Brasserie Goede Buren

Belgisch, Nederlands |
9,3 (80 reviews)
98% aanbevolen

Geweldig 6-gangen Luxe menu € 67,50

Brasserie Goede Buren

Belgisch, Nederlands |
9,3 (80 reviews)
98% aanbevolen

Geweldig 6-gangen Luxe menu € 67,50

Altijd als eerste de nieuwste restaurant deals ontvangen?

Volg Diningcity op Instagram zodat je altijd op de hoogte bent van de nieuwste restaurants en beste deals

Deal
Geweldig 6-gangen Luxe menu
€ 67,50

Ontdek Brasserie Goede Buren gelegen in het Gelderlandse Buren. Het is een plek waar je in een uiterst gezellige sfeer kunt genieten van typische Belgische en Nederlandse gerechten. Veelzijdige gerechten, bijzonder en toch authentiek en traditioneel; dat is waar Brasserie Goede Buren voor staat. De sfeer is voor het team ontzettend belangrijk; dit is ook wel te merken aan de fantastische gastvrijheid van de werknemers.

Als gast van DiningCity boek je nu je tafeltje niet voor , maar voor € 67,50!

Pak nu jouw kans en geniet van heerlijke gerechten bij Brasserie Goede Buren in Buren.

RESERVEER RESERVEER
  • Te reserveren t/m Vandaag
  • Niet icm met andere acties
  • De prijs van de deal is per persoon
  • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl

Deal
Authentiek 5-gangen diner
€ 57,50

Restaurant Goede Buren in Buren is een charmant restaurant gelegen in het historische centrum van het gelijknamige plaatsje Buren. Met een warme en gezellige ambiance is het ideaal voor een avondje uit. Het terras biedt in de zomer een heerlijke plek om buiten te zitten en te genieten van het historische uitzicht. Het gevarieerde menu van Restaurant Goede Buren bevat zowel klassieke gerechten als moderne creaties, bereid met verse seizoensgebonden ingrediënten. Het vriendelijke personeel zorgt voor een gastvrije ervaring, en de uitgebreide wijnkaart biedt zowel lokale als internationale wijnen.

Kortom, Restaurant Goede Buren is dé plek in Buren voor heerlijk eten, uitstekende service en een gezellige sfeer in een prachtige omgeving. Voor slechts € 57,50 kun je al aanschuiven voor een Authentiek 5-gangen diner!

Wanneer kom jij van deze fenomenale gerechten genieten bij Brasserie Goede Buren?

RESERVEER RESERVEER
  • Te reserveren t/m Vandaag
  • Niet icm met andere acties
  • De prijs van de deal is per persoon
  • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl

Deal
Fenomenale 4-gangen lunch
€ 47,50

Restaurant Goede Buren in Buren is een knus en sfeervol restaurant dat gevestigd is in het historische centrum van dit pittoreske stadje. Het restaurant heeft een warme en gezellige uitstraling, wat het tot een uitstekende plek maakt voor een avondje uit eten. Het restaurant beschikt over een terras waar je in de zomer heerlijk buiten kunt zitten en genieten van het mooie uitzicht op de historische omgeving.

Het menu van Restaurant Goede Buren is gevarieerd en biedt voor ieder wat wils. Er worden zowel klassieke gerechten als moderne creaties geserveerd, waarbij er gebruik gemaakt wordt van verse en seizoensgebonden ingrediënten. Het personeel is vriendelijk en gastvrij en doet er alles aan om het de gasten naar hun zin te maken. Er is ook een uitgebreide wijnkaart waarop zowel lokale als internationale wijnen te vinden zijn.

Kortom, Restaurant Goede Buren in Buren is een fantastische plek om te genieten van heerlijk eten, goede service en een gezellige sfeer in een prachtige omgeving.

Reserveer dit heerlijke fenomenale 4-gangen lunch nu via Diningcity en ontdek de goeie sfeer zelf!

Zijn er dieetwensen of allergieën? Geef deze dan vooral aan op het reserveringsformulier zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.

Let op! Het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.

RESERVEER RESERVEER
  • Te reserveren t/m Vandaag
  • Niet icm met andere acties
  • De prijs van de deal is per persoon
  • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl

Wat 80 mensen zeggen over Brasserie Goede Buren

9.3 Gebaseerd op 80 reviews. 98% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review en deel je foto's

"Gezellige sfeer"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Heerlijk gegeten Hans en Wilma zijn fantastische gastmensen.

nicole op 13 augustus 2023
Geverifiëerd
Hans (eigenaar/chefkok heeft gereageerd op 13 augustus 2023

Wow!! Een waarderig van 3 x 10. Echt leuk Nicole dat jullie zo genoten hebben en nu toch door "Dining with the stars" kennis hebben gemaakt met ons restaurantje in de Betuwe. Maar of wij nu "fantastische gastmensen" zijn weet ik eerlijk gezegd niet, maar wel dat wij gewoon lekker willen koken en gewoon lekker onszelf zijn in de ontvangst en omgang met de gasten. En als dit dan zo wordt gewaardeerd door onze gasten vinden wij dat zelf in ieder geval fantastisch. Hopelijk tot de volgende keer!!


"Gastvrijheid als troef!"
9.3 Keuken 9 | Service 10 | Sfeer 9

De bijzondere amuses (zie foto) met streekgebonden producten waren een sterke start van een gastvrije ontmoeting met patron Hans en zijn vrouw. Het predicaat je welkom voelen is bij deze twee mensen zeer van toepassing. Een mooie avond met fijne gerechten, waarbij contrasten de smaak bevorderden.

Peter op 12 augustus 2023
Geverifiëerd
Hans (eigenaar/chefkok heeft gereageerd op 13 augustus 2023

Dank je Peter voor deze mooie en vooral warme review. Het was ook leuk om -nu inmiddels voor de 2e keer- voor jullie te koken. De 1e keer kunnen we nog als nieuwsgierigheid bestempelen, omdat je toen zelf aangaf op basis van de reviews, die wij kregen, dat je toch eens speciaal vanaf Amersfoort naar Buren was afgereisd om dit zelf te ervaren. Maar als je nu voor de 2e keer vanaf Amersfoort speciaal naar ons komt en dan ook nog eens gasten meeneemt uit Hilversum, dan doet dat met ons ook heus wel wat. Zo hebben wij inmiddels ook redelijk wat vaste gasten uit omgeving Rotterdam, Den Haag en Amsterdam, maar blijven dit fenomeen eerlijk gezegd vreemd vinden. Zoveel bijzonders doen wij nu ook weer niet, althans dat vinden wij zelf, maar kennelijk denken onze gasten daar anders over. Maar zolang wij gewoon lekker kunnen koken en ons zelf kunnen zijn in ons restaurantje genieten wij er in ieder geval ook van. Zoals je al aangaf: Graag tot de volgende keer!!


"Heerlijk gegeten "
8.7 Keuken 8 | Service 10 | Sfeer 8

Hans kookt authentiek en houdt ervan om met verrassende smaken zijn gerechten nog lekkerder te maken. Zeker gaan proberen.

Philip op 29 juli 2023
Geverifiëerd
Hans (eigenaar/chefkok heeft gereageerd op 12 augustus 2023

Dank je Philip voor deze mooie review. Ik hou inderdaad van bijzondere smaakcombinaties, maar dan wel om de smaak van het hoofdbestand van het gerecht te versterken en te ondersteunen. Graag tot een volgende keer!!


"Fijne en persoonlijke ontvangst!"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Na een eerdere fijne ervaring met een high wine, hebben we met onze Engelse vrienden genoten van een 5 gangen Rising Star diner. Verrassende en mooie gerechten van lokale producenten, mooie wijnen erbij, bij elke gang een persoonlijke toelichting van Hans, en vooral een mooi gevoel van “ welkom-zijn”.

Karen op 15 juli 2023
Hans (eigenaar/chefkok heeft gereageerd op 20 juli 2023

Dank je Karen voor deze mooie en lieve review. Wat leuk dat jullie ons met een high wine hebben leren kennen en nu ook tijdens het 5-gangen menu een zelfde ervaring hebben gehad. Wij geven niet alleen een verrassende smaaktwist aan de gerechten, maar geven ook onze eigen draai aan de service en bediening. En dit is niet "zomaar" ontstaan, maar heb ik bewust voor gekozen naar aanleiding van 10+ jaar ervaring als Mystery Guest onderzoeken in diverse hotels en restaurants in Nederland, welke werkzaamheden ik uitvoerde voor een bedrijf, die daar in gespecialiseerd is. Ik was en ben nog steeds van mening dat het in de horeca op sommige punten ook anders kan en zo is het concept Brasserie Goede Buren ontstaan. En dat vele gasten dit waarderen blijkt wel uit het feit, dat wij nu bijne iedere avond volgeboekt zitten. Dat betekent voor ons wel keihard werken, maar het blijft geweldig om dan zo'n review binnen te krijgen. Dank daarvoor en hopelijk tot een volgende keer!!


"Eten met aandacht."
9.3 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 8

Lekker gegeten.Ook de oorsprong van de producten en de bereiding word netjes uitgelegd.

Francien Van den Hurk op 10 juli 2023
Geverifiëerd
Hans (eigenaar/chefkok heeft gereageerd op 20 juli 2023

Dank je Francien voor je mooie review. Wij denken dat je de sfeer wat minder hebt ervaren door de mobiele airco, die pal naast jullie stond te draaien. Wij zitten een prachtig monumentaal pand midden in het stadje Buren, zoals je ook ervaren zult hebben, maar het nadeel is wel dat je dan niet zomaar een normale airco kan plaatsen met een buitenunit. Daar wordt wel hard aan gewerkt, maar de vergunning is nog niet binnen. Om onze gasten toch in een aangename temperatuur te laten genieten hebben wij deze mobiele airco geplaatst, maar zetten wij nu zoveel mogelijk aan, voordat de gasten arriveren. Het blijft een beetje wikken en wegen, maar hebben altijd als doel om onze gasten een onbezorgde en ontspannen avond te bezorgen met in ieder geval heerlijke en verrassende gerechten. En dat is gelukkig bij jullie in ieder geval ook gelukt.

Plattegrond Alle restaurantdeals in Buren (Gelderland) e.o.

Toon telefoonnummer

Over Brasserie Goede Buren

Keuken: Belgisch, Nederlands

In Buren in Gelderland, vind je het gezellige restaurant Brasserie Goede Buren. Liefhebbers van de traditionele Belgische of Nederlandse keuken zijn hier volledig op hun plek.

Veelzijdige gerechten, bijzonder en toch authentiek en traditioneel; dat is waar Brasserie Goede Buren voor staat. De sfeer is voor het team ontzettend belangrijk; dit is ook wel te merken aan de fantastische gastvrijheid van de werknemers.

Kom gauw langs en ontdek de heerlijke gerechten en gezellige sfeer van restaurant Brasserie Goede Buren!

RESERVEER RESERVEER
Alle restaurantdeals in Buren (Gelderland) e.o.

Veelgestelde vragen

Je kunt bij de meeste restaurants gratis reserveren en annuleren. De rekening betaal je pas in het restaurant. Sommige restaurants vragen om een kleine aanbetaling, dit wordt duidelijk aangegeven bij het plaatsen van de reservering.

Op www.restaurantdinercheque.nl kan je bij meer dan 350 geselecteerde restaurants reserveren. Restaurant Dinercheque is alleen geldig met een reservering via www.restaurantdinercheque.nl. Let op: mocht je de code via een andere partner hebben gekregen, zoals Gall & Gall of Blokker ga dan naar de website die je op jouw vouchercode kunt vinden.

Van elke reservering ontvang je binnen enkele minuten een bevestiging op het door jouw opgegeven email adres. Niets ontvangen? Kijk dan even in je spambox.

Ja, restaurants houden altijd rekening met eventuele dieetwensen.

Je kan je dieetwensen aangeven bij de opmerkingen op het reserveerformulier.

Bij de meeste deals zijn drankjes zijn niet inbegrepen.

Sommige restaurants bieden een all-in arrangement aan waarbij duidelijk wordt aangegeven welke drankjes wel zijn inbegrepen.

Geen probleem.

Indien je een account bij ons hebt aangemaakt kun je op je account inloggen en de reservering zelf eenvoudig wijzigen.

Heb je geen account? Klik dan op de link van de bevestigingsmail van je reservering.

Tijdens Dining with the Stars kun je heerlijk genieten van een fantastisch luxe diner bij de beste 160 restaurants van België, vanaf slechts € 54,40 per persoon. Dining with the Stars wordt 2 keer per jaar georganiseerd, in de zomer en in de winter.

Ja, je kunt altijd gratis annuleren.

Indien je een aanbetaling hebt gedaan kun je tot 24 uur voor je reservering annuleren. Het door jou aanbetaalde bedrag wordt dan automatisch op je rekening terug gestort. Let op: als je minder dan 24 uur van tevoren annuleert houdt het restaurant je aanbetaling om de kosten van de tafel te dekken. Wij staan hier los van, problemen die hierdoor veroorzaakt worden moeten in communicatie met het restaurant opgelost worden.

Je kunt je reservering annuleren vanuit de bevestigingsmail: Klik op reservering beheren in de mail en klik op de knop reservering annuleren. Als je een account hebt aangemaakt, kun je dit ook gemakkelijk doen door naar 'mijn reserveringen' te gaan. Je kunt ook contact met ons opnemen op telefoonnummer +31 (020) 486 67 29 of per email via [email protected].

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op deze website hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden