Knife fork icon red

by NOA @ Mövenpick Hotel The Hague

8,9 (33 reviews)
97%

Wat 33 mensen zeggen over by NOA @ Mövenpick Hotel The Hague

8.9
(33 reviews)
Eten
9.0
Service
9.4
Sfeer
8.4
97%
Schrijf een review

9.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 7

Ontzettend verrassend goed en smaakvol eten echt een ster waard met super vriendelijk personeel

Marleen Dickhoff op 14 september 2020
Geverifiëerd
Dimitri Kalaitzis - General Manager Mövenpick Hotel The Hague / by NOA heeft gereageerd op 18 september 2020

Beste Marleen, Ontzettend bedankt voor jullie komst en bedankt voor het plaatsen van deze prachtige review. Bedankt voor het compliment over mijn team. Ik zal dit doorgeven aan mijn team. Met vriendelijke groet, Dimitri Kalaitzis - General Manager


"Heerlijk eten in een ontspannen sfeer"
8.3 Keuken 9 | Service 8 | Sfeer 8

Prima gegeten, alles schoon en een correcte bediening (jammer dat die geen Nederlands spreken).

Tommie op 13 september 2020
Geverifiëerd
Dimitri Kalaitzis - General Manager Mövenpick Hotel The Hague / by NOA heeft gereageerd op 18 september 2020

Beste Tommie, Ontzettend bedankt voor jullie komst en bedankt voor het plaatsen van deze prachtige review. Helaas was er op u avond geen Nederlands sprekende medewerker aanwezig. Met vriendelijke groet, Dimitri Kalaitzis - General Manager


8.7 Keuken 8 | Service 10 | Sfeer 8

Ik had geen idee dat ByNoa het restaurant is van een fonkelnieuw Mövenpick hotel - middenin het centrum, schuin tegenover het paleis, maar zeer rustig gelegen. De internationale , Nederlands sprekende staf doet er alles aan om je diner - ervaring ook buitengewoon te maken. Je voelt je heel speciaal en welkom, terwij...

Lees hele review

Ik had geen idee dat ByNoa het restaurant is van een fonkelnieuw Mövenpick hotel - middenin het centrum, schuin tegenover het paleis, maar zeer rustig gelegen. De internationale , Nederlands sprekende staf doet er alles aan om je diner - ervaring ook buitengewoon te maken. Je voelt je heel speciaal en welkom, terwijl de uiterst smakelijke verassingen zich in een aangenaam tempo op je bord opvolgen. Het was echt een avond feest !

Imke Harmanna op 12 september 2020
Geverifiëerd
Dimitri Kalaitzis - General Manager Mövenpick Hotel The Hague / by NOA heeft gereageerd op 18 september 2020

Beste Imke, Ontzettend bedankt voor jullie komst en bedankt voor het plaatsen van deze prachtige review. Met vriendelijke groet, Dimitri Kalaitzis - General Manager


9.3 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 8

Prijs/kwaliteit absoluut in verhouding. De bediening was top!

M van Heertum op 11 september 2020
Geverifiëerd
Dimitri Kalaitzis - General Manager Mövenpick Hotel The Hague / by NOA heeft gereageerd op 11 september 2020

Beste gast, Bedankt voor de geweldige recensie! Ontzettend fijn om te lezen dat alles naar wens is geweest. Bedankt voor het mooie compliment over de bediening. Ik zal de complimenten doorgeven aan mijn team. We hopen je snel weer te mogen verwelkomen! Met vriendelijke groet, Dimitri Kalaitzis General Manager


"Almost alone in the restaurant"
9.7 Keuken 9 | Service 10 | Sfeer 10

Beautiful interior, exquisitely friendly service, well-composed dishes. Highly recommended.

Eszter Hagymasi op 11 september 2020
Geverifiëerd
Dimitri Kalaitzis - General Manager Mövenpick Hotel The Hague / by NOA heeft gereageerd op 11 september 2020

Beste Eszter, Ontzettend bedankt voor het mooie compliment. We hopen je snel weer te mogen verwelkomen! Met vriendelijke groet, Dimitri Kalaitzis General Manager

Plattegrond Alle restaurantdeals in Den Haag e.o.

Paleisstraat 5 2514JA Den Haag

Over by NOA @ Mövenpick Hotel The Hague

Restaurant by Noa bevindt zich in het Mövenpick Hotel op steenworp afstand van het Paleis Noordeinde in het Haagse centrum. Het Mövenpick Hotel The Hague is een stijlvolle boetiek hotel met 72 kamers dat perfect past bij de voorkeuren van moderne wereldreizigers. De ideale locatie voor zakenreizen of om ontspannen de winkels en musea van de stad te verkennen.

Geniet van een ontspannen avond vol creatieve gerechten verzorgd door de Chef, Bas Niehof. Kwaliteit gerechten gebaseerd op de traditionele Internationale keuken met een Hollands tintje.
Laat je verwennen met prachtige wijnen. Ze kunnen je er alles over vertellen. Er is namelijk een verzameling van 60 prachtige wijnen om uit te kiezen die per glas geserveerd worden. Je hoeft dus niet gelijk een hele fles te nemen. Hoe fijn is dat?

Het hele team zorgt ervoor dat je niets tekort komt. Ze snappen namelijk heel goed dat je je tijd maar één keer kunt besteden en garanderen een heerlijke culinaire avond.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Den Haag e.o.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden