Ristorante 51

Italiaans | €€ | Menu
5,6 (4 reviews)

3-gangen Chef's diner € 35,-

Ristorante 51

Italiaans | €€ | Menu
5,6 (4 reviews)

3-gangen Chef's diner € 35,-

Gratis annuleren

Je kunt bij dit restaurant gratis annuleren. Reserveer nu, dan ben je alvast verzekerd van je tafel.

Deal
3-gangen Chef's diner
€ 35,-

Ristorante 51 doet mee aan de Nationale Restaurant Week met een 3-gangen chef's diner. Ontdek Ristorante 51 nu tijdens de Restaurant Week en laat je voordelig in de watten leggen tijdens dit heerlijke 3-gangen chef's diner.

Reserveer nu jouw tafel bij Ristorante 51!

Zijn er dieetwensen of allergieën? Geef deze dan vooral aan op het reserveringsformulier zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.

Let op! Het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.

RESERVEER RESERVEER
  • Te reserveren t/m 30 april 2023
  • Niet icm met andere acties
  • De prijs van de deal is per persoon
  • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl

Wat 4 mensen zeggen over Ristorante 51

5.6 Gebaseerd op 4 reviews. 25% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review en deel je foto's

"Bad, worse, worst!"
1.3 Keuken 1 | Service 1 | Sfeer 2

Bad service they were not nice. Problem with the risotto it was still hard. They said it was they recipe and it was my problem. Baddest Italiaan restaurant in the world.

John op 17 oktober 2022
Geverifiëerd

"Eerste indruk"
6.7 Keuken 5 | Service 6 | Sfeer 9

Onze keuze tijdens Restaurantweek was dit keer gevallen op ristorante 51. Voor ons een mooie gelegenheid om nieuwe plekken te ontdekken. De omgeving is niet de meest gezellige. Tussen de bedrijven in Zuid-Oost ter hoogte van de Arena. Het restaurant zelf was zeer sfeervol, modern en mooi opgezet. Dus eenmaal binnen ...

Lees hele review

Onze keuze tijdens Restaurantweek was dit keer gevallen op ristorante 51. Voor ons een mooie gelegenheid om nieuwe plekken te ontdekken. De omgeving is niet de meest gezellige. Tussen de bedrijven in Zuid-Oost ter hoogte van de Arena. Het restaurant zelf was zeer sfeervol, modern en mooi opgezet. Dus eenmaal binnen meer dan prima. De bediening alleraardigst. (Niemand sprak Nederlands, wat ik altijd bijzonder vind). Verwarring over de juiste kaart voor deze avond, maar uiteindelijk een keuze kunnen maken uit de gangen. (Drie gangen, keuze uit twee opties per gang). Het eten was lekker, maar zeker geen wauw effect. 35 euro voor 3 gangen is prima, maar we schrokken met name van de eindafrekening qua drank. Onder andere 12,50 voor een glas rosé. (Terwijl de witte en rode wijn 8,50 per glas was) Geen wijnkaart (met prijzen) kunnen inzien, geen keuze kunnen maken op dat vlak en weinig kennis of suggestie vanuit de bediening. Kortom: voor ons niet voor herhaling vatbaar. Gemiste kans, want zo op het eerste oog zag hun normale kaart er veelbelovend uit. Maar wat we voorgeschoteld hebben gekregen tijdens de Restaurantweek was prima, maar ook niet meer dan dat.

Nickname op 15 oktober 2022
Geverifiëerd

"Eerste avond in Amsterdam"
8.7 Keuken 9 | Service 9 | Sfeer 8

Restaurant gerund door Italianen, Italiaanse koks, goed eten, vriendelijk en bekwaam personeel, een speciale vermelding voor Giulia, aanbevolen.

Arnold op 18 augustus 2022

5.7 Keuken 5 | Service 6 | Sfeer 6

Internationaal restaurant, bediening spreekt geen Nederlands. Van de geserveerde gerechten hebben we wel eens betere versies elders gehad.

Tester op 09 mei 2022
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Amsterdam e.o.

Toon telefoonnummer

Over Ristorante 51

Keuken: Italiaans

Aan de Hoogoordreef, in het mooie Marriott Amsterdam Arena Atlas Hotel, vind je het prachtige Italiaanse restaurant Ristorante 51. Laat je verleiden door de heerlijke gerechten van het menu en ervaar de gastvrijheid van de bediening.

Ristorante 51 is een elegant doch informeel restaurant waar je kunt genieten van heerlijke Italiaanse gerechten onder het genot van een heerlijk glas wijn. Het restaurant biedt zelfs workshops aan om jou te leren deze fantastische gerechten voor te bereiden. Bij Ristorante 51 staan goed eten en een gezellige sfeer op nummer 1.

Kom gauw langs en maak lekker en voordelig kennis met Ristorante 51!

RESERVEER RESERVEER
Alle restaurantdeals in Amsterdam e.o.

Veelgestelde vragen

Tijdens de Nationale Restaurant Week kun je heerlijk genieten van een fantastisch 3-gangen diner bij de beste 500 restaurants van Nederland, vanaf slechts € 29,95 per persoon. De Nationale Restaurant Week wordt 2 keer per jaar georganiseerd, in het voorjaar en in het najaar.

Van elke reservering ontvang je binnen enkele minuten een bevestiging op het door jouw opgegeven email adres. Niets ontvangen? Kijk dan even in je spambox.

Ja, restaurants houden altijd rekening met eventuele dieetwensen.

Je kan je dieetwensen aangeven bij de opmerkingen op het reserveerformulier.

Bij de meeste deals zijn drankjes zijn niet inbegrepen.

Sommige restaurants bieden een all-in arrangement aan waarbij duidelijk wordt aangegeven welke drankjes wel zijn inbegrepen.

Geen probleem.

Indien je een account bij ons hebt aangemaakt kun je op je account inloggen en de reservering zelf eenvoudig wijzigen.

Heb je geen account? Klik dan op de link van de bevestigingsmail van je reservering.

Ja, je kunt altijd gratis annuleren.

Indien je een aanbetaling hebt gedaan kun je tot 24 uur voor je reservering annuleren. Het door jou aanbetaalde bedrag wordt dan automatisch op je rekening terug gestort. Let op: als je minder dan 24 uur van tevoren annuleert houdt het restaurant je aanbetaling om de kosten van de tafel te dekken. Wij staan hier los van, problemen die hierdoor veroorzaakt worden moeten in communicatie met het restaurant opgelost worden.

Je kunt je reservering annuleren vanuit de bevestigingsmail: Klik op reservering beheren in de mail en klik op de knop reservering annuleren. Als je een account hebt aangemaakt, kun je dit ook gemakkelijk doen door naar 'mijn reserveringen' te gaan. Je kunt ook contact met ons opnemen op telefoonnummer (020) 486 67 29 of per email via hello@diningcity.nl.

Op www.restaurantdinercheque.nl kan je bij meer dan 350 geselecteerde restaurants reserveren. Restaurant Dinercheque is alleen geldig met een reservering via www.restaurantdinercheque.nl. Let op: mocht je de code via een andere partner hebben gekregen, zoals Gall & Gall of Blokker ga dan naar de website die je op jouw vouchercode kunt vinden.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden