by NOA @ Mövenpick Hotel The Hague

8,4 (67 reviews)
90%
Extra maatregelen gezondheid en veiligheid

Dit restaurant heeft extra gezondheids- en hygiëne maatregelen getroffen om te zorgen dat iedereen veilig blijft.

Wat 67 mensen zeggen over by NOA @ Mövenpick Hotel The Hague

8.4 Gebaseerd op 67 reviews. 90% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review

"Nice ambiance & good service"
7.0 Keuken 6 | Service 8 | Sfeer 7

It is a nice location with not too fancy food. The recommended wine was very tasty. The Vietnamese waiter made it a very pleasant dinner. Good service with humour and a smile.

Yvette T. op 02 november 2021
Geverifiëerd
Dimitri Kalaitzis - General Manager Mövenpick Hotel The Hague / by NOA heeft gereageerd op 05 november 2021

Dear Yvette, Thank you very much for taking the time to leave us this review. We hope to welcome you again in the future! Kind regards, Dimitri Kalaitzis - General Manager


"Reservering gecanncelled"
1.7 Keuken 2 | Service 2 | Sfeer 1

Helaas werd onze reservering voor het Restaurant-week arrangement, op de dag zelf afgezegd vanwege ziekte van een medewerker in de keuken. Wel was het mogelijk te kiezen uit het a-la-carte menu. Wij vonden dit een wonderlijk aanbod en hebben ervoor bedankt. Helaas, want gezien alle positieve reviews hadden wij hier graag gegeten.

Sylvia Lourens op 20 oktober 2021
Geverifiëerd
Dimitri Kalaitzis - General Manager Mövenpick Hotel The Hague / by NOA heeft gereageerd op 28 oktober 2021

Beste Sylvia, allereerst mijn excuses voor het annuleren van uw reservering. Wij hopen u als nog in de toekomst te mogen verwelkomen. Met vriendelijke groet, Dimitri Kalaitzis


7.3 Keuken 4 | Service 10 | Sfeer 8

Unfortunately only two of the four courses were lekker. The bill was much higher than expected due to the extravagant cost of bottled water.

Restaurant week fan op 16 oktober 2021
Geverifiëerd
Dimitri Kalaitzis - General Manager Mövenpick Hotel The Hague / by NOA heeft gereageerd op 28 oktober 2021

Dear Guest, Thank you very much for taking the time to leave us this review. We hope to welcome you again in the future! Kind regards, Dimitri Kalaitzis - General Manager


"Niet bijzonder"
5.7 Keuken 5 | Service 8 | Sfeer 4

Het restaurant was leeg (2 stellen, 4 personen in totaal) hetgeen nogal ongezellig aan deed; eten was niet heel bijzonder, bediening was vriendelijk en goed. Wij vinden dit geen aanrader en hadden er zeker meer van verwacht.

Harry op 15 oktober 2021
Geverifiëerd
Dimitri Kalaitzis - General Manager Mövenpick Hotel The Hague / by NOA heeft gereageerd op 28 oktober 2021

Beste Harry, bedankt voor deze review. Mijn excuses dat het niet helemaal naar wens is geweest. Toch hopen wij u in de toekomst weer te mogen verwelkomen. Met vriendelijke groet, Dimitri Kalaitzis


8.0 Keuken 8 | Service 10 | Sfeer 6

Heel goede service vooral van Justin
Eten vond ik prima maar niet echt culinair.

Ralph Van hessen op 03 oktober 2021
Geverifiëerd
Dimitri Kalaitzis - General Manager Mövenpick Hotel The Hague / by NOA heeft gereageerd op 07 oktober 2021

Dear Ralph, Thank you very much for taking the time to leave us this amazing review. We hope to welcome you again in the future! Kind regards, Dimitri Kalaitzis - General Manager

Plattegrond Alle restaurantdeals in Den Haag e.o.

Over by NOA @ Mövenpick Hotel The Hague

Keuken: Frans, Internationaal

By NOA, op steenworp afstand van het Paleis Noordeinde gelegen aan de Paleisstraat 5 van het Haagse centrum. Geniet van een ontspannen avond vol creatieve gerechten verzorgd door de Chef, Bas Niehof.

Laat de bediening je verwennen met wijnen. Ze kunnen je er alles over vertellen. Er is een verzameling van 60 prachtige wijnen om uit te kiezen, die geserveerd worden per glas. Je hoeft niet een hele fles te nemen om een andere wijn te proberen. Ieder zijn smaak, is het niet? Wel zo fijn.

Geniet van de Signature Dishes of tijdloze lokale gerechten, het hele team zorgt ervoor dat je niets tekort komt. Ze snappen namelijk heel goed dat je je tijd maar één keer kunt besteden.

Dus kom binnen en laat het team van by Noa voor jou zorgen. Ze kijken ernaar uit je te ontmoeten.

- Cashless restaurant
- In-house parking (beperkte beschikbaarheid)

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Den Haag e.o.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden