus en het dessert met rose champagne ijs. Wat een verwennerij. Ik kan dit aan iedereen aanbevelen

Frank Van Mansvelt op 01 juli 2022
Geverifiëerd

"Groene Michelinster!"
7.7 Keuken 7 | Service 8 | Sfeer 8

Na wat zoeken op internet hebben we gekozen voor een 5-gangen lunch. Zoals we al hadden gezien ligt de nadruk op groenten; het restaurants heeft immers een groene michelinster! Dit klinkt misschien saai maar op de wijze waarop ze hier groenten verwerken in zeer verfijnde gerechten is het echt top. De gerechten waarb...

Lees hele review

Na wat zoeken op internet hebben we gekozen voor een 5-gangen lunch. Zoals we al hadden gezien ligt de nadruk op groenten; het restaurants heeft immers een groene michelinster! Dit klinkt misschien saai maar op de wijze waarop ze hier groenten verwerken in zeer verfijnde gerechten is het echt top. De gerechten waarbij vis, snoekbaars, en eend geserveerd werden waren ook van uitstekende kwaliteit. Ook bij de wijnen die deze gerechten begeleide zijn keuzes buiten de gebaande paden gemaakt maar passend bij de geserveerde gerechten.
De bediening is goed, mogelijk een beetje formeel, maar ze verstaan hun vak.

Peter van Vliet op 15 juni 2022

Plattegrond Alle restaurantdeals in Wateringen e.o.

Toon telefoonnummer

Over Triptyque

Keuken: Nederlands, Vis en zeevruchten

Restaurant Triptyque is te vinden in het hart van het Zuid-Hollandse Wateringen. Wateringen is omsloten door het bekende Delfland en het Westland waar de regio bekend staat om de tuinbouw. De lokale producten uit het Delf- en Westland worden gebruikt in de gerechten van Triptyque en vormen de basis van de keuken! Deze basis wordt aangevuld met de frisse smaken uit het buitenland. Niet voor niets is Triptyque door Michelin beloond met dé Groene Michelinster welke bekend staat om gastronomie en duurzaamheid. Dit proef je direct bij Triptyque! De duurzame kaart vertaald zich in een prachtige culinaire sfeer waarbij een vriendelijk en gemotiveerd team altijd klaar staat voor de gast.

Kom snel kennis maken met de heerlijke en duurzame kaart bij Triptyque!

RESERVEER RESERVEER
Alle restaurantdeals in Wateringen e.o.

Veelgestelde vragen

Tijdens de Nationale Restaurant Week kun je heerlijk genieten van een fantastisch 3-gangen diner bij de beste 500 restaurants van Nederland, vanaf slechts € 29,95 per persoon. De Nationale Restaurant Week wordt 2 keer per jaar georganiseerd, in het voorjaar en in het najaar.

Van elke reservering ontvang je binnen enkele minuten een bevestiging op het door jouw opgegeven email adres. Niets ontvangen? Kijk dan even in je spambox.

Ja, restaurants houden altijd rekening met eventuele dieetwensen.

Je kan je dieetwensen aangeven bij de opmerkingen op het reserveer formulier.

Bij de meeste deals zijn drankjes zijn niet inbegrepen.

Sommige restaurants bieden een all-in arrangement aan waarbij duidelijk wordt aangegeven welke drankjes wel zijn inbegrepen.

Geen probleem.

Indien je een account bij ons hebt aangemaakt kun je op je account inloggen en de reservering zelf eenvoudig wijzigen.

Heb je geen account? Klik dan op de link van de bevestigingsmail van je reservering.

Ja, je kunt altijd gratis annuleren.

Indien je een aanbetaling hebt gedaan kun je tot 24 uur voor je reservering annuleren. Het door jou aanbetaalde bedrag wordt dan automatisch op je rekening terug gestort.

Je kunt je reservering annuleren vanuit de bevestigingsmail: Klik op reservering beheren in de mail en klik op de knop reservering annuleren. Als je een account hebt aangemaakt, kun je dit ook gemakkelijk doen door naar 'mijn reserveringen' te gaan. Je kunt ook contact met ons opnemen op telefoonnummer (020) 486 67 29 of per email via hello@diningcity.nl.

Op www.restaurantdinercheque.nl kan je bij meer dan 350 geselecteerde restaurants reserveren. Restaurant Dinercheque is alleen geldig met een reservering via www.restaurantdinercheque.nl. Let op: mocht je de code via een andere partner hebben gekregen, zoals Gall & Gall of Blokker ga dan naar de website die je op jouw vouchercode kunt vinden.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden