Wils*

Fusion, Nederlands, Vis en zeevruchten | €€€ | Menu
9,4 (11 reviews)
91% aanbevolen
Gratis annuleren

Je kunt bij dit restaurant gratis annuleren. Reserveer nu, dan ben je alvast verzekerd van je tafel.

Wat 11 mensen zeggen over Wils*

9.4 Gebaseerd op 11 reviews. 91% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review en deel je foto's

"Perfecte balans tussen geweldig eten en fijne sfeer"
9.3 Keuken 10 | Service 9 | Sfeer 9

Aan de bar met blik op de keuken, met bijna alleen maar open vuur, en in close contact met de koks, is geweldig. Doperwten en varkenstong waren fantastisch.

Thomas op 29 april 2023
Geverifiëerd

"Incredible!"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

See stars

George Abbott op 02 april 2023
Geverifiëerd

"Heerlijk eten in een ongedwongen ambiance "
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Heerlijk eten ( oa een goddelijke kalfstong) goede sfeer en accurate en vlotte bediening. We hadden een wijnarrangement met verassende wijnen oa een Riesling uit Amerika en één uit België. Tip: betere bewegwijzering naar het restaurant omdat het moeilijk te vinden is.

Monic op 31 maart 2023
Geverifiëerd

"Service is great, but food is average"
7.7 Keuken 5 | Service 10 | Sfeer 8

I liked the compliment to the coffee. The menu is not too fusion-like.

Olga op 27 maart 2023
Geverifiëerd

"Waar vuur is hoeft niet altijd rook te zijn"
9.3 Keuken 9 | Service 9 | Sfeer 10

Wij hebben een hele genoeglijke zaterdagmiddag beleefd bij Wils. Een laagdrempelige, dynamische omgeving. Het was er gezellig druk en het personeel (chefs als bediening) bemoeien zich op een prettige manier met de gasten. De amuses, de additionele bites en gerechten van het menu waren zeer smaakvol. Van de Discovering wine pairing vond ik sommige wijnen beter passen dan de andere.

Ton Tol op 20 maart 2023
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Amsterdam e.o.

Toon telefoonnummer

Over Wils*

Keuken: Fusion, Nederlands, Vis en zeevruchten

Bij Restaurant Wils in Amsterdam weten ze hoe ze jouw vurig verlangen naar hoogstaande culinaire gerechten en gastronomie kunnen blussen met hun fenomenale gerechten! Het restaurant dankt zijn naam aan architect Jan Wils die het Olympisch Stadion heeft ontworpen voor de Spelen in 1928. Hiermee werd het olympisch vuur teruggebracht naar de stad en heeft restaurant Wils* daar haar inspiratie uit gehaald. Chef Joris Bijdendijk en zijn brigade weten hoe zij dit vuur kunnen temmen en kunnen hun houtovens voor heerlijke en verfijnde gerechten. Proef een ongedwongen sfeer in een groots uitgepakt maar zeer intiem interieur naar inspiratie van een Amerikaanse brasserie.

Wanneer kom jij het vuur temmen bij restaurant Wils*?

RESERVEER RESERVEER
Alle restaurantdeals in Amsterdam e.o.

Veelgestelde vragen

Op www.restaurantdinercheque.nl kan je bij meer dan 350 geselecteerde restaurants reserveren. Restaurant Dinercheque is alleen geldig met een reservering via www.restaurantdinercheque.nl. Let op: mocht je de code via een andere partner hebben gekregen, zoals Gall & Gall of Blokker ga dan naar de website die je op jouw vouchercode kunt vinden.

Van elke reservering ontvang je binnen enkele minuten een bevestiging op het door jouw opgegeven email adres. Niets ontvangen? Kijk dan even in je spambox.

Ja, restaurants houden altijd rekening met eventuele dieetwensen.

Je kan je dieetwensen aangeven bij de opmerkingen op het reserveerformulier.

Bij de meeste deals zijn drankjes zijn niet inbegrepen.

Sommige restaurants bieden een all-in arrangement aan waarbij duidelijk wordt aangegeven welke drankjes wel zijn inbegrepen.

Geen probleem.

Indien je een account bij ons hebt aangemaakt kun je op je account inloggen en de reservering zelf eenvoudig wijzigen.

Heb je geen account? Klik dan op de link van de bevestigingsmail van je reservering.

Tijdens Dining with the Stars kun je heerlijk genieten van een fantastisch luxe diner bij de beste 160 restaurants van Nederland, vanaf slechts € 54,40 per persoon. Dining with the Stars wordt 2 keer per jaar georganiseerd, in de zomer en in de winter.

Ja, je kunt altijd gratis annuleren.

Indien je een aanbetaling hebt gedaan kun je tot 24 uur voor je reservering annuleren. Het door jou aanbetaalde bedrag wordt dan automatisch op je rekening terug gestort. Let op: als je minder dan 24 uur van tevoren annuleert houdt het restaurant je aanbetaling om de kosten van de tafel te dekken. Wij staan hier los van, problemen die hierdoor veroorzaakt worden moeten in communicatie met het restaurant opgelost worden.

Je kunt je reservering annuleren vanuit de bevestigingsmail: Klik op reservering beheren in de mail en klik op de knop reservering annuleren. Als je een account hebt aangemaakt, kun je dit ook gemakkelijk doen door naar 'mijn reserveringen' te gaan. Je kunt ook contact met ons opnemen op telefoonnummer (020) 486 67 29 of per email via hello@diningcity.nl.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden