Knife fork icon red

by NOA @ Mövenpick Hotel The Hague

€ 49,50 € 37,50

Fantastisch 4-gangen chef's diner

by NOA @ Mövenpick Hotel The Hague

8,9 (33 reviews)
97%

Fantastisch 4-gangen chef's diner € 49,50 € 37,50

Reserveer een tafel

Deal
Fantastisch 4-gangen chef's diner
€ 49,50 € 37,50

Koninklijk dineren in Den-Haag, dat kan nu bij restaurant by NOA @ Mövenpick Hotel The Hague! Bij restaurant by NOA @ Mövenpick Hotel The Hague kun je genieten van een Fantastisch 4-gangen chef's diner!

By Noa is een nieuw geopend restaurant aan de gezellige Paleisstraat in Den-Haag. De moderne Franse keuken is onder leiding van chef Bas Niehof, ambitieuze chef die samen met zijn team een prachtige menukaart heeft gevormd.

De unieke combinatie van creativiteit en gastvrijheid zelf ervaren? Reserveer dan snel het Fantastisch 4-gangen chef's diner voor maar € 37,50!

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
  • Te reserveren t/m 30 september 2021
  • Niet icm met andere acties
  • De prijs van de deal is per persoon
  • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl

Deal
Perfecte staycation inclusief 3-gangen diner, overnachting en ontbijt
€ 95,-

Bij Mövenpick hotel in Den Haag kun je nu genieten van een overheerlijke staycation. Het Mövenpick Hotel The Hague is een stijlvolle boetiek hotel met 72 kamers dat perfect past bij de voorkeuren van moderne wereldreizigers. Het bevindt zich op steenworp afstand van het Paleis Noordeinde in het Haagse centrum. De ideale locatie voor zakenreizen of om ontspannen de winkels en musea van de stad te verkennen.

Voor slechts € 95,-* verwen je jezelf op een mini vakantie in eigen land. Je krijgt namelijk een luxe tweepersoonskamer, een culinair 3-gangen diner in restaurant By NOA en sluit je deze staycation de volgende ochtend met een uitgebreid ontbijt.

Geniet van creatieve gerechten gebaseerd op de Internationale keken met een Hollands tintje. Laat je verwennen met prachtige wijnen en kies uit een verzameling van 60 prachtige wijnen die per glas geserveerd worden.

Deze deal is exclusief te boeken op diningcity.nl. Reserveer nu voor een heerlijke staycation in eigen land voor slechts € 95,-.

+ De prijs voor deze exclusieve aanbieding is € 95,- per persoon, te reserveren per twee personen
+ 3-gangen diner inclusief overnachting en ontbijt
+ Naast de bevestiging van DiningCity via de mail, ontvang je ook een bevestiging van het hotel
+ Prijs is exclusief stads-/toeristenbelasting

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
  • Te reserveren t/m 31 augustus 2021
  • Niet icm met andere acties
  • De prijs van de deal is per persoon
  • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl

Wat 33 mensen zeggen over by NOA @ Mövenpick Hotel The Hague

8.9
(33 reviews)
Eten
9.0
Service
9.4
Sfeer
8.4
97%
Schrijf een review

8.3 Keuken 9 | Service 8 | Sfeer 8

Lekker eten in een gemoedelijke sfeer

DvdB op 20 september 2020
Geverifiëerd
Dimitri Kalaitzis - General Manager Mövenpick Hotel The Hague / by NOA heeft gereageerd op 26 september 2020

Beste gast, Ontzettend bedankt voor jullie komst en bedankt voor het plaatsen van deze prachtige review. Met vriendelijke groet, Dimitri Kalaitzis - General Manager


8.0 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 8

Great food.

Small bceba6523a
Kiri Kikis op 20 september 2020
Geverifiëerd
Dimitri Kalaitzis - General Manager Mövenpick Hotel The Hague / by NOA heeft gereageerd op 26 september 2020

Beste Kiri, Ontzettend bedankt voor jullie komst en bedankt voor het plaatsen van deze prachtige review. Met vriendelijke groet, Dimitri Kalaitzis - General Manager


"Aangename verrassing "
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Mooie locatie en ambiance, zéér vriendelijke bediening en héérlijk eten.
Komen zeker terug

Small d746137a84
Ella op 17 september 2020
Geverifiëerd
Dimitri Kalaitzis - General Manager Mövenpick Hotel The Hague / by NOA heeft gereageerd op 18 september 2020

Beste Ella, Ontzettend bedankt voor jullie komst en bedankt voor het plaatsen van deze prachtige review. Met vriendelijke groet, Dimitri Kalaitzis - General Manager


8.0 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 8

Mooi restaurant, prima eten met mooi opgemaakte borden en een zeer vriendelijke en kundige bediening. Voor herhaling zeker vatbaar

Hans op 17 september 2020
Geverifiëerd
Dimitri Kalaitzis - General Manager Mövenpick Hotel The Hague / by NOA heeft gereageerd op 18 september 2020

Beste Hans, Ontzettend bedankt voor jullie komst en bedankt voor het plaatsen van deze prachtige review. Met vriendelijke groet, Dimitri Kalaitzis - General Manager


"heel goede prijskwaliteit verhouding"
7.0 Keuken 7 | Service 7 | Sfeer 7

keurige inrichting,schoon,personeel doet er alles aan om zaken netjes te laten verlopen
eten prima verzorgd,mooi opgemaakt,verbazend hoe Chef de lage prijs van menu verandert in kwaiteit
dessert dat qua inkoop niks kost[wel bolletje Movenpick ijs] is indrukwekkend
Chef ga zo door,wel blijven,anders zal fee...

Lees hele review

keurige inrichting,schoon,personeel doet er alles aan om zaken netjes te laten verlopen
eten prima verzorgd,mooi opgemaakt,verbazend hoe Chef de lage prijs van menu verandert in kwaiteit
dessert dat qua inkoop niks kost[wel bolletje Movenpick ijs] is indrukwekkend
Chef ga zo door,wel blijven,anders zal feest over zijn
Opm. haal die ijzeren stafen weg in de hoek ,uiteraard ,ondanks waarschuwing stoot je je hoofd

cor op 17 september 2020
Geverifiëerd
Dimitri Kalaitzis - General Manager Mövenpick Hotel The Hague / by NOA heeft gereageerd op 18 september 2020

Beste Cor, Ontzettend bedankt voor jullie komst en bedankt voor het plaatsen van deze review. Mijn excuses dat u uw hoofd heeft gestoten. Bedankt voor het compliment over onze chef. Ik zal dit doorgeven. Met vriendelijke groet, Dimitri Kalaitzis - General Manager

Plattegrond Alle restaurantdeals in Den Haag e.o.

Paleisstraat 5 2514JA Den Haag

Over by NOA @ Mövenpick Hotel The Hague

Restaurant by Noa bevindt zich in het Mövenpick Hotel op steenworp afstand van het Paleis Noordeinde in het Haagse centrum. Het Mövenpick Hotel The Hague is een stijlvolle boetiek hotel met 72 kamers dat perfect past bij de voorkeuren van moderne wereldreizigers. De ideale locatie voor zakenreizen of om ontspannen de winkels en musea van de stad te verkennen.

Geniet van een ontspannen avond vol creatieve gerechten verzorgd door de Chef, Bas Niehof. Kwaliteit gerechten gebaseerd op de traditionele Internationale keuken met een Hollands tintje.
Laat je verwennen met prachtige wijnen. Ze kunnen je er alles over vertellen. Er is namelijk een verzameling van 60 prachtige wijnen om uit te kiezen die per glas geserveerd worden. Je hoeft dus niet gelijk een hele fles te nemen. Hoe fijn is dat?

Het hele team zorgt ervoor dat je niets tekort komt. Ze snappen namelijk heel goed dat je je tijd maar één keer kunt besteden en garanderen een heerlijke culinaire avond.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Den Haag e.o.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden