Chefsbar Centre
5-gangen Chef's diner met welkoms cocktail & amuse
Chefsbar Centre
5-gangen Chef's diner met welkoms cocktail & amuse € 55,50
Reserveer een tafelJe kunt bij dit restaurant gratis annuleren. Reserveer nu, dan ben je alvast verzekerd van je tafel.
Deal
5-gangen Chef's diner met welkoms cocktail & amuse
€ 55,50
Chefsbar Centre behoort met hun gastronomische talenten tot de beste restaurants van Nederland!
Wilt u gastronomisch dineren op topniveau voor een vriendelijke prijs?
Alleen bij Diningcity kunt u nu deze speciale deal reserveren. Chefsbar Centre serveert een fantastische 5-gangen Chef's diner met welkoms cocktail & amuse voor slechts € 55,50 en bezorgd u daarmee een bijzondere en heerlijke dag.
Heeft u dieetwensen? Op het reserveringsformulier kunt u deze wensen aangeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.
Reserveer snel en ga zelf proeven waarom Chefsbar Centre tot de top van Nederland behoort.
Let op! Het aantal tafels is beperkt. Online reservering is verplicht.
Reserveer een tafel Reserveer een tafel- Te reserveren t/m 31 augustus 2022
- Niet icm met andere acties
- De prijs van de deal is per persoon
- Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl
Wat 33 mensen zeggen over Chefsbar Centre
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Lekker en interessante eten, top service!
net zo veel aandacht voor de gast als het eten. alles keurig verzorgd. aanrader!
Met zes personen aan een mooie ronde tafel hebben wij genoten van het eten, de bediening en de sfeer.
Heerlijk gegeten , chef-kok kwam met de gerechten langs . Heel leuk!
Great atmosphere, delicious food paired with nice wine, attention of the stuff - everything was perfect! Highly recommended
Plattegrond Alle restaurantdeals in Delft e.o.
Over Chefsbar Centre
Keuken: Frans, Vis en zeevruchten
Aan de Voorstraat in Delft is Chefsbar Centre te vinden. In dit trendy restaurantje worden voornamelijk Chef menu's van 3 t/m 8 gangen geserveerd. Koks Maurice en Raymond zijn beide erg betrokken bij het restaurant. Alles van brood tot ijs en sauzen maken ze zelf. Daarnaast zijn beide heren vaak in het restaurant te vinden om hun gerechten toe te lichten en waarom ze nou specifiek voor die bepaalde ingrediënten hebben gekozen.
Benieuwd? Boek snel een tafel!