Restaurant 't Ganzenest*

Frans, Modern | €€€
9,2 (313 reviews)
96% aanbevolen

Wat 313 mensen zeggen over Restaurant 't Ganzenest*

9.2 Gebaseerd op 313 reviews. 96% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review en deel je foto's

"Heerlijk gegeten"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Een goed verzorgde lunch. Gezellige sfeer. Bediening erg aardig.

Martine Van den Broek op Gister
Geverifiëerd

"Lekker gegeten, wel een aantal aandachtspunten"
6.7 Keuken 8 | Service 6 | Sfeer 6

We hebben hier genoten van het eten. Wel een aantal aandachtspuntjes (het zijn misschien first-world-problems, maar als je een Michelin-ster hebt schep je wel een bepaalde verwachting):

- we werden wat laat opgevangen toen we het pand in kwamen. Vaak staat er iemand in de hal om je jassen aan te nemen;
- de avon...

Lees hele review

We hebben hier genoten van het eten. Wel een aantal aandachtspuntjes (het zijn misschien first-world-problems, maar als je een Michelin-ster hebt schep je wel een bepaalde verwachting):

- we werden wat laat opgevangen toen we het pand in kwamen. Vaak staat er iemand in de hal om je jassen aan te nemen;
- de avond werd niet doorgenomen. Dus op een gegeven moment hebben we moeten vragen hoeveel gangen etc… (waarschijnlijk heb ik bij het reserveren wel het aantal gangen doorgegeven, maar het is altijd goed om dat ter plaatste met de gasten door te nemen);
- we hebben gekozen voor het Wagyu-supplement. En een van de gerechten was de Pho met een soort van dumpling met Wagyu-gehakt-vulling. Ik vond dat niet goed uit de verf komen, omdat de vulling wat droog was en je eigenlijk het lekkere van Wagyu kwijt was door er gehakt van te maken;
- er werd niet gevraagd om allergieën;
- er lag ook brood op tafel, waardoor er op een gegeven moment best wat kruimels lagen op tafel, vaak wordt dat dan opgeveegd (maar of dit heel gebruikelijk is weet ik niet);
- we moesten vragen om een krukje/tafel-haak om een dames-etui te kunnen opbergen;

Mike Kan op 13 juli 2024
Geverifiëerd

"Klasse"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Op een zonnige dag buiten lunchen in een Michelin restaurant. Superlekkere gangen, heerlijke wijn, goede bediening. Aanrader.

Brenda op 01 juli 2024
Geverifiëerd

"Nice day out"
8.7 Keuken 10 | Service 8 | Sfeer 8

Het eten was verassend en erg lekker. Ruim genoeg gegeten en de gangen werden met voldoende (niet te lang of te kort) tijd ertussen geserveerd.

Cartijn op 29 juni 2024
Geverifiëerd

"Delicious food and atmosphere "
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Food was delicious, service very nice and friendly. We were seating on the outside terrace and it was really lovely atmosphere. Prices high but it worth the money.

Neven op 24 juni 2024
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Rijswijk (Zuid-Holland) e.o.

Toon telefoonnummer

Over Restaurant 't Ganzenest*

Keuken: Frans, Modern

In ’t Ganzenest in de groene rand van Rijswijk zet chef en gastheer Erik Tas authentieke allure en toegankelijke kwaliteit neer, uitgebouwd met de ruimte en faciliteiten die deze locatie te bieden heeft. Met de vanzelfsprekende, oprechte gastvrijheid en service om het de gast helemaal naar de zin te maken. Dit restaurant verwent haar gasten graag met bijzondere gerechten.

Erik heeft ervaring opgedaan bij verschillende grote namen zoals, Parkheuvel in Rotterdam en de Zwetheul in Schipluiden. Daarna koos hij zijn eigen weg met de opening van Bij Erik in Leidschendam, waarna hij ook restaurant/hotel 't Ganzenest heeft geopend. Elke maand kookt hij gerechten met de passende ingrediënten van het seizoen, zo verrast hij iedere gast steeds opnieuw.

Kijk snel verder op onze website voor een aantrekkelijke aanbieding bij een van zijn restaurants!

RESERVEER RESERVEER
Alle restaurantdeals in Rijswijk (Zuid-Holland) e.o.

Veelgestelde vragen

Je kunt bij de meeste restaurants gratis reserveren en annuleren. De rekening betaal je pas in het restaurant. Sommige restaurants vragen om een kleine aanbetaling, dit wordt duidelijk aangegeven bij het plaatsen van de reservering.

Als je de bevestigingsmail kwijt bent, kun je een mail sturen naar [email protected] of bel ons op (020) 486 67 29.

Heb je van je reservering gebruik gemaakt, dan ontvang je automatisch een e-mail met daarin een uitnodiging om je gastronomische ervaring met het restaurant met ons te delen in een recensie. Klik in de mail op 'recensie achterlaten' en hier kun je een recensie schrijven over het restaurant dat je hebt bezocht.

Op www.restaurantdinercheque.nl kan je bij meer dan 350 geselecteerde restaurants reserveren. Restaurant Dinercheque is alleen geldig met een reservering via www.restaurantdinercheque.nl. Let op: mocht je de code via een andere partner hebben gekregen, zoals Gall & Gall of Blokker ga dan naar de website die je op jouw vouchercode kunt vinden.

Geen probleem.

Indien je een account bij ons hebt aangemaakt kun je op je account inloggen en de reservering zelf eenvoudig wijzigen.

Heb je geen account? Klik dan op de link van de bevestigingsmail van je reservering.

Tijdens Dining with the Stars kun je heerlijk genieten van een fantastisch luxe diner bij de beste 160 restaurants van België, vanaf slechts € 54,40 per persoon. Dining with the Stars wordt 2 keer per jaar georganiseerd, in de zomer en in de winter.

Ja, je kunt altijd gratis annuleren.

Indien je een aanbetaling hebt gedaan kun je tot 24 uur voor je reservering annuleren. Het door jou aanbetaalde bedrag wordt dan automatisch op je rekening terug gestort. Let op: als je minder dan 24 uur van tevoren annuleert houdt het restaurant je aanbetaling om de kosten van de tafel te dekken. Wij staan hier los van, problemen die hierdoor veroorzaakt worden moeten in communicatie met het restaurant opgelost worden.

Je kunt je reservering annuleren vanuit de bevestigingsmail: Klik op reservering beheren in de mail en klik op de knop reservering annuleren. Als je een account hebt aangemaakt, kun je dit ook gemakkelijk doen door naar 'mijn reserveringen' te gaan. Je kunt ook contact met ons opnemen op telefoonnummer +31 (020) 486 67 29 of per email via [email protected].

Van elke reservering ontvang je binnen enkele minuten een bevestiging op het door jouw opgegeven email adres. Niets ontvangen? Kijk dan even in je spambox.

Ja, restaurants houden altijd rekening met eventuele dieetwensen.

Je kan je dieetwensen aangeven bij de opmerkingen op het reserveerformulier.

Bij de meeste deals zijn drankjes zijn niet inbegrepen.

Sommige restaurants bieden een all-in arrangement aan waarbij duidelijk wordt aangegeven welke drankjes wel zijn inbegrepen.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op deze website hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden