Brasserie Goede Buren

Belgisch, Nederlands |
9,3 (87 reviews)
98% aanbevolen
Gratis annuleren

Je kunt bij dit restaurant gratis annuleren. Reserveer nu, dan ben je alvast verzekerd van je tafel.

Wat 87 mensen zeggen over Brasserie Goede Buren

9.3 Gebaseerd op 87 reviews. 98% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review en deel je foto's

"positief"
8.7 Keuken 8 | Service 10 | Sfeer 8

Leuke omgeving en een warm welkom door de eigenaars. Werd specifiek naar bepaalde wensen gevraagd. Het eten was heerlijk , we hadden een 5 gangen diner i.c.m. de restaurant week. We komen zeker nog eens terug om van de kaart te eten.

Marian op 06 maart 2023
Geverifiëerd
Hans (eigenaar/chefkok heeft gereageerd op 06 maart 2023

Dank je Marian voor deze mooie review. Leuk dat jullie via de restaurantweek ons hebben leren kennen en zeker tot een volgende keer!!


"Een zeeuwse parel in Buren"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Voor een verjaardagslunch boekte ik een verrassingslunch van vier gangen. Gastvrije ontvangst en heerlijk eten.
Kok Hans checkte eventuele go’s/no-go’s. Een mooie amuse met lekker brood en zeezout. De lunch bestond uit een overheerlijke zalmbonbon, een combi-voorafje met een soep en bietenquiche (vonden we het mins...

Lees hele review

Voor een verjaardagslunch boekte ik een verrassingslunch van vier gangen. Gastvrije ontvangst en heerlijk eten.
Kok Hans checkte eventuele go’s/no-go’s. Een mooie amuse met lekker brood en zeezout. De lunch bestond uit een overheerlijke zalmbonbon, een combi-voorafje met een soep en bietenquiche (vonden we het minste gerecht), een zeeuwse pieterman als hoofdgerecht en een grand dessert als afsluiter. Hij adviseerde goede wijn.
Heerlijk om van een volwaardig menu om lunchtijd te genieten, waarna je nog even de benen kunt strekken in het mooie Buren.
We komen hier zeker terug!

Margarita op 05 maart 2023
Geverifiëerd
Hans (eigenaar/chefkok heeft gereageerd op 05 maart 2023

Dank je Margarita voor je mooie review. Zoals je ervaren hebt hou ik van verrassende smaakcombinaties en/of gerechten die wat anders zijn dan anders. Het maakte nu extra leuk dat ik je Spaanse vriendin een puur Nederlands visje kon laten proeven en haar enthousiasme met Spaans temperament te zien. Over het roomsoepje van doperwten met munt i.c.m. de quiche van rode biet, geitenkaas en walnoten zijn wij na 2 dagen serveren zelf ook niet 100% tevreden. Vanaf vandaag vervang ik dit gerecht dan ook voor een ander vegetarisch gerecht. Ook vegetarische gasten willen wij immers een bijzondere smaakbeleving laten ervaren. Tot de volgende keer!!


"Klein restaurant met een topkeuken"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Heerlijk gegeten in een prettige ambiance. Klein restaurant waardoor de chefkok zelf nog aan tafel komt om de gerechten toe te lichten en er gelegenheid is om vragen te stellen. Ingredienten komen veelal uit de regio of zijn elders op ambachtelijke wijze geproduceerd. Smaakte erg goed, voor herhaling vatbaar!

S. Vink op 04 maart 2023
Geverifiëerd
Hans (eigenaar/chefkok heeft gereageerd op 05 maart 2023

Dank je Sandra voor deze mooie review. Daar doen wij het voor en maakt de horeca nu ook zo leuk. Lekker koken en onze gasten in eigen stijl een leuke ontspannende sfeer bieden. Tot de volgende keer.


"Heerlijk gegeten "
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Mooi verfijnd eten, goed op smaak en prettige sfeer. Heerlijke wijnen.

Daniëlle Verhoek op 12 februari 2023
Geverifiëerd
Hans (eigenaar/chefkok heeft gereageerd op 12 februari 2023

Dank je Daniëlle voor deze mooie review. Was ook erg leuk om voor jullie een highwine samen te stellen met 3 goede wijnen en 3 bijpassende gerechtjes. En zoals je ervaren hebt hou ik van (h)eerlijke gerechten met verrassende smaakcombinaties of smaaktwist. En zoals bij het afscheid al gezegd: Tot de volgende keer!!


"Lekkerrrrrrrr"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Wederom heerlijk gegeten in een gezellige ambiance

Anja op 18 december 2022
Geverifiëerd
Hans (eigenaar/chefkok heeft gereageerd op 23 december 2022

Dank je Anna, was ook weer gezellig om voor jullie te koken, maar nu samen met jullie dochter. Zij heeft ook een lovende review geschreven op Google en vond vooral het "vergeten vlees" een fenomaal gerecht. Leuk dat ook zij de verrassende smaakcombinaties zo weet te waarderen. Tot de volgende keer!! (ik ben al weer bezig met nieuwe gerechtjes te bedenken)

Plattegrond Alle restaurantdeals in Buren (Gelderland) e.o.

Toon telefoonnummer

Over Brasserie Goede Buren

Keuken: Belgisch, Nederlands

In Buren in Gelderland, vind je het gezellige restaurant Brasserie Goede Buren. Liefhebbers van de traditionele Belgische of Nederlandse keuken zijn hier volledig op hun plek.

Veelzijdige gerechten, bijzonder en toch authentiek en traditioneel; dat is waar Brasserie Goede Buren voor staat. De sfeer is voor het team ontzettend belangrijk; dit is ook wel te merken aan de fantastische gastvrijheid van de werknemers.

Kom gauw langs en ontdek de heerlijke gerechten en gezellige sfeer van restaurant Brasserie Goede Buren!

RESERVEER RESERVEER
Alle restaurantdeals in Buren (Gelderland) e.o.

Veelgestelde vragen

Je kunt bij de meeste restaurants gratis reserveren en annuleren. De rekening betaal je pas in het restaurant. Sommige restaurants vragen om een kleine aanbetaling, dit wordt duidelijk aangegeven bij het plaatsen van de reservering.

Op www.restaurantdinercheque.nl kan je bij meer dan 350 geselecteerde restaurants reserveren. Restaurant Dinercheque is alleen geldig met een reservering via www.restaurantdinercheque.nl. Let op: mocht je de code via een andere partner hebben gekregen, zoals Gall & Gall of Blokker ga dan naar de website die je op jouw vouchercode kunt vinden.

Van elke reservering ontvang je binnen enkele minuten een bevestiging op het door jouw opgegeven email adres. Niets ontvangen? Kijk dan even in je spambox.

Ja, restaurants houden altijd rekening met eventuele dieetwensen.

Je kan je dieetwensen aangeven bij de opmerkingen op het reserveerformulier.

Bij de meeste deals zijn drankjes zijn niet inbegrepen.

Sommige restaurants bieden een all-in arrangement aan waarbij duidelijk wordt aangegeven welke drankjes wel zijn inbegrepen.

Geen probleem.

Indien je een account bij ons hebt aangemaakt kun je op je account inloggen en de reservering zelf eenvoudig wijzigen.

Heb je geen account? Klik dan op de link van de bevestigingsmail van je reservering.

Tijdens Dining with the Stars kun je heerlijk genieten van een fantastisch luxe diner bij de beste 160 restaurants van België, vanaf slechts € 54,40 per persoon. Dining with the Stars wordt 2 keer per jaar georganiseerd, in de zomer en in de winter.

Ja, je kunt altijd gratis annuleren.

Indien je een aanbetaling hebt gedaan kun je tot 24 uur voor je reservering annuleren. Het door jou aanbetaalde bedrag wordt dan automatisch op je rekening terug gestort. Let op: als je minder dan 24 uur van tevoren annuleert houdt het restaurant je aanbetaling om de kosten van de tafel te dekken. Wij staan hier los van, problemen die hierdoor veroorzaakt worden moeten in communicatie met het restaurant opgelost worden.

Je kunt je reservering annuleren vanuit de bevestigingsmail: Klik op reservering beheren in de mail en klik op de knop reservering annuleren. Als je een account hebt aangemaakt, kun je dit ook gemakkelijk doen door naar 'mijn reserveringen' te gaan. Je kunt ook contact met ons opnemen op telefoonnummer +31 (020) 486 67 29 of per email via [email protected].

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op deze website hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden