Postillion Hotel Deventer

Gratis annuleren

Je kunt bij dit restaurant gratis annuleren. Reserveer nu, dan ben je alvast verzekerd van je tafel.

Wat mensen zeggen over Postillion Hotel Deventer

Plattegrond Alle restaurantdeals in Deventer e.o.

Over Postillion Hotel Deventer

Keuken: Internationaal

Staat Deventer al op jouw verlanglijstje? Er is eigenlijk geen enkel excuus om geen bezoek te brengen aan deze hippe Hanzestad. Want Deventer is niet zomaar een bestemming. Het is een Middeleeuwse Hanzestad met mooie kleine straatjes en bijzondere winkels. Oud en nieuw worden op een hele mooie manier gecombineerd in deze stad. En dat zorgt voor een heel bijzondere sfeer.

Het ene moment vergaap je je aan de prachtige gevels en shop je bij bijzondere speciaalzaken, het andere moment slenter je door het prachtige industriële Havenkwartier waar het barst van de kunstzinnige initiatieven. Steek ook de IJssel eens over met het pontje. Aan de overkant vind je het romantische Worpplantsoen, een natuurspeeltuin en een stadsstrand.

Slapen doe je natuurlijk ook zo dicht mogelijk bij de IJssel, namelijk bij Postillion hotel Deventer. Hier parkeer je gratis voor de deur en verken je de stad op geleende huurfietsen. Er is ook een uitstekende busverbinding. Die brengt je binnen 10 minuten naar de prachtige binnenstad. Binnen 24 uur annuleren is niet mogelijk.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Deventer e.o.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden