Knife fork icon red

by NOA @ Mövenpick Hotel The Hague

8,9 (33 reviews)
97%

Wat 33 mensen zeggen over by NOA @ Mövenpick Hotel The Hague

8.9
(33 reviews)
Eten
9.0
Service
9.4
Sfeer
8.4
97%
Schrijf een review

"goed restaurant in nieuw hotel"
8.0 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 8

Heerlijk gegeten, goede service. Al blijft het vervelend dat er weinig Nederlandse bediening meer is.

Henk H op 10 september 2020
Geverifiëerd
Dimitri Kalaitzis - General Manager Mövenpick Hotel The Hague / by NOA heeft gereageerd op 11 september 2020

Beste Henk, Ontzettend bedankt voor het mooie compliment over de goede service. We hopen je snel weer te mogen verwelkomen! Met vriendelijke groet, Dimitri Kalaitzis General Manager


"Beautiful new restaurant "
9.3 Keuken 8 | Service 10 | Sfeer 10

Géén favoriet voor mij steak tartar, wel fraai geserveerd
Eieren in potje als hoofdgerecht, hmm, nee

Seebra op 10 september 2020
Geverifiëerd
Dimitri Kalaitzis - General Manager Mövenpick Hotel The Hague / by NOA heeft gereageerd op 11 september 2020

Beste Seebra, Ontzettend bedankt voor jullie komst en bedankt voor het plaatsen van deze review. Met vriendelijke groet, Dimitri Kalaitzis General Manager


"anders dan verwacht"
8.7 Keuken 8 | Service 10 | Sfeer 8

zeer attente gastheer en interessante gerechtjes.
niet helemaal onze smaak, maar leuk om zo geprobeerd te hebben.

Sun America op 09 september 2020
Geverifiëerd
Dimitri Kalaitzis - General Manager Mövenpick Hotel The Hague / by NOA heeft gereageerd op 11 september 2020

Beste gast, Ontzettend bedankt voor de review. Bedankt voor het compliment over mijn collega. Jammer dat het niet helemaal jullie smaak is geweest. We hopen jullie snel weer te mogen verwelkomen! Met vriendelijke groet, Dimitri Kalaitzis General Manager


9.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 7

Nieuw hotel restaurant op een zeer mooie plaats in Den Haag. Eten heel mooi samengesteld. Zeer tevreden over prijs kwaliteit verhouding.
Verassend!

Roel Bergsma op 06 september 2020
Geverifiëerd
Dimitri Kalaitzis - General Manager Mövenpick Hotel The Hague / by NOA heeft gereageerd op 07 september 2020

Beste Roel, Ontzettend bedankt voor het mooie compliment. We hopen je snel weer te mogen verwelkomen! Met vriendelijke groet, Dimitri Kalaitzis General Manager


10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Uitstekend! Een mooie ontdekking

Caroline Chateau op 06 september 2020
Geverifiëerd
Dimitri Kalaitzis - General Manager Mövenpick Hotel The Hague / by NOA heeft gereageerd op 07 september 2020

Beste Caroline, Bedankt voor de geweldige recensie! Ontzettend fijn om te lezen dat alles uitstekend is geweest. We hopen je snel weer te mogen verwelkomen! Met vriendelijke groet, Dimitri Kalaitzis General Manager

Plattegrond Alle restaurantdeals in Den Haag e.o.

Paleisstraat 5 2514JA Den Haag

Over by NOA @ Mövenpick Hotel The Hague

Restaurant by Noa bevindt zich in het Mövenpick Hotel op steenworp afstand van het Paleis Noordeinde in het Haagse centrum. Het Mövenpick Hotel The Hague is een stijlvolle boetiek hotel met 72 kamers dat perfect past bij de voorkeuren van moderne wereldreizigers. De ideale locatie voor zakenreizen of om ontspannen de winkels en musea van de stad te verkennen.

Geniet van een ontspannen avond vol creatieve gerechten verzorgd door de Chef, Bas Niehof. Kwaliteit gerechten gebaseerd op de traditionele Internationale keuken met een Hollands tintje.
Laat je verwennen met prachtige wijnen. Ze kunnen je er alles over vertellen. Er is namelijk een verzameling van 60 prachtige wijnen om uit te kiezen die per glas geserveerd worden. Je hoeft dus niet gelijk een hele fles te nemen. Hoe fijn is dat?

Het hele team zorgt ervoor dat je niets tekort komt. Ze snappen namelijk heel goed dat je je tijd maar één keer kunt besteden en garanderen een heerlijke culinaire avond.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Den Haag e.o.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden