Volg Diningcity op Instagram zodat je altijd op de hoogte bent van de nieuwste restaurants en beste deals
Wat 25 mensen zeggen over Nastrium
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Nastrium verdient minimaal 1 ster! De smaken zijn werkelijk fantastisch op elkaar afgestemd, met een touch van Indonesië. Het eten is een lust voor het oog en een genot voor de smaakpapillen. Grote bonus was dat de chefkok zelf vrijwel de hele avond in het restaurant rondliep om gezellig met de gasten te kletsen, de...
Lees hele reviewNastrium verdient minimaal 1 ster! De smaken zijn werkelijk fantastisch op elkaar afgestemd, met een touch van Indonesië. Het eten is een lust voor het oog en een genot voor de smaakpapillen. Grote bonus was dat de chefkok zelf vrijwel de hele avond in het restaurant rondliep om gezellig met de gasten te kletsen, de wijnen toe te lichten en dergelijke. Dan heb je je keukenbrigade 100% onder controle. De maar liefst 5 amuses waren onovertroffen en het heerlijke begin van een fantastische avond. Deze eerste kennismaking smaakt zéker naar méér. Een avond om voor altijd te herinneren! Dank jullie wel Nastrium!
Het restaurant was gesloten. Toen we belden kregen we Aken voicemail.
Geweldige lunch gehad bij Nastrium. Eten en bijbehorende wijnarrangement waren top, veel bijzondere smaakjes en combinaties.
Een bijzondere geslaagde avond , een heerlijk menu en door het mooie weer konden we op sfeervolle binnenplaats dineren .
Een hernieuwd bezoek met hoge verwachtingen die al weer ingelost zijn, spelen met smaken en een top bediening ! Zeker een aanrader
Plattegrond Alle restaurantdeals in Helmond e.o.
Over Nastrium
Keuken: Frans, Indonesisch
In een karakteristiek pand kookt Djailany van de Laarschot van restaurant Nastrium in Helmond de sterren van de hemel voor zijn gasten. De kooktechniek die hij gebruikt heeft een basis vanuit de Franse keuken. De Indische roots van de chef zijn terug te vinden in zowel de naam van het restaurant als de gerechten die hij bereidt. De naam Nastrium is afgeleid van het Engelse ‘nasturtium’ wat een Oost-Indische kers is en welke de chef graag gebruikt in zijn gerechten. Proef de passie die Djailany van de Laarschot stopt in zijn gerechten en geniet!