Nastrium

Frans, Indonesisch | €€€
9,2 (17 reviews)
100% aanbevolen
Boek nu met alle vrijheid

Je krijgt direct een bevestiging, met GRATIS annulering.

Wat 17 mensen zeggen over Nastrium

9.2 Gebaseerd op 17 reviews. 100% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review en deel je foto's

"Genieten van heerlijk eten"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

We hebben genoten va n heerlijke middag met fantastisch eten bij Nastrium.. Je wordt echt in de watten gelegd. We zijn hier al n aantal keren geweest en komen graag weer terug !

Ans Tempel-Learbuch op 03 december 2023
Geverifiëerd

"Heerlijk Avondje "
9.3 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 8

In een heel fraai pand met een zeer vriendelijke bediening hebben we genoten van mooie gerechten met een Indonesische en Molukse smaak ervaring. Pittig maar precies goed. Goed wijn advies. Zeker voor herhaling vatbaar.

BramCvW op 23 juni 2023
Geverifiëerd

"Top lunch "
8.0 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 8

Heerlijke lunch genoten

Patty Van uden op 04 maart 2023
Geverifiëerd

"Heerlijk gegeten! "
8.7 Keuken 10 | Service 8 | Sfeer 8

Het eten was in 1 woord geweldig! Wat ons betreft sterwaardig! De verschillende smaaksensaties met de Aziatische twist, konden wij erg waarderen. Personeel is tevens vriendelijk! Wij komen zeker nog eens terug.

Noor op 16 oktober 2022
Geverifiëerd

"Sterwaardig"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Wij hebben genoten van een 5gangen signature lunch van de chef! De bediening was vrolijk en gastvrij en zorgden voor een fijne sfeer. Het eten is verfijnd en heel verrassend. Totaal nieuwe smaakervaring door de combinatie van Franse en Indonesische keuken waar we van hebben genoten! Het was de 1e keer dat we hebben gegeten bij Nastrium maar zeker niet de laatste keer.

Ans Tempel-Learbuch op 14 oktober 2022
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Helmond e.o.

Toon telefoonnummer

Over Nastrium

Keuken: Frans, Indonesisch

In een karakteristiek pand kookt Djailany van de Laarschot van restaurant Nastrium in Helmond de sterren van de hemel voor zijn gasten. De kooktechniek die hij gebruikt heeft een basis vanuit de Franse keuken. De Indische roots van de chef zijn terug te vinden in zowel de naam van het restaurant als de gerechten die hij bereidt. De naam Nastrium is afgeleid van het Engelse ‘nasturtium’ wat een Oost-Indische kers is en welke de chef graag gebruikt in zijn gerechten. Proef de passie die Djailany van de Laarschot stopt in zijn gerechten en geniet!

RESERVEER RESERVEER
Alle restaurantdeals in Helmond e.o.

Veelgestelde vragen

Je kunt bij de meeste restaurants gratis reserveren en annuleren. De rekening betaal je pas in het restaurant. Sommige restaurants vragen om een kleine aanbetaling, dit wordt duidelijk aangegeven bij het plaatsen van de reservering.

Op www.restaurantdinercheque.nl kan je bij meer dan 350 geselecteerde restaurants reserveren. Restaurant Dinercheque is alleen geldig met een reservering via www.restaurantdinercheque.nl. Let op: mocht je de code via een andere partner hebben gekregen, zoals Gall & Gall of Blokker ga dan naar de website die je op jouw vouchercode kunt vinden.

Van elke reservering ontvang je binnen enkele minuten een bevestiging op het door jouw opgegeven email adres. Niets ontvangen? Kijk dan even in je spambox.

Ja, restaurants houden altijd rekening met eventuele dieetwensen.

Je kan je dieetwensen aangeven bij de opmerkingen op het reserveerformulier.

Bij de meeste deals zijn drankjes zijn niet inbegrepen.

Sommige restaurants bieden een all-in arrangement aan waarbij duidelijk wordt aangegeven welke drankjes wel zijn inbegrepen.

Geen probleem.

Indien je een account bij ons hebt aangemaakt kun je op je account inloggen en de reservering zelf eenvoudig wijzigen.

Heb je geen account? Klik dan op de link van de bevestigingsmail van je reservering.

Tijdens Dining with the Stars kun je heerlijk genieten van een fantastisch luxe diner bij de beste 160 restaurants van België, vanaf slechts € 54,40 per persoon. Dining with the Stars wordt 2 keer per jaar georganiseerd, in de zomer en in de winter.

Ja, je kunt altijd gratis annuleren.

Indien je een aanbetaling hebt gedaan kun je tot 24 uur voor je reservering annuleren. Het door jou aanbetaalde bedrag wordt dan automatisch op je rekening terug gestort. Let op: als je minder dan 24 uur van tevoren annuleert houdt het restaurant je aanbetaling om de kosten van de tafel te dekken. Wij staan hier los van, problemen die hierdoor veroorzaakt worden moeten in communicatie met het restaurant opgelost worden.

Je kunt je reservering annuleren vanuit de bevestigingsmail: Klik op reservering beheren in de mail en klik op de knop reservering annuleren. Als je een account hebt aangemaakt, kun je dit ook gemakkelijk doen door naar 'mijn reserveringen' te gaan. Je kunt ook contact met ons opnemen op telefoonnummer +31 (020) 486 67 29 of per email via [email protected].

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op deze website hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden