Jack Rotterdam

€€
7,8 (22 reviews)
77% aanbevolen
Altijd als eerste de nieuwste restaurant deals ontvangen?

Volg Diningcity op Instagram zodat je altijd op de hoogte bent van de nieuwste restaurants en beste deals

Wat 22 mensen zeggen over Jack Rotterdam

7.8 Gebaseerd op 22 reviews. 77% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review en deel je foto's

"Gezellige avond"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Super leuke reactie op onze reservering die van 6 naar 20 personen ging. Heerlijk gegeten en heel fijne bediening . Echt een aanrader, wij komen zeker terug!

Ellen op 01 november 2021
Geverifiëerd

"Not so special"
3.3 Keuken 4 | Service 2 | Sfeer 4

Slow and a little strange service... Dessert lasted 1 hour, but before that they always announced that a "big surprise" is coming. Portions were very big, but the food was mediocre.

Sabine op 04 oktober 2021
Geverifiëerd

9.3 Keuken 8 | Service 10 | Sfeer 10

Bij binnenkomst voel je je gelijk welkom, eten was goed en de service nog beter. We hadden een opmerking en er werd gelijk een goede oplossing gezocht . Echt een aanrader

Anja Burggraaff op 30 september 2021
Geverifiëerd

"Smaakvol, gezellig top"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

De uitstraling bij binnenkomst is super. De bediening is heel vriendelijk en oplettend. Het eten is super lekker, smaakvol en ziet er mooi uit. We hebben een heerlijk 3-gangenmenu gegeten met carpaccio vooraf, ribeye als hoofd en een kleine grand-dessert :-). Echt een aanrader.

Maartje op 30 september 2021
Geverifiëerd

9.3 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 8

Leuke sfeer, prima eten en goede service.
Alleen jammer dat het muziekvolume later op de avond wel erg hoog werd opgedraaid waardoor praten wat vermoeiend werd.

Tom uit Delft op 26 september 2021
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Rotterdam e.o.

Toon telefoonnummer

Over Jack Rotterdam

Bij dit unieke restaurant aan de Raampoortstraat staat de dance cultuur van de stad centraal. In dit restaurant beleven klanten de 30-jarige geschiedenis van dance. De menukaart bestaat uit onder andere sushi en cocktails, en omvat referenties naar het nachtleven en de rijke geschiedenis van de dance cultuur.

Verschillende Rotterdamse artiesten en organisaties uit de club- en festivalwereld leverden een bijdrage aan de Jack-experience in de vorm van memorabilia, kunst en andere verrassende zaken.

Ben jij ook benieuwd naar hoe deze dance cultuur terug te vinden is in dit unieke restaurant, reserveer dan snel een tafel!

RESERVEER RESERVEER
Alle restaurantdeals in Rotterdam e.o.

Veelgestelde vragen

Tijdens de Nationale Restaurant Week kun je heerlijk genieten van een fantastisch 3-gangen diner bij de beste 500 restaurants van Nederland, vanaf slechts € 29,95 per persoon. De Nationale Restaurant Week wordt 2 keer per jaar georganiseerd, in het voorjaar en in het najaar.

Van elke reservering ontvang je binnen enkele minuten een bevestiging op het door jouw opgegeven email adres. Niets ontvangen? Kijk dan even in je spambox.

Ja, restaurants houden altijd rekening met eventuele dieetwensen.

Je kan je dieetwensen aangeven bij de opmerkingen op het reserveer formulier.

Bij de meeste deals zijn drankjes zijn niet inbegrepen.

Sommige restaurants bieden een all-in arrangement aan waarbij duidelijk wordt aangegeven welke drankjes wel zijn inbegrepen.

Geen probleem.

Indien je een account bij ons hebt aangemaakt kun je op je account inloggen en de reservering zelf eenvoudig wijzigen.

Heb je geen account? Klik dan op de link van de bevestigingsmail van je reservering.

Ja, je kunt altijd gratis annuleren.

Indien je een aanbetaling hebt gedaan kun je tot 24 uur voor je reservering annuleren. Het door jou aanbetaalde bedrag wordt dan automatisch op je rekening terug gestort. Let op: als je minder dan 24 uur van tevoren annuleert houdt het restaurant je aanbetaling om de kosten van de tafel te dekken. Wij staan hier los van, problemen die hierdoor veroorzaakt worden moeten in communicatie met het restaurant opgelost worden.

Je kunt je reservering annuleren vanuit de bevestigingsmail: Klik op reservering beheren in de mail en klik op de knop reservering annuleren. Als je een account hebt aangemaakt, kun je dit ook gemakkelijk doen door naar 'mijn reserveringen' te gaan. Je kunt ook contact met ons opnemen op telefoonnummer (020) 486 67 29 of per email via hello@diningcity.nl.

Op www.restaurantdinercheque.nl kan je bij meer dan 350 geselecteerde restaurants reserveren. Restaurant Dinercheque is alleen geldig met een reservering via www.restaurantdinercheque.nl. Let op: mocht je de code via een andere partner hebben gekregen, zoals Gall & Gall of Blokker ga dan naar de website die je op jouw vouchercode kunt vinden.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden