Brasserie Goede Buren

Belgisch, Nederlands |
9,3 (88 reviews)
98% aanbevolen
Boek nu met alle vrijheid

Je krijgt direct een bevestiging, met GRATIS annulering.

Wat 88 mensen zeggen over Brasserie Goede Buren

9.3 Gebaseerd op 88 reviews. 98% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review en deel je foto's

"Wij komen nog eens terug!"
9.7 Keuken 9 | Service 10 | Sfeer 10

Afgelooen zaterdaf bij de Goede Buren heerlijk genoten van een 6-gangen-diner. Chef Hans heeft ons zeker niet met honger naar huis laten gaan. De verrassende twist die hij geeft aan zijn gerechten zijn goed bevallen. Leuk om te zien hoe passievol hij is en leuk om te horen hoe hij zijn gerechten aan tafel toe licht....

Lees hele review

Afgelooen zaterdaf bij de Goede Buren heerlijk genoten van een 6-gangen-diner. Chef Hans heeft ons zeker niet met honger naar huis laten gaan. De verrassende twist die hij geeft aan zijn gerechten zijn goed bevallen. Leuk om te zien hoe passievol hij is en leuk om te horen hoe hij zijn gerechten aan tafel toe licht. Gastvrouw Wilma is vriendelijk en geeft je met haar persoonlijke aandacht het gevoel alsof je thuis bent. Wij komen nog eens terug.

Rianne op 31 juli 2022
Geverifiëerd
Hans (eigenaar/chefkok heeft gereageerd op 31 juli 2022

Dank je Rianne, was ook een erg leuke avond, waarbij ik ook tijd had om regelmatig langs de tafels te gaan en de gerechten uit te serveren. En het was ook leuk om jullie te zien genieten van zowel de gerechten met een smaaktwist als van de bistroklassieker. Opvallend is ook dat wij steeds meer jonge stelletjes als gasten mogen ontvangen, die daar speciaal voor komen. Kennelijk is er toch behoefte aan de oude tijden van weleer.


"Verrassend "
9.3 Keuken 8 | Service 10 | Sfeer 10

We hebben 30 juli hier bij de Goede Buren heerlijk gegeten, Hans heeft ons verrast met heerlijke gerechten. De porties waren goed en door hem zelf aan de tafel toegelicht. Wilma is een prettige gastvrouw die je al snel thuis laat voelen. De wijn was een heerlijke witte wijn uit Bilbao Spanje. We komen zeker hier nog eens terug. Buren bij avond was een mooie afsluiting.

Ans vd Vegte op 31 juli 2022
Geverifiëerd
Hans (eigenaar/chefkok heeft gereageerd op 31 juli 2022

Dank je Ans, leuk om jullie als gasten te hebben mogen ontvangen en jullie heerlijk genoten hebben van de sfeer en het eten.


"5-gangen "
9.7 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 9

Bij Goede Buren het 5-gangen menu genomen. Erg goede keus. Elke gang was uitstekend. De service van de gastvrouw was persoonlijk en met veel aandacht. De liefde en passie spat eraf hier. Wij hebben enorm genoten en komen zeker terug

Rene op 31 juli 2022
Geverifiëerd
Hans (eigenaar/chefkok heeft gereageerd op 31 juli 2022

Dank je René. Het was ook wederom een gezellige en relaxte avond. En als chefkok altijd weer leuk om met de dieetwensen van onze gasten rekening te houden en ook dan verrassende smaakcombinaties te serveren. Het gaat ons om onze gasten en als dit dan zo hoog gewaardeerd wordt, dan geeft ons dat alleen maar een enorme energie boost. Tot de volgende keer!!


"Uitstekende kok met zeer gastvrije bediening"
9.0 Keuken 9 | Service 9 | Sfeer 9

Oude herberg met passende inrichting in een oud stadje. We koemen zeker terug

Martin Kroezen op 30 juli 2022
Geverifiëerd
Hans (eigenaar/chefkok heeft gereageerd op 31 juli 2022

Dank je Martin. Wij zijn ook trots om deze "oude herberg" te mogen runnen in één van de oudste horeca panden van Nederland. Al 450 jaar wordt in dit prachtige pand gasten ontvangen en culinair verwend. Eeuwenlang is het pand landelijk bekend geweest onder herberg de Swaen, waarbij kooplieden die van noord naar zuid en van oost naar west reisden elkaar ontmoeten om zaken te doen in een gezellige informele sfeer met (h)eerlijk lekker eten. Wij vinden het alleen maar hartstikke leuk om deze sfeer weer te herstellen en onze gasten te verwennen met diverse eigen signature gerechten en klassiekers van weleer.


"Mooi restaurant op bijzondere plek"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Klassieke maar heerlijke gerechten. Aanbevolen!

Jan van der Veen op 29 juli 2022
Geverifiëerd
Hans (eigenaar/chefkok heeft gereageerd op 31 juli 2022

Dank je wel voor je waardering. Zoals jullie hebben ervaren hou ik van verrassende smaakcombinaties, maar ook van de beste klassiekers van weleer, waarbij ik dan juist weer niets verrassends doe met de smaak, behalve dan natuurlijk het gerecht klaarmaken op een manier zoals ik het zelf het lekkerste vind. Ik ga er dan vanuit dan mijn gasten het dan ook lekker vinden en dat blijkt dus wederom zo te zijn geweest. En dat maakt het vak ook zo leuk.

Plattegrond Alle restaurantdeals in Buren (Gelderland) e.o.

Toon telefoonnummer

Over Brasserie Goede Buren

Keuken: Belgisch, Nederlands

In Buren in Gelderland, vind je het gezellige restaurant Brasserie Goede Buren. Liefhebbers van de traditionele Belgische of Nederlandse keuken zijn hier volledig op hun plek.

Veelzijdige gerechten, bijzonder en toch authentiek en traditioneel; dat is waar Brasserie Goede Buren voor staat. De sfeer is voor het team ontzettend belangrijk; dit is ook wel te merken aan de fantastische gastvrijheid van de werknemers.

Kom gauw langs en ontdek de heerlijke gerechten en gezellige sfeer van restaurant Brasserie Goede Buren!

RESERVEER RESERVEER
Alle restaurantdeals in Buren (Gelderland) e.o.

Veelgestelde vragen

Je kunt bij de meeste restaurants gratis reserveren en annuleren. De rekening betaal je pas in het restaurant. Sommige restaurants vragen om een kleine aanbetaling, dit wordt duidelijk aangegeven bij het plaatsen van de reservering.

Op www.restaurantdinercheque.nl kan je bij meer dan 350 geselecteerde restaurants reserveren. Restaurant Dinercheque is alleen geldig met een reservering via www.restaurantdinercheque.nl. Let op: mocht je de code via een andere partner hebben gekregen, zoals Gall & Gall of Blokker ga dan naar de website die je op jouw vouchercode kunt vinden.

Van elke reservering ontvang je binnen enkele minuten een bevestiging op het door jouw opgegeven email adres. Niets ontvangen? Kijk dan even in je spambox.

Ja, restaurants houden altijd rekening met eventuele dieetwensen.

Je kan je dieetwensen aangeven bij de opmerkingen op het reserveerformulier.

Bij de meeste deals zijn drankjes zijn niet inbegrepen.

Sommige restaurants bieden een all-in arrangement aan waarbij duidelijk wordt aangegeven welke drankjes wel zijn inbegrepen.

Geen probleem.

Indien je een account bij ons hebt aangemaakt kun je op je account inloggen en de reservering zelf eenvoudig wijzigen.

Heb je geen account? Klik dan op de link van de bevestigingsmail van je reservering.

Tijdens Dining with the Stars kun je heerlijk genieten van een fantastisch luxe diner bij de beste 160 restaurants van België, vanaf slechts € 54,40 per persoon. Dining with the Stars wordt 2 keer per jaar georganiseerd, in de zomer en in de winter.

Ja, je kunt altijd gratis annuleren.

Indien je een aanbetaling hebt gedaan kun je tot 24 uur voor je reservering annuleren. Het door jou aanbetaalde bedrag wordt dan automatisch op je rekening terug gestort. Let op: als je minder dan 24 uur van tevoren annuleert houdt het restaurant je aanbetaling om de kosten van de tafel te dekken. Wij staan hier los van, problemen die hierdoor veroorzaakt worden moeten in communicatie met het restaurant opgelost worden.

Je kunt je reservering annuleren vanuit de bevestigingsmail: Klik op reservering beheren in de mail en klik op de knop reservering annuleren. Als je een account hebt aangemaakt, kun je dit ook gemakkelijk doen door naar 'mijn reserveringen' te gaan. Je kunt ook contact met ons opnemen op telefoonnummer +31 (020) 486 67 29 of per email via [email protected].

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op deze website hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden