Reserveer nu voor de nieuwe Nationale Restaurant Week XXL 2022

Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer

Frans, Nederlands | €€
5,1 (3 reviews)
Gratis annuleren

Je kunt bij dit restaurant gratis annuleren. Reserveer nu, dan ben je alvast verzekerd van je tafel.

Wat 3 mensen zeggen over Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer

5.1 Gebaseerd op 3 reviews. 33% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review en deel je foto's

"Mooie ligging"
6.0 Keuken 8 | Service 4 | Sfeer 6

De ligging van het hotel is top
Eten is goed, bediening niet
Ze lopen langs zonder te kijken
Na ongeveer 10 minuten kregen we ons eerste drankje en de opmerking dat we een seintje moesten geven als we wilden bestellen Na ruim een uur was er nog niemand van de bediening die zag dat we toch graag al een tijdje iets...

Lees hele review

De ligging van het hotel is top
Eten is goed, bediening niet
Ze lopen langs zonder te kijken
Na ongeveer 10 minuten kregen we ons eerste drankje en de opmerking dat we een seintje moesten geven als we wilden bestellen Na ruim een uur was er nog niemand van de bediening die zag dat we toch graag al een tijdje iets wilden bestellen Toen zelf maar na de bar gelopen om dat te zeggen Als reactie kreeg ik sorry u ziet aan mijn bonnen hoe druk ik het heb…. Zo onaardig Daarna kwam er een andere meneer die ons vriendelijk verder heeft geholpen gelukkig Maar dit is zeker een verbeter punt

Dennis Beerling op 12 juni 2021
Geverifiëerd
Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer heeft gereageerd op 14 juni 2021

Geachte meneer Beerling,

Hartelijk dank voor uw verblijf bij Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer.

Mijn welgemeende excusus voor het feit dat de service tijdens uw bezoek niet naar wens is verlopen. Dit is uiteraard niet de servcie die u van ons mag verwachten. Ik zal uw punten intern bespreken, zodat dit in de toekomst niet meer voor zal komen.

Hopelijk mogen wij nogmaals ontvangen op ons mooie terras.

Met gastvrije groet,

Melissa van Rooij
General Manager


3.3 Keuken 1 | Service 4 | Sfeer 5

Het eten viel ontzettend tegen. Zowel de borrelhapjes, het 3-gangen diner en het ontbijt.
Het personeel was vriendelijk, maar de service wel een beetje gek. We kochten een fles champagne en die werd in onze wijnglazen geschonken (waar nog een klein laagje rosé in zat).

N op 06 juni 2021
Geverifiëerd

"Standaard eten maar wel prachtig uitzicht"
6.0 Keuken 3 | Service 7 | Sfeer 8

Dit hotel heeft een leuk sfeer en mooi uitzicht. We zijn goed ontvangen en gekozen als vip gasten wat inhoudt dat wij wat extra in de kamer hebben gekregen. Bedankt daarvoor, het maakt onze anniversary nog leuker. De kamer is prachtig met uitzicht naar het meer. Echt genoten!
De bediening is top. Eten is aan de an...

Lees hele review

Dit hotel heeft een leuk sfeer en mooi uitzicht. We zijn goed ontvangen en gekozen als vip gasten wat inhoudt dat wij wat extra in de kamer hebben gekregen. Bedankt daarvoor, het maakt onze anniversary nog leuker. De kamer is prachtig met uitzicht naar het meer. Echt genoten!
De bediening is top. Eten is aan de andere kant was helaas minder lekker. De keuze van de drie gangen zijn erg beperkt. Mochten kiezen uit 2 gerechten die ik beide te erg standaard vond. Ik wil best wel meer betalen als ik daardoor meer keuze krijg. Het eten smaakt ook minimaal. Mijn vrouw en ik zijn vaker gaan uit eten bij sterren restaurant dus we hebben denk ik ook hoge verwachtingen.

Octavianus Flohr op 04 juni 2021
Geverifiëerd
Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer heeft gereageerd op 04 juni 2021

Beste meneer Flohr,

Hartelijk dank voor uw verblijf bij Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer. Wat fijn om te vernemen dat uw heeft genoten van de upgrade naar een Comfort kamer en van de service op ons gerenoveerde terras.
Ook wil ik u bedanken voor de feedback betreft het diner. Vervelend om te vernemen dat dit niet helemaal naar wens is geweest, mijn excuses hiervoor. We gaan uw feedback intern bespreken om op deze manier onze service te verbeteren.

Ik hoop u nogmaals te mogen verwelkomen in ons hotel.

Met gastvrije groet,
Melissa van Rooij
General Manager

Plattegrond Alle restaurantdeals in Putten e.o.

Toon telefoonnummer

Over Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer

Keuken: Frans, Nederlands

Met het fantastische uitzicht is het moeilijk om je los te weken van deze prachtige locatie, maar toch is het de moeite om de prachtige omgeving te verkennen. Het mooie Putterbos is bijvoorbeeld vlakbij, grote kans dat je een hert of misschien wel een zwijn spot. En wat denk je van het sprookjesachtige landgoed Schovenhorst? Ook dat ligt vlakbij Postillion hotel Amersfoort Veluwemeer. Is voor jouw ideale bestemming water en bos een vereiste? Dan zit je goed bij Postillion hotel Amersfoort Veluwemeer goed.

Het hotel is onlangs helemaal vernieuwd. Alles is fris, modern en stijlvol opgeknapt. De kamers zijn ontzettend sfeervol met een mooie combinatie van lichtblauw en grijs: tinten die helemaal bij de waterrijke omgeving passen.

RESERVEER RESERVEER
Alle restaurantdeals in Putten e.o.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden