Brasserie Goede Buren

Belgisch, Nederlands |
9,3 (87 reviews)
98% aanbevolen
Gratis annuleren

Je kunt bij dit restaurant gratis annuleren. Reserveer nu, dan ben je alvast verzekerd van je tafel.

Wat 87 mensen zeggen over Brasserie Goede Buren

9.3 Gebaseerd op 87 reviews. 98% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review en deel je foto's

"Zeer aangenaam vertoeven!"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Erg lekker gegeten! De chef gaat op een zeer creatieve manier om met de verschillende gerechten. Tevens een fijne en gastvrije bediening wat het geheel tot een zeer aangename ervaring maakte. We komen graag weer terug!

Ronald Melieste op 11 maart 2024
Geverifiëerd
Wilma (eigenaresse/gastvrouw) heeft gereageerd op 13 maart 2024

Dank je Ronald voor deze mooie review en waardering met 4x10. Het was ook erg leuk om jullie als gasten een leuke en gezellige avond te bezorgen met (h)eerlijke en verrassende gerechten van Hans. En voor Hans zeker leuk dat je vriend als ex-chefkok van diverse sterrenzaken ook zo verrast was over de kookkunsten van Hans. Maar daarnaast hebben wij die avond ook leuke en interessante gesprekken met jullie gehad. Hopelijk tot snel!!


"Super avond gehad"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

In het kader van de Restaurantweek voor het eerst hier geweest. Het 5-gangen verrassingsdiner was klasse! Veelal streekproducten, een bijzonder pallet van onbekende (maar heerlijke) vis, vlees en vegetarische gerechtjes. De vriendelijke bediening en de uitleg aan tafel van de chefkok maakten het helemaal af. Sfeerv...

Lees hele review

In het kader van de Restaurantweek voor het eerst hier geweest. Het 5-gangen verrassingsdiner was klasse! Veelal streekproducten, een bijzonder pallet van onbekende (maar heerlijke) vis, vlees en vegetarische gerechtjes. De vriendelijke bediening en de uitleg aan tafel van de chefkok maakten het helemaal af. Sfeervolle zaak waar duidelijk mensen werken met passie voor hun vak. Wij komen zeker terug!

Marc en Ingrid op 05 maart 2024
Geverifiëerd
Hans (chefkok) heeft gereageerd op 10 maart 2024

Dank je Marc en Ingrid voor deze mooie review en waardering. Leuk om te lezen dat jullie het ervaren hebben op de manier waarop wij het ook bedoelen. Passie hebben wij zeker en dat maakt de horeca ook zo leuk. Iedere avond ontmoet je weer leuke, interessante mensen, die genieten van een relaxed avondje uit. Tot de volgende keer!!


"Goed gegeten, maar onprofessioneel "
5.7 Keuken 7 | Service 4 | Sfeer 6

We hebben lekker gegeten. De vriendelijkheid van het personeel verdient geen negatieve beoordeling. Maar in de bediening ging er veel verkeerd en dit kwam onprofessioneel op ons over. Jammer, want niet aan te bevelen aan onze vrienden. En dit in zo'n mooie plaats als Buren.

Astrid op 27 december 2023
Geverifiëerd
Hans (eigenaar/chefkok heeft gereageerd op 27 december 2023

Jammer dat jullie het zo ervaren hebben Astrid. Het zou kunnen, dat de bekende wet van Murphy die avond bij jullie los is gegaan. Het was, zoals je zelf ook ongetwijfeld hebben kunnen zien hartstikke druk. Wilma, de gastvrouw en tevens mijn partner/vriendin was echter behoorlijk ziek en werd in de loop van de avond alleen maar zieker en zieker. En dat precies op de dag dat de nieuwe hulp in de bediening voor de 1e keer meeliep en daardoor niet goed door Wilma kon worden begeleid en opgeleid op de manier zoals wij het graag bij ons willen hebben. Ik heb van de andere gasten van die avond geen klachten gehad, sterker nog eigenlijk alleen maar positieve reacties en feedback. Ik vind het wel jammer, dat je het eten ook een 7 hebt gegeven, terwijl je toch in je review aangeeft "goed gegeten" en "wel lekker gegeten" te hebben. Maar goed, wij doen ons best om het onze gasten naar hun zin te maken en dat is in jullie geval dus duidelijk niet is gelukt en dat vinden wij alleen maar erg jammer. Ik hoop dan ook dat je ons nog een 2e kans wilt geven, zodat je zelf zal ervaren, dat als iedere medewerker in normale doen is, het er toch heel anders aan toegaat.


"Heerlijk gegeten"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Fantatisch gegeten. Bij elk gerecht uitleg over de producten door de kok. Wij komen zeker terug!

Ineke Hommels op 06 december 2023
Geverifiëerd
Hans (eigenaar/chefkok heeft gereageerd op 09 december 2023

Dank je Ineke voor deze mooie review en waardering. Was ook erg leuk om jullie enthousiasme te ervaren over de gerechten en de sfeer. En de volgende keer komt zeker en sneller dan verwacht. Op 1e kerstdag mogen wij jullie al weer als één van onze gasten ontvangen. Het zit i nmiddels ook volgeboekt, dus het wordt weer een leuke gezellige avond, daar gaan wij voor!! Tot de kerst.


"Mooi menu"
9.0 Keuken 9 | Service 9 | Sfeer 9

Bij Goede Buren wordt met het hart gekookt. Mooie gerechten met verrassende smaken. Wij hebben genoten.

Carla Dielen op 03 december 2023
Geverifiëerd
Hans (eigenaar/chefkok heeft gereageerd op 03 december 2023

Dank je Carla voor deze mooie review en waardering. Het was ook erg leuk om jullie enthousiasme te ervaren over de gerechten met de verrassende smaakcombinaties en de sfeer in ons restaurant en jullie je ook echt "thuis" voelden. En dat is precies zoals wij het graag willen: "Voor het gevoel van Thuis". Hopelijk nog tot een volgende keer, voordat jullie uit onze omgeving vertrekken.

Plattegrond Alle restaurantdeals in Buren (Gelderland) e.o.

Toon telefoonnummer

Over Brasserie Goede Buren

Keuken: Belgisch, Nederlands

In Buren in Gelderland, vind je het gezellige restaurant Brasserie Goede Buren. Liefhebbers van de traditionele Belgische of Nederlandse keuken zijn hier volledig op hun plek.

Veelzijdige gerechten, bijzonder en toch authentiek en traditioneel; dat is waar Brasserie Goede Buren voor staat. De sfeer is voor het team ontzettend belangrijk; dit is ook wel te merken aan de fantastische gastvrijheid van de werknemers.

Kom gauw langs en ontdek de heerlijke gerechten en gezellige sfeer van restaurant Brasserie Goede Buren!

RESERVEER RESERVEER
Alle restaurantdeals in Buren (Gelderland) e.o.

Veelgestelde vragen

Je kunt bij de meeste restaurants gratis reserveren en annuleren. De rekening betaal je pas in het restaurant. Sommige restaurants vragen om een kleine aanbetaling, dit wordt duidelijk aangegeven bij het plaatsen van de reservering.

Op www.restaurantdinercheque.nl kan je bij meer dan 350 geselecteerde restaurants reserveren. Restaurant Dinercheque is alleen geldig met een reservering via www.restaurantdinercheque.nl. Let op: mocht je de code via een andere partner hebben gekregen, zoals Gall & Gall of Blokker ga dan naar de website die je op jouw vouchercode kunt vinden.

Van elke reservering ontvang je binnen enkele minuten een bevestiging op het door jouw opgegeven email adres. Niets ontvangen? Kijk dan even in je spambox.

Ja, restaurants houden altijd rekening met eventuele dieetwensen.

Je kan je dieetwensen aangeven bij de opmerkingen op het reserveerformulier.

Bij de meeste deals zijn drankjes zijn niet inbegrepen.

Sommige restaurants bieden een all-in arrangement aan waarbij duidelijk wordt aangegeven welke drankjes wel zijn inbegrepen.

Geen probleem.

Indien je een account bij ons hebt aangemaakt kun je op je account inloggen en de reservering zelf eenvoudig wijzigen.

Heb je geen account? Klik dan op de link van de bevestigingsmail van je reservering.

Tijdens Dining with the Stars kun je heerlijk genieten van een fantastisch luxe diner bij de beste 160 restaurants van België, vanaf slechts € 54,40 per persoon. Dining with the Stars wordt 2 keer per jaar georganiseerd, in de zomer en in de winter.

Ja, je kunt altijd gratis annuleren.

Indien je een aanbetaling hebt gedaan kun je tot 24 uur voor je reservering annuleren. Het door jou aanbetaalde bedrag wordt dan automatisch op je rekening terug gestort. Let op: als je minder dan 24 uur van tevoren annuleert houdt het restaurant je aanbetaling om de kosten van de tafel te dekken. Wij staan hier los van, problemen die hierdoor veroorzaakt worden moeten in communicatie met het restaurant opgelost worden.

Je kunt je reservering annuleren vanuit de bevestigingsmail: Klik op reservering beheren in de mail en klik op de knop reservering annuleren. Als je een account hebt aangemaakt, kun je dit ook gemakkelijk doen door naar 'mijn reserveringen' te gaan. Je kunt ook contact met ons opnemen op telefoonnummer +31 (020) 486 67 29 of per email via [email protected].

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op deze website hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden