Ryan Foodshop

Aziatisch | €€
8,8 (26 reviews)
100% aanbevolen

Wat 26 mensen zeggen over Ryan Foodshop

8.8 Gebaseerd op 26 reviews. 100% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review en deel je foto's

"Streetfood om te smullen"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Te smakelijk voor woorden🥰

José op 09 augustus 2022
Geverifiëerd

"Big surprise "
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

We werden even op n verkeerd been gezet bij aankomst. Maar we zijn allen onder de indruk van t super eten en de bediening.

Sas Vd wijdeven op 30 juli 2022
Geverifiëerd

"Verrassende en gemoedelijke avond"
8.7 Keuken 9 | Service 9 | Sfeer 8

We hebben een verrassingsarrangement gekozen en zijn hierbij erg verrast door de gerechten.
Ryan en collega's bedankt voor de leuke avond en tot de volgende keer!

Hans Vosters op 18 juli 2022
Geverifiëerd

"Oh zo lekker. Doen!"
8.7 Keuken 10 | Service 8 | Sfeer 8

Heerlijke smaken geproefd bij Ryan. Wat een geweldige kok! Kom zeker terug.

José op 11 juli 2022
Geverifiëerd

"Schatten van mannen"
8.0 Keuken 8 | Service 10 | Sfeer 6

We werden ontvangen via de keuken in het restaurant op een industrieterrein in Mierlo-Hout. Een vriendelijke ontvangst. We werden naar onze tafel gebracht in een garagebox waar het vrij donker was. De tafels waren niet gezellig gedekt. Met een paar placematjes zou het er al anders uitzien. We waren zeer benieuwd wat...

Lees hele review

We werden ontvangen via de keuken in het restaurant op een industrieterrein in Mierlo-Hout. Een vriendelijke ontvangst. We werden naar onze tafel gebracht in een garagebox waar het vrij donker was. De tafels waren niet gezellig gedekt. Met een paar placematjes zou het er al anders uitzien. We waren zeer benieuwd wat er zou volgen.
We werden verrast met een keur aan lekkere en zeer goed verzorgde gerechten. Sommige vielen meer in de smaak dan andere, maar voor alle gerechten gold dat ze prachtig waren opgemaakt, zelfs bloemetjes ontbraken niet. We kregen zeer veel verschillende smaken voorgeschoteld, een ware ontdekkingstocht.
De twee mannen die voor ons kookten en ons bedienden hadden hun uiterste best gedaan een top prestatie neer te zetten. Twee heel vriendelijke mannen met een persoonlijke kijk op hun vak. Wij wensen ze veel succes met hun restaurant dat ze pas één jaar runden.

A Faber op 11 juli 2022
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Helmond e.o.

Toon telefoonnummer

Over Ryan Foodshop

Keuken: Aziatisch

Ryan nodigt je uit om te komen eten in zijn restaurant! In het gezellige en knusse restaurant schotelt chef Ryan heerlijke gerechten voor die hij met passie en aandacht bereidt. Alle smaken, kleuren en geuren komen bij Ryan samen tot fantastische gerechten die je mond doet smullen. Per seizoen maakt Ryan een gastronomisch menu van de lekkerste producten.

Wanneer kom jij genieten van Ryan zijn creaties in zijn restaurant?

RESERVEER RESERVEER
Alle restaurantdeals in Helmond e.o.

Veelgestelde vragen

Op www.restaurantdinercheque.nl kan je bij meer dan 350 geselecteerde restaurants reserveren. Restaurant Dinercheque is alleen geldig met een reservering via www.restaurantdinercheque.nl. Let op: mocht je de code via een andere partner hebben gekregen, zoals Gall & Gall of Blokker ga dan naar de website die je op jouw vouchercode kunt vinden.

Van elke reservering ontvang je binnen enkele minuten een bevestiging op het door jouw opgegeven email adres. Niets ontvangen? Kijk dan even in je spambox.

Ja, restaurants houden altijd rekening met eventuele dieetwensen.

Je kan je dieetwensen aangeven bij de opmerkingen op het reserveerformulier.

Bij de meeste deals zijn drankjes zijn niet inbegrepen.

Sommige restaurants bieden een all-in arrangement aan waarbij duidelijk wordt aangegeven welke drankjes wel zijn inbegrepen.

Geen probleem.

Indien je een account bij ons hebt aangemaakt kun je op je account inloggen en de reservering zelf eenvoudig wijzigen.

Heb je geen account? Klik dan op de link van de bevestigingsmail van je reservering.

Tijdens Dining with the Stars kun je heerlijk genieten van een fantastisch luxe diner bij de beste 160 restaurants van Nederland, vanaf slechts € 54,40 per persoon. Dining with the Stars wordt 2 keer per jaar georganiseerd, in de zomer en in de winter.

Ja, je kunt altijd gratis annuleren.

Indien je een aanbetaling hebt gedaan kun je tot 24 uur voor je reservering annuleren. Het door jou aanbetaalde bedrag wordt dan automatisch op je rekening terug gestort. Let op: als je minder dan 24 uur van tevoren annuleert houdt het restaurant je aanbetaling om de kosten van de tafel te dekken. Wij staan hier los van, problemen die hierdoor veroorzaakt worden moeten in communicatie met het restaurant opgelost worden.

Je kunt je reservering annuleren vanuit de bevestigingsmail: Klik op reservering beheren in de mail en klik op de knop reservering annuleren. Als je een account hebt aangemaakt, kun je dit ook gemakkelijk doen door naar 'mijn reserveringen' te gaan. Je kunt ook contact met ons opnemen op telefoonnummer (020) 486 67 29 of per email via hello@diningcity.nl.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden