Brasserie Goede Buren

Belgisch, Nederlands |
9,3 (80 reviews)
98% aanbevolen

Geweldig 6-gangen Luxe menu € 67,50

Brasserie Goede Buren

Belgisch, Nederlands |
9,3 (80 reviews)
98% aanbevolen

Geweldig 6-gangen Luxe menu € 67,50

Boek nu met alle vrijheid

Je krijgt direct een bevestiging, met GRATIS annulering.

Deal
Geweldig 6-gangen Luxe menu
€ 67,50

Ontdek Brasserie Goede Buren gelegen in het Gelderlandse Buren. Het is een plek waar je in een uiterst gezellige sfeer kunt genieten van typische Belgische en Nederlandse gerechten. Veelzijdige gerechten, bijzonder en toch authentiek en traditioneel; dat is waar Brasserie Goede Buren voor staat. De sfeer is voor het team ontzettend belangrijk; dit is ook wel te merken aan de fantastische gastvrijheid van de werknemers.

Als gast van DiningCity boek je nu je tafeltje niet voor , maar voor € 67,50!

Pak nu jouw kans en geniet van heerlijke gerechten bij Brasserie Goede Buren in Buren.

RESERVEER RESERVEER
  • Te reserveren t/m Vandaag
  • Niet icm met andere acties
  • De prijs van de deal is per persoon
  • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl

Deal
Authentiek 5-gangen diner
€ 57,50

Restaurant Goede Buren in Buren is een charmant restaurant gelegen in het historische centrum van het gelijknamige plaatsje Buren. Met een warme en gezellige ambiance is het ideaal voor een avondje uit. Het terras biedt in de zomer een heerlijke plek om buiten te zitten en te genieten van het historische uitzicht. Het gevarieerde menu van Restaurant Goede Buren bevat zowel klassieke gerechten als moderne creaties, bereid met verse seizoensgebonden ingrediënten. Het vriendelijke personeel zorgt voor een gastvrije ervaring, en de uitgebreide wijnkaart biedt zowel lokale als internationale wijnen.

Kortom, Restaurant Goede Buren is dé plek in Buren voor heerlijk eten, uitstekende service en een gezellige sfeer in een prachtige omgeving. Voor slechts € 57,50 kun je al aanschuiven voor een Authentiek 5-gangen diner!

Wanneer kom jij van deze fenomenale gerechten genieten bij Brasserie Goede Buren?

RESERVEER RESERVEER
  • Te reserveren t/m Vandaag
  • Niet icm met andere acties
  • De prijs van de deal is per persoon
  • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl

Deal
Fenomenale 4-gangen lunch
€ 47,50

Restaurant Goede Buren in Buren is een knus en sfeervol restaurant dat gevestigd is in het historische centrum van dit pittoreske stadje. Het restaurant heeft een warme en gezellige uitstraling, wat het tot een uitstekende plek maakt voor een avondje uit eten. Het restaurant beschikt over een terras waar je in de zomer heerlijk buiten kunt zitten en genieten van het mooie uitzicht op de historische omgeving.

Het menu van Restaurant Goede Buren is gevarieerd en biedt voor ieder wat wils. Er worden zowel klassieke gerechten als moderne creaties geserveerd, waarbij er gebruik gemaakt wordt van verse en seizoensgebonden ingrediënten. Het personeel is vriendelijk en gastvrij en doet er alles aan om het de gasten naar hun zin te maken. Er is ook een uitgebreide wijnkaart waarop zowel lokale als internationale wijnen te vinden zijn.

Kortom, Restaurant Goede Buren in Buren is een fantastische plek om te genieten van heerlijk eten, goede service en een gezellige sfeer in een prachtige omgeving.

Reserveer dit heerlijke fenomenale 4-gangen lunch nu via Diningcity en ontdek de goeie sfeer zelf!

Zijn er dieetwensen of allergieën? Geef deze dan vooral aan op het reserveringsformulier zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.

Let op! Het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.

RESERVEER RESERVEER
  • Te reserveren t/m Vandaag
  • Niet icm met andere acties
  • De prijs van de deal is per persoon
  • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl

Wat 80 mensen zeggen over Brasserie Goede Buren

9.3 Gebaseerd op 80 reviews. 98% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review en deel je foto's

"Heerlijk avondje"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

We hebben een heerlijke avond gehad. Goede Buren is een perfecte naam, relaxte en prettige atmosfeer en ieder gerecht vol van smaak met menige verrassing. Een aanbeveling meer dan waard!

Sylvia en Henk op 11 september 2023
Geverifiëerd
Hans (eigenaar/chefkok heeft gereageerd op 11 september 2023

Dank jullie wel voor deze mooie review en waardering met 3x10!! Dit is ook waar wij het voor doen, onze gasten verwennen met heerlijke gerechten en verrassende smaken i.c.m. een ontspannen sfeer en ambiance. Hopelijk tot een volgende keer!!


"Gezellig, lekker gegeten"
7.7 Keuken 7 | Service 8 | Sfeer 8

Lekker gegeten, persoonlijke aandacht, verrassende smaakcombinaties, chef Hans durft wat en dat pakt meestal goed uit. Juist daarom verbazen frieten met een simpele salade bjj hoofdgerecht.

Andre op 04 september 2023
Geverifiëerd
Hans (eigenaar/chefkok heeft gereageerd op 11 september 2023

Dank je André voor je review. Leuk om te lezen dat jullie genoten hebben van de gerechten met de verrassende smaakcombinaties. Naast het garnituur op het bord lijkt de salade inderdaad simpel te zijn, maar v.w.b. de frietjes zijn ook dit huisgemaakte frietjes met huisgemaakte mayonaise. Zoals je hebt ervaren en geproefd wordt alles in eigen keuken bereid en komt er bij ons niets uit een pakje of potje, zo ook de frietjes en de mayo. Gelet op je feedback ga ik wel eens nadenken over de geserveerde salade. Wellicht kan het toch wat anders worden. Dank daarvoor en graag tot een volgende keer!!


"Heerlijk gegeten!"
9.3 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 8

Wij hebben een leuke avond met heerlijk eten en lekkere wijn gehad.

Mariska van der Zwan op 26 augustus 2023
Geverifiëerd
Hans (eigenaar/chefkok heeft gereageerd op 26 augustus 2023

Dank je Mariska voor deze mooie waardering. Het was ook voor ons erg leuk om voor jullie te koken en je gezin een leuke avond te bezorgen. De door je man gekozen wijnen zijn zeker heerlijk, maar waren ook niet de minste. Voor de witte wijn een top chablis en voor de rode wijnen een pracht van een Grand Cru uit de bordeaux. Wij vinden het ook leuk om een gebalanceerde wijnkaart te hebben met voor ieder wat wils, maar dan wel in de "normale" prijsklasse van 25 tot 85 euro. En zoals je zelf al aangaf: Tot de volgende keer!!


"Topper"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Het was welliswaar rustig in het restaurant maar de sfeer was gelijk goed bij binnenkomst. Vriendelijk en informeel alsof je bij goede vrienden bent. Wij hadden het 6-gangen verrassingsmenu. Een echte smaakbelevenis. De ene verrassing na de andere, Wat een topgerechten! Wil je luxe en culinaire uit eten maar betaal...

Lees hele review

Het was welliswaar rustig in het restaurant maar de sfeer was gelijk goed bij binnenkomst. Vriendelijk en informeel alsof je bij goede vrienden bent. Wij hadden het 6-gangen verrassingsmenu. Een echte smaakbelevenis. De ene verrassing na de andere, Wat een topgerechten! Wil je luxe en culinaire uit eten maar betaalbaar en in een ongedwongen sfeer dan is dit een echte aanrader. Wij hebben enorm genoten.

Emile Maas op 20 augustus 2023
Geverifiëerd
Hans (eigenaar/chefkok heeft gereageerd op 21 augustus 2023

Dank je Emile voor de waardering met 3x10 voor het eten, de sfeer en de gastvrijheid, die wij onze gasten proberen te geven en dit gaat - zoals je dit zelf ervaren, verder dan alleen maar lekker eten. Koken doe ik, zoals jullie dit zelf hebben ervaren, met passie, maar ook de gastvrijheid en sfeer is een belangrijk onderdeel van ons concept. Voor ons staat het enthousiasme van jullie beiden in ons geheugen gegrift. Als je zegt,dat het jaren geleden is, dat je in Nederland zo lekker heb gegeten, zoals je dat gisteren aangaf, dan betekent dat nogal wat. Het gaat mij primair om smaak en zet de gerechten pas op tafel als ik ze zelf echt lekker vind. En dat wordt door heel veel vaste gasten inmiddels erg gewaardeerd en komen regelmatig terug, zoals jullie gisteren ook aangaven zeker terug te komen. Hopelijk kunnen wij je dan wederom op dezelfde manier verrassen, dus tot de volgende keer!!


"Goed en bijzonder eten"
9.3 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 8

Zondag 13 augustus gegeten bij Hans. We hadden een 6 gangen dinner en het was een feestje. Bijzondere smaken en combinaties en een verrassing bij elke gang. De spoom, amuse, voorgerechten, hoofdgerecht en het dessert met passie gemaakt. Hans weet wat je met eten kunt doen, goed gastheerschap ondersteund door zijn pa...

Lees hele review

Zondag 13 augustus gegeten bij Hans. We hadden een 6 gangen dinner en het was een feestje. Bijzondere smaken en combinaties en een verrassing bij elke gang. De spoom, amuse, voorgerechten, hoofdgerecht en het dessert met passie gemaakt. Hans weet wat je met eten kunt doen, goed gastheerschap ondersteund door zijn partner. Leuke oplossingen passend bij deze tijd. Heerlijke sfeer, gemoedelijk alsof je bij hem thuis bent.

Stefan op 15 augustus 2023
Hans (eigenaar/chefkok heeft gereageerd op 16 augustus 2023

Dank je Stefan voor deze prachtige weergave van jullie beleving van deze avond. Net zoals je bij ons de passie voelde voor ons vak, voel ik nu jullie enthousiasme en waardering in deze review. En dat is nu precies waar het -naar onze mening- omdraait als je als gast een avondje heerlijk wilt ontspannen en genieten. Dus kortom: Doel bereikt!! Hopelijk tot een volgende keer.

Plattegrond Alle restaurantdeals in Buren (Gelderland) e.o.

Toon telefoonnummer

Over Brasserie Goede Buren

Keuken: Belgisch, Nederlands

In Buren in Gelderland, vind je het gezellige restaurant Brasserie Goede Buren. Liefhebbers van de traditionele Belgische of Nederlandse keuken zijn hier volledig op hun plek.

Veelzijdige gerechten, bijzonder en toch authentiek en traditioneel; dat is waar Brasserie Goede Buren voor staat. De sfeer is voor het team ontzettend belangrijk; dit is ook wel te merken aan de fantastische gastvrijheid van de werknemers.

Kom gauw langs en ontdek de heerlijke gerechten en gezellige sfeer van restaurant Brasserie Goede Buren!

RESERVEER RESERVEER
Alle restaurantdeals in Buren (Gelderland) e.o.

Veelgestelde vragen

Je kunt bij de meeste restaurants gratis reserveren en annuleren. De rekening betaal je pas in het restaurant. Sommige restaurants vragen om een kleine aanbetaling, dit wordt duidelijk aangegeven bij het plaatsen van de reservering.

Op www.restaurantdinercheque.nl kan je bij meer dan 350 geselecteerde restaurants reserveren. Restaurant Dinercheque is alleen geldig met een reservering via www.restaurantdinercheque.nl. Let op: mocht je de code via een andere partner hebben gekregen, zoals Gall & Gall of Blokker ga dan naar de website die je op jouw vouchercode kunt vinden.

Van elke reservering ontvang je binnen enkele minuten een bevestiging op het door jouw opgegeven email adres. Niets ontvangen? Kijk dan even in je spambox.

Ja, restaurants houden altijd rekening met eventuele dieetwensen.

Je kan je dieetwensen aangeven bij de opmerkingen op het reserveerformulier.

Bij de meeste deals zijn drankjes zijn niet inbegrepen.

Sommige restaurants bieden een all-in arrangement aan waarbij duidelijk wordt aangegeven welke drankjes wel zijn inbegrepen.

Geen probleem.

Indien je een account bij ons hebt aangemaakt kun je op je account inloggen en de reservering zelf eenvoudig wijzigen.

Heb je geen account? Klik dan op de link van de bevestigingsmail van je reservering.

Tijdens Dining with the Stars kun je heerlijk genieten van een fantastisch luxe diner bij de beste 160 restaurants van België, vanaf slechts € 54,40 per persoon. Dining with the Stars wordt 2 keer per jaar georganiseerd, in de zomer en in de winter.

Ja, je kunt altijd gratis annuleren.

Indien je een aanbetaling hebt gedaan kun je tot 24 uur voor je reservering annuleren. Het door jou aanbetaalde bedrag wordt dan automatisch op je rekening terug gestort. Let op: als je minder dan 24 uur van tevoren annuleert houdt het restaurant je aanbetaling om de kosten van de tafel te dekken. Wij staan hier los van, problemen die hierdoor veroorzaakt worden moeten in communicatie met het restaurant opgelost worden.

Je kunt je reservering annuleren vanuit de bevestigingsmail: Klik op reservering beheren in de mail en klik op de knop reservering annuleren. Als je een account hebt aangemaakt, kun je dit ook gemakkelijk doen door naar 'mijn reserveringen' te gaan. Je kunt ook contact met ons opnemen op telefoonnummer +31 (020) 486 67 29 of per email via [email protected].

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op deze website hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden