Barbacoia

Streetfood | €€
8,4 (4 reviews)
100% aanbevolen
Boek nu met alle vrijheid

Je krijgt direct een bevestiging, met GRATIS annulering.

Wat 4 mensen zeggen over Barbacoia

8.4 Gebaseerd op 4 reviews. 100% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review en deel je foto's

"Fijne, ontspannen sfeer"
8.0 Keuken 7 | Service 9 | Sfeer 8

De medewerkers van Barbacoia zijn gericht op service en het creëren van een welkom gevoel. Het eten staat buiten klaar, is soms helaas deels op en dan even wachten tot het weer aangevuld is

T.F. op 17 oktober 2022
Geverifiëerd

8.7 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 6

Lekker eten, goede sfeer en zeer vriendelijke bediening.

Jean Paul Schouten op 08 mei 2022
Geverifiëerd

6.7 Keuken 8 | Service 5 | Sfeer 7

Amazing value for money

Vahsti Milton op 17 april 2022
Geverifiëerd

10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Alles was okay.

Oswald Humphrey op 17 april 2022
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Rotterdam e.o.

Toon telefoonnummer

Over Barbacoia

Keuken: Streetfood

De levendige keuken van restaurant Barbacoia bevindt zich in een educatief centrum in het westen van Rotterdam. Tijdens het diner worden de talenten van het educatief centrum begeleid door de chefs en maîtres. Samen dragen ze zorg voor een mooie ervaring, goeie service en fantastisch eten bij Barbacoia. De menukaart is samengesteld door hun chef en gebaseerd op smaken van ‘all over the world’. Dagelijks worden dagverse producten uit het seizoen in het menu opgenomen. Ook is een groot gedeelte van de kaart (optioneel) vegan, om voor iedereen een lekkere maaltijd te kunnen verzorgen. Op de dagen met mooi weer kun je ook heerlijk buiten vertoeven met het lekkere eten van Barbacoia. Het restaurant heeft namelijk een groot buitenterras waar het genieten geblazen is!

RESERVEER RESERVEER
Alle restaurantdeals in Rotterdam e.o.

Veelgestelde vragen

Op www.restaurantdinercheque.nl kan je bij meer dan 350 geselecteerde restaurants reserveren. Restaurant Dinercheque is alleen geldig met een reservering via www.restaurantdinercheque.nl. Let op: mocht je de code via een andere partner hebben gekregen, zoals Gall & Gall of Blokker ga dan naar de website die je op jouw vouchercode kunt vinden.

Van elke reservering ontvang je binnen enkele minuten een bevestiging op het door jouw opgegeven email adres. Niets ontvangen? Kijk dan even in je spambox.

Ja, restaurants houden altijd rekening met eventuele dieetwensen.

Je kan je dieetwensen aangeven bij de opmerkingen op het reserveerformulier.

Bij de meeste deals zijn drankjes zijn niet inbegrepen.

Sommige restaurants bieden een all-in arrangement aan waarbij duidelijk wordt aangegeven welke drankjes wel zijn inbegrepen.

Geen probleem.

Indien je een account bij ons hebt aangemaakt kun je op je account inloggen en de reservering zelf eenvoudig wijzigen.

Heb je geen account? Klik dan op de link van de bevestigingsmail van je reservering.

Tijdens Dining with the Stars kun je heerlijk genieten van een fantastisch luxe diner bij de beste 160 restaurants van Nederland, vanaf slechts € 54,40 per persoon. Dining with the Stars wordt 2 keer per jaar georganiseerd, in de zomer en in de winter.

Ja, je kunt altijd gratis annuleren.

Indien je een aanbetaling hebt gedaan kun je tot 24 uur voor je reservering annuleren. Het door jou aanbetaalde bedrag wordt dan automatisch op je rekening terug gestort. Let op: als je minder dan 24 uur van tevoren annuleert houdt het restaurant je aanbetaling om de kosten van de tafel te dekken. Wij staan hier los van, problemen die hierdoor veroorzaakt worden moeten in communicatie met het restaurant opgelost worden.

Je kunt je reservering annuleren vanuit de bevestigingsmail: Klik op reservering beheren in de mail en klik op de knop reservering annuleren. Als je een account hebt aangemaakt, kun je dit ook gemakkelijk doen door naar 'mijn reserveringen' te gaan. Je kunt ook contact met ons opnemen op telefoonnummer (020) 486 67 29 of per email via hello@diningcity.nl.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden