Reserveer nu voordelig jouw sterrentafel bij meer dan 175 luxe restaurants met Dining with the Stars!

Gratis annuleren

Je kunt bij dit restaurant gratis annuleren. Reserveer nu, dan ben je alvast verzekerd van je tafel.

Wat mensen zeggen over Bij Oost

Schrijf een review en deel je foto's

"Prima restaurant, goed en zeer divers eten en zeer betaalbaar "
9.0 Keuken 7 | Service 10 | Sfeer 10

We hadden het 3 gangen wereldmenu. Ook konden wij een kindermenu bestellen voor de kleine die mee was, wat wel prettig was. Het eten was lekker, meer dan genoeg, zeer divers : sushi ‘s vooraf , daarna diverse gerechtjes uit Thailand, India, Indonesië, als toetje ijs, spekkoek en churro’s om te delen.. De bediening...

Lees hele review

We hadden het 3 gangen wereldmenu. Ook konden wij een kindermenu bestellen voor de kleine die mee was, wat wel prettig was. Het eten was lekker, meer dan genoeg, zeer divers : sushi ‘s vooraf , daarna diverse gerechtjes uit Thailand, India, Indonesië, als toetje ijs, spekkoek en churro’s om te delen.. De bediening was zeer attent. . De tafels staan ver uit elkaar wat heel prettig is. Het restaurant is gezellig ingericht. En zeker in deze tijd is het bij Oost allemaal zeer betaalbaar.

Marleen op 11 september 2022
Geverifiëerd

"Overheerlijke sushi"
7.7 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 7

Overheerlijke sushi, alleen daarvoor zouden wij terugkomen. Er werd veel geboden voor 29,50. ( 3 gangen wereldreismenu)
Diverse gerechtjes waaronder rendang, babi ketjap, kip saté met pindasaus etc, toetje met oa spekkoek en bolletje ijs. Het was allemaal de moeite waard . We komen zeker weer eens terug.

Helena op 17 april 2022
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Medemblik e.o.

Toon telefoonnummer

Over Bij Oost

Keuken: Aziatisch, Shared dining

In het oosten van Noord-Holland is restaurant Bij Oost te vinden in het karakteristieke Medemblik. Bij Oost neemt je mee op reis naar het Verre Oosten en nóg verder. Ze nemen je mee op een culinaire reis over de wereld. Verfijnde smaken geïnspireerd op originele recepten met een geheel eigen twist zijn de gerechten die Bij Oost serveert. De gerechten zijn kleurrijk en een feest voor je ogen, en dan ligt het nog op het bord... Zodra je de gerechten eenmaal proeft, gaat het feest door in je mond waar je geniet van een ware culinaire smaakexplosie!

Gevestigd in een monumentaal pand kun je in Bij Oost heerlijk tegen de kachel aankruipen of naar de voorbijvarende boten turen. Restaurant Bij Oost heet je graag welkom, wanneer kunnen zij jou verwachten?

RESERVEER RESERVEER
Alle restaurantdeals in Medemblik e.o.

Veelgestelde vragen

Op www.restaurantdinercheque.nl kan je bij meer dan 350 geselecteerde restaurants reserveren. Restaurant Dinercheque is alleen geldig met een reservering via www.restaurantdinercheque.nl. Let op: mocht je de code via een andere partner hebben gekregen, zoals Gall & Gall of Blokker ga dan naar de website die je op jouw vouchercode kunt vinden.

Van elke reservering ontvang je binnen enkele minuten een bevestiging op het door jouw opgegeven email adres. Niets ontvangen? Kijk dan even in je spambox.

Ja, restaurants houden altijd rekening met eventuele dieetwensen.

Je kan je dieetwensen aangeven bij de opmerkingen op het reserveerformulier.

Bij de meeste deals zijn drankjes zijn niet inbegrepen.

Sommige restaurants bieden een all-in arrangement aan waarbij duidelijk wordt aangegeven welke drankjes wel zijn inbegrepen.

Geen probleem.

Indien je een account bij ons hebt aangemaakt kun je op je account inloggen en de reservering zelf eenvoudig wijzigen.

Heb je geen account? Klik dan op de link van de bevestigingsmail van je reservering.

Tijdens Dining with the Stars kun je heerlijk genieten van een fantastisch luxe diner bij de beste 160 restaurants van Nederland, vanaf slechts € 54,40 per persoon. Dining with the Stars wordt 2 keer per jaar georganiseerd, in de zomer en in de winter.

Ja, je kunt altijd gratis annuleren.

Indien je een aanbetaling hebt gedaan kun je tot 24 uur voor je reservering annuleren. Het door jou aanbetaalde bedrag wordt dan automatisch op je rekening terug gestort. Let op: als je minder dan 24 uur van tevoren annuleert houdt het restaurant je aanbetaling om de kosten van de tafel te dekken. Wij staan hier los van, problemen die hierdoor veroorzaakt worden moeten in communicatie met het restaurant opgelost worden.

Je kunt je reservering annuleren vanuit de bevestigingsmail: Klik op reservering beheren in de mail en klik op de knop reservering annuleren. Als je een account hebt aangemaakt, kun je dit ook gemakkelijk doen door naar 'mijn reserveringen' te gaan. Je kunt ook contact met ons opnemen op telefoonnummer (020) 486 67 29 of per email via hello@diningcity.nl.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden