Restaurant MAAS

Amerikaans, Mexicaans |
8,9 (113 reviews)
98% aanbevolen

Wat 113 mensen zeggen over Restaurant MAAS

8.9 Gebaseerd op 113 reviews. 98% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review en deel je foto's

"Verrassing aan de Maas"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Aangenaam verrast, menu van de chef was top. Vriendelijke bediening en bij mooi weer een hele leuke plek om lekker te genieten van het mooie plekje aan de Maas!

Marion op 21 april 2024
Geverifiëerd

"Lekker "
8.7 Keuken 9 | Service 9 | Sfeer 8

Lekker eten! Leuk personeel! Zeker voor herhaling vatbaar!

Jo Mets op 18 april 2024
Geverifiëerd

"Heel goed 👌"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Het was geweldig er wordt goed rekening met je allergieën.

Oswald Humphrey op 14 april 2024
Geverifiëerd

"Very good experience"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

We enjoyed a 4-course dinner at Maas very much. My favorites were the main course with steak and appetizer with a kroket. Dessert was a bit too bitter for my liking.

Julia op 01 april 2024
Geverifiëerd

"Voor herhaling vatbaar"
8.7 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 10

Prachtig gelegen aan de Maas.
4- gangen verrassingsmenu was prima prijs-kwaliteit.
Voor herhaling vatbaar.

Lilia op 30 maart 2024
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Rotterdam e.o.

Toon telefoonnummer

Over Restaurant MAAS

Keuken: Amerikaans, Mexicaans

Gelegen in hartje Rotterdam achter het gebouw van Unilever, bevindt zich restaurant MAAS, met een prachtig terras aan het water. Restaurant MAAS is hét internationale restaurant in Rotterdam. De belangrijkste invloed is de Zuid-Amerikaanse keuken voor het restaurant. Na een aantal reizen door Zuid-Amerika is dit niet meer weg te denken uit de keuken van Pieter van der Kruk. Tevens worden de leveranciers van Restaurant MAAS met zorg geselecteerd om zo de hoogwaardigste duurzame ingrediënten te kunnen gebruiken, en dat proef je!

RESERVEER RESERVEER
Alle restaurantdeals in Rotterdam e.o.

Veelgestelde vragen

Je kunt bij de meeste restaurants gratis reserveren en annuleren. De rekening betaal je pas in het restaurant. Sommige restaurants vragen om een kleine aanbetaling, dit wordt duidelijk aangegeven bij het plaatsen van de reservering.

Als je de bevestigingsmail kwijt bent, kun je een mail sturen naar [email protected] of bel ons op (020) 486 67 29.

Heb je van je reservering gebruik gemaakt, dan ontvang je automatisch een e-mail met daarin een uitnodiging om je gastronomische ervaring met het restaurant met ons te delen in een recensie. Klik in de mail op 'recensie achterlaten' en hier kun je een recensie schrijven over het restaurant dat je hebt bezocht.

Op www.restaurantdinercheque.nl kan je bij meer dan 350 geselecteerde restaurants reserveren. Restaurant Dinercheque is alleen geldig met een reservering via www.restaurantdinercheque.nl. Let op: mocht je de code via een andere partner hebben gekregen, zoals Gall & Gall of Blokker ga dan naar de website die je op jouw vouchercode kunt vinden.

Geen probleem.

Indien je een account bij ons hebt aangemaakt kun je op je account inloggen en de reservering zelf eenvoudig wijzigen.

Heb je geen account? Klik dan op de link van de bevestigingsmail van je reservering.

Tijdens Dining with the Stars kun je heerlijk genieten van een fantastisch luxe diner bij de beste 160 restaurants van België, vanaf slechts € 54,40 per persoon. Dining with the Stars wordt 2 keer per jaar georganiseerd, in de zomer en in de winter.

Ja, je kunt altijd gratis annuleren.

Indien je een aanbetaling hebt gedaan kun je tot 24 uur voor je reservering annuleren. Het door jou aanbetaalde bedrag wordt dan automatisch op je rekening terug gestort. Let op: als je minder dan 24 uur van tevoren annuleert houdt het restaurant je aanbetaling om de kosten van de tafel te dekken. Wij staan hier los van, problemen die hierdoor veroorzaakt worden moeten in communicatie met het restaurant opgelost worden.

Je kunt je reservering annuleren vanuit de bevestigingsmail: Klik op reservering beheren in de mail en klik op de knop reservering annuleren. Als je een account hebt aangemaakt, kun je dit ook gemakkelijk doen door naar 'mijn reserveringen' te gaan. Je kunt ook contact met ons opnemen op telefoonnummer +31 (020) 486 67 29 of per email via [email protected].

Van elke reservering ontvang je binnen enkele minuten een bevestiging op het door jouw opgegeven email adres. Niets ontvangen? Kijk dan even in je spambox.

Ja, restaurants houden altijd rekening met eventuele dieetwensen.

Je kan je dieetwensen aangeven bij de opmerkingen op het reserveerformulier.

Bij de meeste deals zijn drankjes zijn niet inbegrepen.

Sommige restaurants bieden een all-in arrangement aan waarbij duidelijk wordt aangegeven welke drankjes wel zijn inbegrepen.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op deze website hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden