Café Samabe

Aziatisch, Indonesisch | €€
9,2 (25 reviews)
96% aanbevolen
Boek nu met alle vrijheid

Je krijgt direct een bevestiging, met GRATIS annulering.

Wat 25 mensen zeggen over Café Samabe

9.2 Gebaseerd op 25 reviews. 96% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review en deel je foto's

"We komen zeker terug! "
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Het eten was voortreffelijk, ambiance fantastisch en het bedienend personeel vriendelijk en hulpvaardig... al met al een Top restaurant!

Humphrey Bagman op 01 mei 2023
Geverifiëerd

"Heerlijk gegeten"
9.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 7

Heerlijk gegegeten en attent en vriendelijke bediening. Helaas werden wij aan een tafeltje vlak voor de keuken neergezet. Terwijl het restaurant verder heel leuk is ingericht en sfeervol is, zit je hier in het felle licht van de keuken. Het is nogal ongezellig als je uitzicht hebt op de kille keuken waar grote plast...

Lees hele review

Heerlijk gegegeten en attent en vriendelijke bediening. Helaas werden wij aan een tafeltje vlak voor de keuken neergezet. Terwijl het restaurant verder heel leuk is ingericht en sfeervol is, zit je hier in het felle licht van de keuken. Het is nogal ongezellig als je uitzicht hebt op de kille keuken waar grote plastic emmers in je blikveld staan. We komen graag terug maar dan wel graag een ander tafeltje.

Frank Smit op 24 april 2023
Geverifiëerd

"Heerlijk gegeten"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Het was heerljk

Karin Kuijpers (1 review) op 23 april 2023
Geverifiëerd

"Heerlijk! "
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

3 gangen menu Vd chef; loempia’s overheerlijk, ruime porties en écht authentieke smaak, prettige sfeer in een prachtig pand

Josie & marc op 17 april 2023
Geverifiëerd

"Never a bad surprise"
9.3 Keuken 9 | Service 9 | Sfeer 10

Café Samabe never fails to be great with a mature cousine and their ambiance. We were quite hungry and it was all worth it.

Gönenç op 29 maart 2023
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Haarlem e.o.

Toon telefoonnummer

Over Café Samabe

Keuken: Aziatisch, Indonesisch

Kom binnen bij Café Samabe. De naam Café Samabe zal je op het eerste gezicht op het verkeerde been kunnen zetten. Het is eigenlijk een Indonesisch restaurant, het woord café staat voor de laagdrempeligheid en toegankelijkheid van Samabe. Daarom heet het team. van Samabe je van harte welkom met alle liefde! Chefkok Jiani serveert gerechten van topkwaliteit in dit authentieke restaurant. Denk bijvoorbeeld aan een variëteit aan rijsttafels, vegetarische gerechten en bijzondere stoofgerechten van vlees of vis en originele saté’s. Kortom: dit is de place to be om de Indonesische keuken te proeven!

RESERVEER RESERVEER
Alle restaurantdeals in Haarlem e.o.

Veelgestelde vragen

Op www.restaurantdinercheque.nl kan je bij meer dan 350 geselecteerde restaurants reserveren. Restaurant Dinercheque is alleen geldig met een reservering via www.restaurantdinercheque.nl. Let op: mocht je de code via een andere partner hebben gekregen, zoals Gall & Gall of Blokker ga dan naar de website die je op jouw vouchercode kunt vinden.

Van elke reservering ontvang je binnen enkele minuten een bevestiging op het door jouw opgegeven email adres. Niets ontvangen? Kijk dan even in je spambox.

Ja, restaurants houden altijd rekening met eventuele dieetwensen.

Je kan je dieetwensen aangeven bij de opmerkingen op het reserveerformulier.

Bij de meeste deals zijn drankjes zijn niet inbegrepen.

Sommige restaurants bieden een all-in arrangement aan waarbij duidelijk wordt aangegeven welke drankjes wel zijn inbegrepen.

Geen probleem.

Indien je een account bij ons hebt aangemaakt kun je op je account inloggen en de reservering zelf eenvoudig wijzigen.

Heb je geen account? Klik dan op de link van de bevestigingsmail van je reservering.

Tijdens Dining with the Stars kun je heerlijk genieten van een fantastisch luxe diner bij de beste 160 restaurants van Nederland, vanaf slechts € 54,40 per persoon. Dining with the Stars wordt 2 keer per jaar georganiseerd, in de zomer en in de winter.

Ja, je kunt altijd gratis annuleren.

Indien je een aanbetaling hebt gedaan kun je tot 24 uur voor je reservering annuleren. Het door jou aanbetaalde bedrag wordt dan automatisch op je rekening terug gestort. Let op: als je minder dan 24 uur van tevoren annuleert houdt het restaurant je aanbetaling om de kosten van de tafel te dekken. Wij staan hier los van, problemen die hierdoor veroorzaakt worden moeten in communicatie met het restaurant opgelost worden.

Je kunt je reservering annuleren vanuit de bevestigingsmail: Klik op reservering beheren in de mail en klik op de knop reservering annuleren. Als je een account hebt aangemaakt, kun je dit ook gemakkelijk doen door naar 'mijn reserveringen' te gaan. Je kunt ook contact met ons opnemen op telefoonnummer (020) 486 67 29 of per email via hello@diningcity.nl.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden