Gewoon Gouds

€€
8,6 (3 reviews)
100% aanbevolen
Gratis annuleren

Je kunt bij dit restaurant gratis annuleren. Reserveer nu, dan ben je alvast verzekerd van je tafel.

Wat 3 mensen zeggen over Gewoon Gouds

8.6 Gebaseerd op 3 reviews. 100% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review en deel je foto's

"Heerlijke avond"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

We hebben lekker gegeten, ik had grote garnalen in knoflook die waren heel lekker en goed bereid, en als nagerecht een royaal kaasplankje. We kregen een gratis flesje prosecco omdat het restaurantweek was. De bediening was enorm aardig en attent. De locatie was natuurlijk ook top. Een heerlijk avondje dus!

Lien op 19 september 2023
Geverifiëerd

"Leuke avond op een goede plek"
7.7 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 7

We zaten op de 1e verdieping aan het raam met uitzicht op de markt. Borden waren mooi opgemaakt, eten was goed (eendenborst en lamshaasjes) en porties voldoende. Tafels wel dicht op elkaar. Gasten ook dicht op elkaar. Had meer verspreid gekunt. Bediening was vriendelijk en snel. En de prijs-kwaliteit is in orde.

Hans Gathier op 30 maart 2023
Geverifiëerd

"Even uit eten met vader en zus"
8.0 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 8

Prima naar ons zin gehad. We kwamen voor het diner met de restaurantweek aktie. Alledrie heerlijk gegeten en fijne bediening.

Gejama op 23 maart 2023
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Gouda e.o.

Toon telefoonnummer

Over Gewoon Gouds

Restaurant Gewoon Gouds is gelegen op de Markt in Gouda. Vanaf het terras heb je mooi uitzicht over de gehele Markt en het monumentale stadhuis van de stad Gouda. Het restaurant is ontstaan doordat eigenaren Joost Zekveld en Jeroen Hendriksen hun kennis en passie voor de horeca gebundeld hebben. Ze zijn ook eigenaar van restaurant Gouds Glas.

Het bruisende restaurant serveert heerlijke internationale gerechten voor zowel lunch als diner. Er worden verse, lokale seizoensgerechten bereid die een hoofdrol spelen in de internationale keuken van het restaurant.

Wanneer kom jij genieten van de heerlijke gerechten van Gewoon Gouds?

RESERVEER RESERVEER
Alle restaurantdeals in Gouda e.o.

Veelgestelde vragen

Je kunt bij de meeste restaurants gratis reserveren en annuleren. De rekening betaal je pas in het restaurant. Sommige restaurants vragen om een kleine aanbetaling, dit wordt duidelijk aangegeven bij het plaatsen van de reservering.

Op www.restaurantdinercheque.nl kan je bij meer dan 350 geselecteerde restaurants reserveren. Restaurant Dinercheque is alleen geldig met een reservering via www.restaurantdinercheque.nl. Let op: mocht je de code via een andere partner hebben gekregen, zoals Gall & Gall of Blokker ga dan naar de website die je op jouw vouchercode kunt vinden.

Van elke reservering ontvang je binnen enkele minuten een bevestiging op het door jouw opgegeven email adres. Niets ontvangen? Kijk dan even in je spambox.

Ja, restaurants houden altijd rekening met eventuele dieetwensen.

Je kan je dieetwensen aangeven bij de opmerkingen op het reserveerformulier.

Bij de meeste deals zijn drankjes zijn niet inbegrepen.

Sommige restaurants bieden een all-in arrangement aan waarbij duidelijk wordt aangegeven welke drankjes wel zijn inbegrepen.

Geen probleem.

Indien je een account bij ons hebt aangemaakt kun je op je account inloggen en de reservering zelf eenvoudig wijzigen.

Heb je geen account? Klik dan op de link van de bevestigingsmail van je reservering.

Tijdens Dining with the Stars kun je heerlijk genieten van een fantastisch luxe diner bij de beste 160 restaurants van Nederland, vanaf slechts € 54,40 per persoon. Dining with the Stars wordt 2 keer per jaar georganiseerd, in de zomer en in de winter.

Ja, je kunt altijd gratis annuleren.

Indien je een aanbetaling hebt gedaan kun je tot 24 uur voor je reservering annuleren. Het door jou aanbetaalde bedrag wordt dan automatisch op je rekening terug gestort. Let op: als je minder dan 24 uur van tevoren annuleert houdt het restaurant je aanbetaling om de kosten van de tafel te dekken. Wij staan hier los van, problemen die hierdoor veroorzaakt worden moeten in communicatie met het restaurant opgelost worden.

Je kunt je reservering annuleren vanuit de bevestigingsmail: Klik op reservering beheren in de mail en klik op de knop reservering annuleren. Als je een account hebt aangemaakt, kun je dit ook gemakkelijk doen door naar 'mijn reserveringen' te gaan. Je kunt ook contact met ons opnemen op telefoonnummer (020) 486 67 29 of per email via hello@diningcity.nl.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op deze website hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden