Knife fork icon red

TIWYA

7,3 (2 reviews)
Gratis annuleren

Je kunt bij dit restaurant gratis annuleren. Reserveer nu, dan ben je alvast verzekerd van je tafel.

Wat 2 mensen zeggen over TIWYA

7.3 Gebasseerd op 2 reviews.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review

"Lauwe hap"
5.3 Keuken 6 | Service 6 | Sfeer 4

Veertien gerechtjes; dus daar reken je de atjar ketimoen en de seroendeng ook bij? Een aanbieding van twee kipgerechten, een rendang, 2 saté en een groentegerecht met wat bijgerechten voor €30. Geef mij dan maar de reguliere rijsttafel van resto Blauw voor €34,50. Kwaliteit en smaak van vlees was wel goed (vandaar n...

Lees hele review

Veertien gerechtjes; dus daar reken je de atjar ketimoen en de seroendeng ook bij? Een aanbieding van twee kipgerechten, een rendang, 2 saté en een groentegerecht met wat bijgerechten voor €30. Geef mij dan maar de reguliere rijsttafel van resto Blauw voor €34,50. Kwaliteit en smaak van vlees was wel goed (vandaar nog 3 sterren) maar alles kwam lauw op tafel dus bij een tweede keer opscheppen was alles koud. Nog nooit meegemaakt in een Indonesisch restaurant Verder een zeer karig glas wijn in een koude atmosfeer (airco veel te hoog). Eenmalig en een absolute tegenvaller.

Marian en Joke op 12 juli 2021
Geverifiëerd

"Leuke avond gehad!"
9.3 Keuken 9 | Service 9 | Sfeer 10

Alles was nagenoeg top, ik had alleen het idee dat we 13 hapjes hebben gekregen ipv de 14 die aangegeven staan. En aan het einde hebben we 10 minuten moeten wachten om te betalen. Voor de rest helemaal top!

Andre op 11 juli 2021
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Rotterdam e.o.

Kruiskade 15 3012 EE Rotterdam

Over TIWYA

Keuken: Aziatisch, Indonesisch

TIWYA brengt authentiek Aziatisch naar Rotterdam met een restaurant, bar en club.

Op ontdekkingsreis door verre oorden. Wanend door weelderige exotische planten, een warm welkom door een vriendelijk gezicht en op elke hoek van de straat de onweerstaanbare geur van specerijen die je meevoert naar de heerlijkste lekkernijen.

TIWYA is jouw ticket naar de smaak, sfeer en sensatie van authentiek Indonesië. En dat op steenworp afstand van Rotterdam Centraal. TIWYA introduceert haar restaurant met Indonesische familierecepten, een bar met exotische cocktails en een club voor zwoele zomernachten in ieder seizoen.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Rotterdam e.o.
D666692b60 E3c1973099

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden