Brasserie Goede Buren

Belgisch, Nederlands |
9,3 (87 reviews)
98% aanbevolen
Altijd als eerste de nieuwste restaurant deals ontvangen?

Volg Diningcity op Instagram zodat je altijd op de hoogte bent van de nieuwste restaurants en beste deals

Wat 87 mensen zeggen over Brasserie Goede Buren

9.3 Gebaseerd op 87 reviews. 98% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review en deel je foto's

"Topper"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Het was welliswaar rustig in het restaurant maar de sfeer was gelijk goed bij binnenkomst. Vriendelijk en informeel alsof je bij goede vrienden bent. Wij hadden het 6-gangen verrassingsmenu. Een echte smaakbelevenis. De ene verrassing na de andere, Wat een topgerechten! Wil je luxe en culinaire uit eten maar betaal...

Lees hele review

Het was welliswaar rustig in het restaurant maar de sfeer was gelijk goed bij binnenkomst. Vriendelijk en informeel alsof je bij goede vrienden bent. Wij hadden het 6-gangen verrassingsmenu. Een echte smaakbelevenis. De ene verrassing na de andere, Wat een topgerechten! Wil je luxe en culinaire uit eten maar betaalbaar en in een ongedwongen sfeer dan is dit een echte aanrader. Wij hebben enorm genoten.

Emile Maas op 20 augustus 2023
Geverifiëerd
Hans (eigenaar/chefkok heeft gereageerd op 21 augustus 2023

Dank je Emile voor de waardering met 3x10 voor het eten, de sfeer en de gastvrijheid, die wij onze gasten proberen te geven en dit gaat - zoals je dit zelf ervaren, verder dan alleen maar lekker eten. Koken doe ik, zoals jullie dit zelf hebben ervaren, met passie, maar ook de gastvrijheid en sfeer is een belangrijk onderdeel van ons concept. Voor ons staat het enthousiasme van jullie beiden in ons geheugen gegrift. Als je zegt,dat het jaren geleden is, dat je in Nederland zo lekker heb gegeten, zoals je dat gisteren aangaf, dan betekent dat nogal wat. Het gaat mij primair om smaak en zet de gerechten pas op tafel als ik ze zelf echt lekker vind. En dat wordt door heel veel vaste gasten inmiddels erg gewaardeerd en komen regelmatig terug, zoals jullie gisteren ook aangaven zeker terug te komen. Hopelijk kunnen wij je dan wederom op dezelfde manier verrassen, dus tot de volgende keer!!


"Goed en bijzonder eten"
9.3 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 8

Zondag 13 augustus gegeten bij Hans. We hadden een 6 gangen dinner en het was een feestje. Bijzondere smaken en combinaties en een verrassing bij elke gang. De spoom, amuse, voorgerechten, hoofdgerecht en het dessert met passie gemaakt. Hans weet wat je met eten kunt doen, goed gastheerschap ondersteund door zijn pa...

Lees hele review

Zondag 13 augustus gegeten bij Hans. We hadden een 6 gangen dinner en het was een feestje. Bijzondere smaken en combinaties en een verrassing bij elke gang. De spoom, amuse, voorgerechten, hoofdgerecht en het dessert met passie gemaakt. Hans weet wat je met eten kunt doen, goed gastheerschap ondersteund door zijn partner. Leuke oplossingen passend bij deze tijd. Heerlijke sfeer, gemoedelijk alsof je bij hem thuis bent.

Stefan op 15 augustus 2023
Hans (eigenaar/chefkok heeft gereageerd op 16 augustus 2023

Dank je Stefan voor deze prachtige weergave van jullie beleving van deze avond. Net zoals je bij ons de passie voelde voor ons vak, voel ik nu jullie enthousiasme en waardering in deze review. En dat is nu precies waar het -naar onze mening- omdraait als je als gast een avondje heerlijk wilt ontspannen en genieten. Dus kortom: Doel bereikt!! Hopelijk tot een volgende keer.


"Gezellige sfeer"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Heerlijk gegeten Hans en Wilma zijn fantastische gastmensen.

nicole op 13 augustus 2023
Geverifiëerd
Hans (eigenaar/chefkok heeft gereageerd op 13 augustus 2023

Wow!! Een waarderig van 3 x 10. Echt leuk Nicole dat jullie zo genoten hebben en nu toch door "Dining with the stars" kennis hebben gemaakt met ons restaurantje in de Betuwe. Maar of wij nu "fantastische gastmensen" zijn weet ik eerlijk gezegd niet, maar wel dat wij gewoon lekker willen koken en gewoon lekker onszelf zijn in de ontvangst en omgang met de gasten. En als dit dan zo wordt gewaardeerd door onze gasten vinden wij dat zelf in ieder geval fantastisch. Hopelijk tot de volgende keer!!


"Gastvrijheid als troef!"
9.3 Keuken 9 | Service 10 | Sfeer 9

De bijzondere amuses (zie foto) met streekgebonden producten waren een sterke start van een gastvrije ontmoeting met patron Hans en zijn vrouw. Het predicaat je welkom voelen is bij deze twee mensen zeer van toepassing. Een mooie avond met fijne gerechten, waarbij contrasten de smaak bevorderden.

Peter op 12 augustus 2023
Geverifiëerd
Hans (eigenaar/chefkok heeft gereageerd op 13 augustus 2023

Dank je Peter voor deze mooie en vooral warme review. Het was ook leuk om -nu inmiddels voor de 2e keer- voor jullie te koken. De 1e keer kunnen we nog als nieuwsgierigheid bestempelen, omdat je toen zelf aangaf op basis van de reviews, die wij kregen, dat je toch eens speciaal vanaf Amersfoort naar Buren was afgereisd om dit zelf te ervaren. Maar als je nu voor de 2e keer vanaf Amersfoort speciaal naar ons komt en dan ook nog eens gasten meeneemt uit Hilversum, dan doet dat met ons ook heus wel wat. Zo hebben wij inmiddels ook redelijk wat vaste gasten uit omgeving Rotterdam, Den Haag en Amsterdam, maar blijven dit fenomeen eerlijk gezegd vreemd vinden. Zoveel bijzonders doen wij nu ook weer niet, althans dat vinden wij zelf, maar kennelijk denken onze gasten daar anders over. Maar zolang wij gewoon lekker kunnen koken en ons zelf kunnen zijn in ons restaurantje genieten wij er in ieder geval ook van. Zoals je al aangaf: Graag tot de volgende keer!!


"Heerlijk gegeten "
8.7 Keuken 8 | Service 10 | Sfeer 8

Hans kookt authentiek en houdt ervan om met verrassende smaken zijn gerechten nog lekkerder te maken. Zeker gaan proberen.

Philip op 29 juli 2023
Geverifiëerd
Hans (eigenaar/chefkok heeft gereageerd op 12 augustus 2023

Dank je Philip voor deze mooie review. Ik hou inderdaad van bijzondere smaakcombinaties, maar dan wel om de smaak van het hoofdbestand van het gerecht te versterken en te ondersteunen. Graag tot een volgende keer!!

Plattegrond Alle restaurantdeals in Buren (Gelderland) e.o.

Toon telefoonnummer

Over Brasserie Goede Buren

Keuken: Belgisch, Nederlands

In Buren in Gelderland, vind je het gezellige restaurant Brasserie Goede Buren. Liefhebbers van de traditionele Belgische of Nederlandse keuken zijn hier volledig op hun plek.

Veelzijdige gerechten, bijzonder en toch authentiek en traditioneel; dat is waar Brasserie Goede Buren voor staat. De sfeer is voor het team ontzettend belangrijk; dit is ook wel te merken aan de fantastische gastvrijheid van de werknemers.

Kom gauw langs en ontdek de heerlijke gerechten en gezellige sfeer van restaurant Brasserie Goede Buren!

RESERVEER RESERVEER
Alle restaurantdeals in Buren (Gelderland) e.o.

Veelgestelde vragen

Je kunt bij de meeste restaurants gratis reserveren en annuleren. De rekening betaal je pas in het restaurant. Sommige restaurants vragen om een kleine aanbetaling, dit wordt duidelijk aangegeven bij het plaatsen van de reservering.

Op www.restaurantdinercheque.nl kan je bij meer dan 350 geselecteerde restaurants reserveren. Restaurant Dinercheque is alleen geldig met een reservering via www.restaurantdinercheque.nl. Let op: mocht je de code via een andere partner hebben gekregen, zoals Gall & Gall of Blokker ga dan naar de website die je op jouw vouchercode kunt vinden.

Van elke reservering ontvang je binnen enkele minuten een bevestiging op het door jouw opgegeven email adres. Niets ontvangen? Kijk dan even in je spambox.

Ja, restaurants houden altijd rekening met eventuele dieetwensen.

Je kan je dieetwensen aangeven bij de opmerkingen op het reserveerformulier.

Bij de meeste deals zijn drankjes zijn niet inbegrepen.

Sommige restaurants bieden een all-in arrangement aan waarbij duidelijk wordt aangegeven welke drankjes wel zijn inbegrepen.

Geen probleem.

Indien je een account bij ons hebt aangemaakt kun je op je account inloggen en de reservering zelf eenvoudig wijzigen.

Heb je geen account? Klik dan op de link van de bevestigingsmail van je reservering.

Tijdens Dining with the Stars kun je heerlijk genieten van een fantastisch luxe diner bij de beste 160 restaurants van België, vanaf slechts € 54,40 per persoon. Dining with the Stars wordt 2 keer per jaar georganiseerd, in de zomer en in de winter.

Ja, je kunt altijd gratis annuleren.

Indien je een aanbetaling hebt gedaan kun je tot 24 uur voor je reservering annuleren. Het door jou aanbetaalde bedrag wordt dan automatisch op je rekening terug gestort. Let op: als je minder dan 24 uur van tevoren annuleert houdt het restaurant je aanbetaling om de kosten van de tafel te dekken. Wij staan hier los van, problemen die hierdoor veroorzaakt worden moeten in communicatie met het restaurant opgelost worden.

Je kunt je reservering annuleren vanuit de bevestigingsmail: Klik op reservering beheren in de mail en klik op de knop reservering annuleren. Als je een account hebt aangemaakt, kun je dit ook gemakkelijk doen door naar 'mijn reserveringen' te gaan. Je kunt ook contact met ons opnemen op telefoonnummer +31 (020) 486 67 29 of per email via [email protected].

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op deze website hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden