Brasserie Goede Buren

Belgisch, Nederlands |
9,3 (80 reviews)
98% aanbevolen

Geweldig 6-gangen Luxe menu € 67,50

Brasserie Goede Buren

Belgisch, Nederlands |
9,3 (80 reviews)
98% aanbevolen

Geweldig 6-gangen Luxe menu € 67,50

Gratis annuleren

Je kunt bij dit restaurant gratis annuleren. Reserveer nu, dan ben je alvast verzekerd van je tafel.

Deal
Geweldig 6-gangen Luxe menu
€ 67,50

Ontdek Brasserie Goede Buren gelegen in het Gelderlandse Buren. Het is een plek waar je in een uiterst gezellige sfeer kunt genieten van typische Belgische en Nederlandse gerechten. Veelzijdige gerechten, bijzonder en toch authentiek en traditioneel; dat is waar Brasserie Goede Buren voor staat. De sfeer is voor het team ontzettend belangrijk; dit is ook wel te merken aan de fantastische gastvrijheid van de werknemers.

Als gast van DiningCity boek je nu je tafeltje niet voor , maar voor € 67,50!

Pak nu jouw kans en geniet van heerlijke gerechten bij Brasserie Goede Buren in Buren.

RESERVEER RESERVEER
  • Te reserveren t/m Vandaag
  • Niet icm met andere acties
  • De prijs van de deal is per persoon
  • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl

Deal
Authentiek 5-gangen diner
€ 57,50

Restaurant Goede Buren in Buren is een charmant restaurant gelegen in het historische centrum van het gelijknamige plaatsje Buren. Met een warme en gezellige ambiance is het ideaal voor een avondje uit. Het terras biedt in de zomer een heerlijke plek om buiten te zitten en te genieten van het historische uitzicht. Het gevarieerde menu van Restaurant Goede Buren bevat zowel klassieke gerechten als moderne creaties, bereid met verse seizoensgebonden ingrediënten. Het vriendelijke personeel zorgt voor een gastvrije ervaring, en de uitgebreide wijnkaart biedt zowel lokale als internationale wijnen.

Kortom, Restaurant Goede Buren is dé plek in Buren voor heerlijk eten, uitstekende service en een gezellige sfeer in een prachtige omgeving. Voor slechts € 57,50 kun je al aanschuiven voor een Authentiek 5-gangen diner!

Wanneer kom jij van deze fenomenale gerechten genieten bij Brasserie Goede Buren?

RESERVEER RESERVEER
  • Te reserveren t/m Vandaag
  • Niet icm met andere acties
  • De prijs van de deal is per persoon
  • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl

Deal
Fenomenale 4-gangen lunch
€ 47,50

Restaurant Goede Buren in Buren is een knus en sfeervol restaurant dat gevestigd is in het historische centrum van dit pittoreske stadje. Het restaurant heeft een warme en gezellige uitstraling, wat het tot een uitstekende plek maakt voor een avondje uit eten. Het restaurant beschikt over een terras waar je in de zomer heerlijk buiten kunt zitten en genieten van het mooie uitzicht op de historische omgeving.

Het menu van Restaurant Goede Buren is gevarieerd en biedt voor ieder wat wils. Er worden zowel klassieke gerechten als moderne creaties geserveerd, waarbij er gebruik gemaakt wordt van verse en seizoensgebonden ingrediënten. Het personeel is vriendelijk en gastvrij en doet er alles aan om het de gasten naar hun zin te maken. Er is ook een uitgebreide wijnkaart waarop zowel lokale als internationale wijnen te vinden zijn.

Kortom, Restaurant Goede Buren in Buren is een fantastische plek om te genieten van heerlijk eten, goede service en een gezellige sfeer in een prachtige omgeving.

Reserveer dit heerlijke fenomenale 4-gangen lunch nu via Diningcity en ontdek de goeie sfeer zelf!

Zijn er dieetwensen of allergieën? Geef deze dan vooral aan op het reserveringsformulier zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.

Let op! Het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.

RESERVEER RESERVEER
  • Te reserveren t/m Vandaag
  • Niet icm met andere acties
  • De prijs van de deal is per persoon
  • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl

Wat 80 mensen zeggen over Brasserie Goede Buren

9.3 Gebaseerd op 80 reviews. 98% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review en deel je foto's

"Genieten"
9.0 Keuken 9 | Service 9 | Sfeer 9

5 gangen verrassingsmenu was een ware smaak verrassing. Hans nam de tijd om al zijn gerechten uit te leggen bij serveren. Hij heeft duidelijk veel plezier in zijn werk.

Elly N op 02 oktober 2023
Geverifiëerd
Hans (eigenaar/chefkok heeft gereageerd op 16 oktober 2023

Beste Elly, Ik heb inderdaad veel plezier in mijn werk. Het blijft een prachtig creatief vak waar je als chefkok helemaal in los kan gaan en gerechten kan bedenken met verrassende smaakcombinaties en/of presentaties. En als je dan ook je gasten daarmee op positieve verrast, dan krijg ik daar ook veel energie van, want daar doe ik het voor. En maakt de horeca ook zo leuk. Hopelijk tot een volgende keer, dan gaan wij er weer voor.


"Heerlijke diner lunch"
8.0 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 8

Hier gereserveerd met de Restaurantweek voor een 4 gangen lunch. We hebben een heerlijke middag gehad: mooie smaakvolle gerechten met hier en daar een "verrassingssmaak". Door leuke gesprekken met de eigenaar en tevens kok, gekomen tot een heel ander hoofdgerecht dan de bedoeling was. Heel leuk en super lekker. Hartelijk Dank

Mirna op 02 oktober 2023
Geverifiëerd
Hans (eigenaar/chefkok heeft gereageerd op 16 oktober 2023

Dank je Mirna, Was zeker gezellig en leuk dat je de ansjovis eens wilde proberen. Is een echt lokaal product uit mijn geboortestad Bergen op Zoom en wordt in mei, juni en juli in de Oosterschelde gevangen. Bij toeval had ik deze in huis en wilde je deze (met succes dus) toch een keer proberen. Ik vind het ook leuk om, naast de fantastische streekproducten uit de Betuwe, te werken met producten uit mijn oorspronkelijke omgeving en gasten visgerechten te serveren, die zij nog nooit gegeten of geproefd hebben. Tot de volgende keer.


"Heerlijk diner"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Wij hebben op mijn verjaardag heerlijk genoten van een 5 gangen diner.
Prijs / kwaliteit verhouding is uitstekend.
Persoonlijke aandacht en uitleg van het menu is optimaal.
Speciale touch bij het dessert maakte het diner compleet.
Echt een aanrader!

MJAG Groenen-Niessen op 27 september 2023
Geverifiëerd
Hans (eigenaar/chefkok heeft gereageerd op 28 september 2023

Dank je René voor deze mooie review en prachtige waardering met 3x10. Het blijft onze hobby en passie om onze gasten in de watten te leggen en te verrassen met heerlijke smaakcombinaties in de gerechten. Hopelijk tot een volgende keer!!


"Heerlijk gegeten "
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Heerlijk gegeten, erg interessante uitleg per gang. Aardige bediening, kortom voor iedereen aan te raden.

Jeanet op 24 september 2023
Geverifiëerd
Hans (eigenaar/chefkok heeft gereageerd op 24 september 2023

Dank je Jeanette voor deze mooie waardering. Ondanks het (wederom) megavolle restaurant hebben wij er toch een leuke avond van weten te maken met veel tevreden gasten, waaronder dus nu ook jullie. Het was eerlijk gezegd ook erg leuk om voor jullie te koken en de enthousiaste reacties na ieder gerechtje te horen en te zien. Hopelijk zeker tot een volgende keer.


"Gezellige culinaire avond"
9.3 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 8

Zeker aan te bevelen, enthousiate kok met volledige uitleg wat je voorgeschoteld krijgt met verassende natuurlijke smaakcombinaties

Fred van Dam op 14 september 2023
Geverifiëerd
Hans (eigenaar/chefkok heeft gereageerd op 16 september 2023

Dank je Fred voor deze mooie review en dat jullie zo genoten hebben van onze gerechten. Hopelijk tot een volgende keer!!

Plattegrond Alle restaurantdeals in Buren (Gelderland) e.o.

Toon telefoonnummer

Over Brasserie Goede Buren

Keuken: Belgisch, Nederlands

In Buren in Gelderland, vind je het gezellige restaurant Brasserie Goede Buren. Liefhebbers van de traditionele Belgische of Nederlandse keuken zijn hier volledig op hun plek.

Veelzijdige gerechten, bijzonder en toch authentiek en traditioneel; dat is waar Brasserie Goede Buren voor staat. De sfeer is voor het team ontzettend belangrijk; dit is ook wel te merken aan de fantastische gastvrijheid van de werknemers.

Kom gauw langs en ontdek de heerlijke gerechten en gezellige sfeer van restaurant Brasserie Goede Buren!

RESERVEER RESERVEER
Alle restaurantdeals in Buren (Gelderland) e.o.

Veelgestelde vragen

Je kunt bij de meeste restaurants gratis reserveren en annuleren. De rekening betaal je pas in het restaurant. Sommige restaurants vragen om een kleine aanbetaling, dit wordt duidelijk aangegeven bij het plaatsen van de reservering.

Op www.restaurantdinercheque.nl kan je bij meer dan 350 geselecteerde restaurants reserveren. Restaurant Dinercheque is alleen geldig met een reservering via www.restaurantdinercheque.nl. Let op: mocht je de code via een andere partner hebben gekregen, zoals Gall & Gall of Blokker ga dan naar de website die je op jouw vouchercode kunt vinden.

Van elke reservering ontvang je binnen enkele minuten een bevestiging op het door jouw opgegeven email adres. Niets ontvangen? Kijk dan even in je spambox.

Ja, restaurants houden altijd rekening met eventuele dieetwensen.

Je kan je dieetwensen aangeven bij de opmerkingen op het reserveerformulier.

Bij de meeste deals zijn drankjes zijn niet inbegrepen.

Sommige restaurants bieden een all-in arrangement aan waarbij duidelijk wordt aangegeven welke drankjes wel zijn inbegrepen.

Geen probleem.

Indien je een account bij ons hebt aangemaakt kun je op je account inloggen en de reservering zelf eenvoudig wijzigen.

Heb je geen account? Klik dan op de link van de bevestigingsmail van je reservering.

Tijdens Dining with the Stars kun je heerlijk genieten van een fantastisch luxe diner bij de beste 160 restaurants van België, vanaf slechts € 54,40 per persoon. Dining with the Stars wordt 2 keer per jaar georganiseerd, in de zomer en in de winter.

Ja, je kunt altijd gratis annuleren.

Indien je een aanbetaling hebt gedaan kun je tot 24 uur voor je reservering annuleren. Het door jou aanbetaalde bedrag wordt dan automatisch op je rekening terug gestort. Let op: als je minder dan 24 uur van tevoren annuleert houdt het restaurant je aanbetaling om de kosten van de tafel te dekken. Wij staan hier los van, problemen die hierdoor veroorzaakt worden moeten in communicatie met het restaurant opgelost worden.

Je kunt je reservering annuleren vanuit de bevestigingsmail: Klik op reservering beheren in de mail en klik op de knop reservering annuleren. Als je een account hebt aangemaakt, kun je dit ook gemakkelijk doen door naar 'mijn reserveringen' te gaan. Je kunt ook contact met ons opnemen op telefoonnummer +31 (020) 486 67 29 of per email via [email protected].

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op deze website hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden