Reserveer nu voordelig jouw sterrentafel bij meer dan 175 luxe restaurants met Dining with the Stars!

Fletcher Hotel-Restaurant Klein Zwitserland

€€
6,6 (7 reviews)
86% aanbevolen

Fletcher Hotel-Restaurant Klein Zwitserland

€€
6,6 (7 reviews)
86% aanbevolen
Altijd als eerste de nieuwste restaurant deals ontvangen?

Volg Diningcity op Instagram zodat je altijd op de hoogte bent van de nieuwste restaurants en beste deals

Wat 7 mensen zeggen over Fletcher Hotel-Restaurant Klein Zwitserland

6.6 Gebaseerd op 7 reviews. 86% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review en deel je foto's

"Aardig gegeten maar wel met minpunten"
5.7 Keuken 5 | Service 6 | Sfeer 6

Wij hadden een viergangenmenu. Het voorgerecht was prima, zo ook de soep daarna. Het hoofdgerecht met kalfssukade viel heel erg tegen was echt heel erg vet en hebben dit ook gemeld. Wij kregen wel een nieuw stuk wat minder vet had, maar ja de rest was al op. Het dessert werd verkeerd geleverd, was voor een andere tafel bestemd. Uiteindelijk wel het goede dessert gekregen.

Ans op 14 november 2022
Geverifiëerd

"Restaurantweken"
8.0 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 8

Heerlijk gegeten tijdens de restaurant weken.

Anita Blees op 26 september 2022
Geverifiëerd

"Eten bij de Kriekel"
8.0 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 8

Viergangen menu smaakte goed, dieetwensen waren geen probleem.

Maartje op 27 september 2021
Geverifiëerd

"Heerlijk eten in Klein Zwitserland"
9.0 Keuken 9 | Service 9 | Sfeer 9

De bediening was eigenlijk te vlug met alles serveren. Maar dat zien we ook wel eens anders..We hadden er nog wel een uur extra willen zitten. Maar alles was goed en smaakte heerlijk.

Geke Makkkinga op 19 september 2021
Geverifiëerd

"niet restaurant week waardig"
1.0 Keuken 1 | Service 1 | Sfeer 1

We waren hier met de restaurantweek. Onze ervaring was ronduit slecht. De bediening liet wat vallen, wat kan gebeuren. De manier hoe hier mee omgegaan werd, was niet adequaat. Er was cola en glas over een broek gegaan, hiervoor kregen we een servetje om het af te doen. Bediening haalde zonder iets te zeggen of vrage...

Lees hele review

We waren hier met de restaurantweek. Onze ervaring was ronduit slecht. De bediening liet wat vallen, wat kan gebeuren. De manier hoe hier mee omgegaan werd, was niet adequaat. Er was cola en glas over een broek gegaan, hiervoor kregen we een servetje om het af te doen. Bediening haalde zonder iets te zeggen of vragen de borden weg en ook met het afrekenen werd niets gezegd of bv gevraagd of het gesmaakt had . Van het eten hadden we meer verwacht. Op het nagerecht hebben we erg lang moeten wachten. Al met al, is het voor ons jammergenoeg een teleurstellend etentje geweest.

Floor op 13 september 2021
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Heelsum e.o.

Toon telefoonnummer

Over Fletcher Hotel-Restaurant Klein Zwitserland

Dit prachtige restaurant Klein Zwitserland (by Fletcher) is gelegen midden in de Gelderse bossen. Het restaurant bevindt zich in een prachtige 17e -eeuwse Saksische boerderij, waar je kunt genieten van culinaire gerechten, die met veel passie en liefde zijn samengesteld.

De chef-kok en keukenbrigade laten zich bij het samenstellen van de menukaart inspireren door de seizoenen en dagverse producten. Kies bij het diner een overheerlijke en bijpassende wijn uit het gevarieerde aanbod met enkele onbetwiste toppers. Kortom, ieder gerecht wordt zo samengesteld dat het een ware smaaksensatie is.

RESERVEER RESERVEER
Alle restaurantdeals in Heelsum e.o.

Veelgestelde vragen

Op www.restaurantdinercheque.nl kan je bij meer dan 350 geselecteerde restaurants reserveren. Restaurant Dinercheque is alleen geldig met een reservering via www.restaurantdinercheque.nl. Let op: mocht je de code via een andere partner hebben gekregen, zoals Gall & Gall of Blokker ga dan naar de website die je op jouw vouchercode kunt vinden.

Van elke reservering ontvang je binnen enkele minuten een bevestiging op het door jouw opgegeven email adres. Niets ontvangen? Kijk dan even in je spambox.

Ja, restaurants houden altijd rekening met eventuele dieetwensen.

Je kan je dieetwensen aangeven bij de opmerkingen op het reserveerformulier.

Bij de meeste deals zijn drankjes zijn niet inbegrepen.

Sommige restaurants bieden een all-in arrangement aan waarbij duidelijk wordt aangegeven welke drankjes wel zijn inbegrepen.

Geen probleem.

Indien je een account bij ons hebt aangemaakt kun je op je account inloggen en de reservering zelf eenvoudig wijzigen.

Heb je geen account? Klik dan op de link van de bevestigingsmail van je reservering.

Tijdens Dining with the Stars kun je heerlijk genieten van een fantastisch luxe diner bij de beste 160 restaurants van Nederland, vanaf slechts € 54,40 per persoon. Dining with the Stars wordt 2 keer per jaar georganiseerd, in de zomer en in de winter.

Ja, je kunt altijd gratis annuleren.

Indien je een aanbetaling hebt gedaan kun je tot 24 uur voor je reservering annuleren. Het door jou aanbetaalde bedrag wordt dan automatisch op je rekening terug gestort. Let op: als je minder dan 24 uur van tevoren annuleert houdt het restaurant je aanbetaling om de kosten van de tafel te dekken. Wij staan hier los van, problemen die hierdoor veroorzaakt worden moeten in communicatie met het restaurant opgelost worden.

Je kunt je reservering annuleren vanuit de bevestigingsmail: Klik op reservering beheren in de mail en klik op de knop reservering annuleren. Als je een account hebt aangemaakt, kun je dit ook gemakkelijk doen door naar 'mijn reserveringen' te gaan. Je kunt ook contact met ons opnemen op telefoonnummer (020) 486 67 29 of per email via hello@diningcity.nl.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden