Brasserie Stocks and Bonds

Frans | €€
6,0 (2 reviews)
Altijd als eerste de nieuwste restaurant deals ontvangen?

Volg Diningcity op Instagram zodat je altijd op de hoogte bent van de nieuwste restaurants en beste deals

Wat 2 mensen zeggen over Brasserie Stocks and Bonds

Schrijf een review en deel je foto's

8.7 Keuken 8 | Service 10 | Sfeer 8

De bediening was zeer goed. Het eten was prima. Aardige gerechtjes. Hier en daar wel wat zaken die ik anders zou doen. Bijvoorbeeld in het voorgerechtje mag de zalm wat minder doorgegaard zijn. Dat maakt m wat droog. Het nagerechtje was onvoldoende op smaak, bijvoorbeeld het pistacheijs. Al met al wel prima en mooie locatie.

Peter op 28 oktober 2021
Geverifiëerd

"Voor veel verbeteringen vatbaar"
3.3 Keuken 1 | Service 4 | Sfeer 5

Muizenporties, lauw opgediend en tegelijk met voorgerecht, we moesten frites bijbestellen om niet naar huis te gaan met honger, niemand die kwam informeren of we nog een dessert of koffie wilden. Wel mooie locatie. Vroeger stond Stock and Bonds garant voor veel groente, nauwelijks keus op de menukaart.

Fleur Arnbak op 15 oktober 2021
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Den Haag e.o.

Toon telefoonnummer

Over Brasserie Stocks and Bonds

Keuken: Frans

Brasserie Stocks and Bonds is gevestigd op de eerste verdieping van Hotel Indigo in Den Haag en biedt een unieke eetervaring. Het restaurant is gevestigd in de voormalige kluis van De Nederlandsche Bank en is de ideale locatie voor uw vergadering, trainingen, netwerk- en cocktailevenementen.

Bovendien kunt u binnenstappen in de voormalige kluis van deze historische bank uit 1883 voor een avond met samengestelde cocktails en gastronomische snacks in hun 'Gold Bar'.

RESERVEER RESERVEER
Alle restaurantdeals in Den Haag e.o.

Veelgestelde vragen

Op www.restaurantdinercheque.nl kan je bij meer dan 350 geselecteerde restaurants reserveren. Restaurant Dinercheque is alleen geldig met een reservering via www.restaurantdinercheque.nl. Let op: mocht je de code via een andere partner hebben gekregen, zoals Gall & Gall of Blokker ga dan naar de website die je op jouw vouchercode kunt vinden.

Van elke reservering ontvang je binnen enkele minuten een bevestiging op het door jouw opgegeven email adres. Niets ontvangen? Kijk dan even in je spambox.

Ja, restaurants houden altijd rekening met eventuele dieetwensen.

Je kan je dieetwensen aangeven bij de opmerkingen op het reserveerformulier.

Bij de meeste deals zijn drankjes zijn niet inbegrepen.

Sommige restaurants bieden een all-in arrangement aan waarbij duidelijk wordt aangegeven welke drankjes wel zijn inbegrepen.

Geen probleem.

Indien je een account bij ons hebt aangemaakt kun je op je account inloggen en de reservering zelf eenvoudig wijzigen.

Heb je geen account? Klik dan op de link van de bevestigingsmail van je reservering.

Tijdens Dining with the Stars kun je heerlijk genieten van een fantastisch luxe diner bij de beste 160 restaurants van Nederland, vanaf slechts € 54,40 per persoon. Dining with the Stars wordt 2 keer per jaar georganiseerd, in de zomer en in de winter.

Ja, je kunt altijd gratis annuleren.

Indien je een aanbetaling hebt gedaan kun je tot 24 uur voor je reservering annuleren. Het door jou aanbetaalde bedrag wordt dan automatisch op je rekening terug gestort. Let op: als je minder dan 24 uur van tevoren annuleert houdt het restaurant je aanbetaling om de kosten van de tafel te dekken. Wij staan hier los van, problemen die hierdoor veroorzaakt worden moeten in communicatie met het restaurant opgelost worden.

Je kunt je reservering annuleren vanuit de bevestigingsmail: Klik op reservering beheren in de mail en klik op de knop reservering annuleren. Als je een account hebt aangemaakt, kun je dit ook gemakkelijk doen door naar 'mijn reserveringen' te gaan. Je kunt ook contact met ons opnemen op telefoonnummer (020) 486 67 29 of per email via hello@diningcity.nl.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden