Knife fork icon red

by NOA @ Mövenpick Hotel The Hague

€ 95,-

Perfecte staycation inclusief 3-gangen diner, overnachting en ontbijt

by NOA @ Mövenpick Hotel The Hague

8,9 (33 reviews)
97%

Perfecte staycation inclusief 3-gangen diner, overnachting en ontbijt € 95,-

Reserveer een tafel

Deal
Perfecte staycation inclusief 3-gangen diner, overnachting en ontbijt
€ 95,-

Bij Mövenpick hotel in Den Haag kun je nu genieten van een overheerlijke staycation. Het Mövenpick Hotel The Hague is een stijlvolle boetiek hotel met 72 kamers dat perfect past bij de voorkeuren van moderne wereldreizigers. Het bevindt zich op steenworp afstand van het Paleis Noordeinde in het Haagse centrum. De ideale locatie voor zakenreizen of om ontspannen de winkels en musea van de stad te verkennen.

Voor slechts € 95,-* verwen je jezelf op een mini vakantie in eigen land. Je krijgt namelijk een luxe tweepersoonskamer, een culinair 3-gangen diner in restaurant By NOA en sluit je deze staycation de volgende ochtend met een uitgebreid ontbijt.

Geniet van creatieve gerechten gebaseerd op de Internationale keken met een Hollands tintje. Laat je verwennen met prachtige wijnen en kies uit een verzameling van 60 prachtige wijnen die per glas geserveerd worden.

Deze deal is exclusief te boeken op diningcity.nl. Reserveer nu voor een heerlijke staycation in eigen land voor slechts € 95,-.

+ De prijs voor deze exclusieve aanbieding is € 95,- per persoon, te reserveren per twee personen
+ 3-gangen diner inclusief overnachting en ontbijt
+ Naast de bevestiging van DiningCity via de mail, ontvang je ook een bevestiging van het hotel
+ Prijs is exclusief stads-/toeristenbelasting

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
  • Te reserveren t/m 31 augustus 2021
  • Niet icm met andere acties
  • De prijs van de deal is per persoon
  • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl

Deal
Fantastisch 4-gangen chef's diner
€ 49,50 € 37,50

Koninklijk dineren in Den-Haag, dat kan nu bij restaurant by NOA @ Mövenpick Hotel The Hague! Bij restaurant by NOA @ Mövenpick Hotel The Hague kun je genieten van een Fantastisch 4-gangen chef's diner!

By Noa is een nieuw geopend restaurant aan de gezellige Paleisstraat in Den-Haag. De moderne Franse keuken is onder leiding van chef Bas Niehof, ambitieuze chef die samen met zijn team een prachtige menukaart heeft gevormd.

De unieke combinatie van creativiteit en gastvrijheid zelf ervaren? Reserveer dan snel het Fantastisch 4-gangen chef's diner voor maar € 37,50!

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
  • Te reserveren t/m 30 september 2021
  • Niet icm met andere acties
  • De prijs van de deal is per persoon
  • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl

Wat 33 mensen zeggen over by NOA @ Mövenpick Hotel The Hague

8.9
(33 reviews)
Eten
9.0
Service
9.4
Sfeer
8.4
97%
Schrijf een review

"High Level Dinner"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Very nice food and lovely service.
Good atmosphere

Small cd40715230 Small 5c48a29eda Small 792400fb54 Small 88d2da9e2a Small 0e7a30ca19
Ferdinando Dal Mas op 02 september 2020
Geverifiëerd
Dimitri Kalaitzis - General Manager Mövenpick Hotel The Hague / by NOA heeft gereageerd op 02 september 2020

Dear Ferdinando, Thank you for being with us and great that you gave us a wonderful review. Thanks for the nice compliment about my team. I will pass the compliments on to my team. We hope to welcome you back again soon! Kind regards, Dimitri Kalaitzis General Manager


"Heerlijk avondje uit"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Vorig weekend heerlijk gegeten in het mooie restaurant By Noa. Wat een avondje uit! Bij binnenkomst heb je gelijk een fijn en relaxed gevoel door de huiskamer sfeer die ze hebben gecreëerd. We begonnen met de oesters met caramel, wat een feestje! Gevolgd door de malse steak tartare en op aanraden van de keuken de le...

Lees hele review

Vorig weekend heerlijk gegeten in het mooie restaurant By Noa. Wat een avondje uit! Bij binnenkomst heb je gelijk een fijn en relaxed gevoel door de huiskamer sfeer die ze hebben gecreëerd. We begonnen met de oesters met caramel, wat een feestje! Gevolgd door de malse steak tartare en op aanraden van de keuken de lekkerste risotto met gorgonzola gegeten! Wij komen hier zeker snel terug om ons weer te laten verwennen met deze heerlijke gerechten en niet te vergeten de fantastische wijnen!

Small 87da73eb6f
Romy op 24 augustus 2020
Dimitri Kalaitzis - General Manager Mövenpick Hotel The Hague / by NOA heeft gereageerd op 02 september 2020

Beste Romy, Bedankt dat je bij ons bent geweest en super dat je ons een geweldige recensie hebt gegeven. We hopen je snel weer te mogen verwelkomen! Met vriendelijke groet, Dimitri Kalaitzis General Manager


"VERRASSEND GOED"
9.7 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 9

Voor mijn verjaardag werd ik getrakteerd op een 4 gangen verrassings menu in dit mooie restaurant in het Mövenpick hotel. Het was inderdaad een heerlijke verrassing. Ondanks dat het nog rustig is in het restaurant hangt er een prettige sfeer, het interieur is mooi zorgvuldig afgestemd.
Het eten is werkelijk fantast...

Lees hele review

Voor mijn verjaardag werd ik getrakteerd op een 4 gangen verrassings menu in dit mooie restaurant in het Mövenpick hotel. Het was inderdaad een heerlijke verrassing. Ondanks dat het nog rustig is in het restaurant hangt er een prettige sfeer, het interieur is mooi zorgvuldig afgestemd.
Het eten is werkelijk fantastisch, spannende gerechten die er prachtig uitzien en heerlijk smaken!
Een echte meester chef die met liefde en passie kookt.
Kortom, by Noa is een aanwinst

Bart Veldhuis op 24 augustus 2020
Dimitri Kalaitzis - General Manager Mövenpick Hotel The Hague / by NOA heeft gereageerd op 02 september 2020

Beste Bart, Bedankt voor de geweldige recensie! Ontzettend fijn om te lezen dat alles naar wens is geweest. Bedankt voor het mooie compliment over mijn chef. Ik zal de complimenten doorgeven aan mijn chef en team. We hopen je snel weer te mogen verwelkomen! Met vriendelijke groet, Dimitri Kalaitzis General Manager

Plattegrond Alle restaurantdeals in Den Haag e.o.

Paleisstraat 5 2514JA Den Haag

Over by NOA @ Mövenpick Hotel The Hague

Restaurant by Noa bevindt zich in het Mövenpick Hotel op steenworp afstand van het Paleis Noordeinde in het Haagse centrum. Het Mövenpick Hotel The Hague is een stijlvolle boetiek hotel met 72 kamers dat perfect past bij de voorkeuren van moderne wereldreizigers. De ideale locatie voor zakenreizen of om ontspannen de winkels en musea van de stad te verkennen.

Geniet van een ontspannen avond vol creatieve gerechten verzorgd door de Chef, Bas Niehof. Kwaliteit gerechten gebaseerd op de traditionele Internationale keuken met een Hollands tintje.
Laat je verwennen met prachtige wijnen. Ze kunnen je er alles over vertellen. Er is namelijk een verzameling van 60 prachtige wijnen om uit te kiezen die per glas geserveerd worden. Je hoeft dus niet gelijk een hele fles te nemen. Hoe fijn is dat?

Het hele team zorgt ervoor dat je niets tekort komt. Ze snappen namelijk heel goed dat je je tijd maar één keer kunt besteden en garanderen een heerlijke culinaire avond.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Den Haag e.o.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden