BUNK Utrecht

Modern, Streetfood | €€
8,8 (24 reviews)
92% aanbevolen
Altijd als eerste de nieuwste restaurant deals ontvangen?

Volg Diningcity op Instagram zodat je altijd op de hoogte bent van de nieuwste restaurants en beste deals

Wat 24 mensen zeggen over BUNK Utrecht

8.8 Gebaseerd op 24 reviews. 92% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review en deel je foto's

10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Hele mooie moderne locatie in een sfeervol verbouwde kerk. Moderne kaart met veel smaak!

Pol Spauwen op 01 oktober 2021
Geverifiëerd
Team BUNK heeft gereageerd op 03 oktober 2021

Hoi Pol,
Goed te lezen dat alles heeft gesmaakt! Dankjewel voor je bezoek en feedback en tot een volgende keer.
Liefs,
Team BUNK


6.0 Keuken 8 | Service 6 | Sfeer 4

door de grote ruimte is er zoveel herrie / galm dat je elkaar aan de andere kant van de tafel amper kan verstaan, dit komt de sfeer zeker niet ten goede. De kwaliteit van het eten was prima, maar niet erg creatief. Het is veel meer een bar waar je kunt eten dan iets voor een restaurant-week. Blijkbaar was er onderbe...

Lees hele review

door de grote ruimte is er zoveel herrie / galm dat je elkaar aan de andere kant van de tafel amper kan verstaan, dit komt de sfeer zeker niet ten goede. De kwaliteit van het eten was prima, maar niet erg creatief. Het is veel meer een bar waar je kunt eten dan iets voor een restaurant-week. Blijkbaar was er onderbezetting van personeel, zoals op wel meer plekken op het moment, maar daardoor was de service gehaast en rommelig.

Rudolf op 30 september 2021
Geverifiëerd
Team BUNK heeft gereageerd op 03 oktober 2021

Hoi Rudolf,
Jammer te horen dat we niet aan de verwachting hebben kunnen voldoen, toch bedankt voor jullie bezoek.
Groet,
Team BUNK


10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Zeer vriendelijk, en heerlijk gegeten!!!

Eefje Van Dijk op 29 september 2021
Geverifiëerd
Team BUNK heeft gereageerd op 29 september 2021

Hoi Eefje,
Heel leuk dat jullie er waren en blij dat jullie heerlijk hebben gegeten! Hoop dat de desserts onderweg naar de schouwburg hebben gesmaakt en dat het uiteindelijk niet al te ver was. Tot een volgende keer!
Liefs, Team BUNK


"Heel goed"
9.0 Keuken 9 | Service 9 | Sfeer 9

Het eten was heel erg lekker en ieder maaltijd had ook een vega variant! Bediening was goed en we hebben een groot leuke avond uit gehad

Leo Bol op 28 september 2021
Geverifiëerd
Team BUNK heeft gereageerd op 28 september 2021

Beste Leo,
Wat fijn om te horen dat je een leuke avond hebben gehad.
Bedankt voor jullie komst en hopelijk tot een volgende keer
Groet,
Team BUNK


4.3 Keuken 5 | Service 2 | Sfeer 6

Wij namen deel aan de restaurantweek. De geserveerde porties waren veel te groot, waardoor het toetje ook gewoon niet meer smaakte. De kaart is veel te beperkt (2 voor, 2 hoofd, 2 desert). Eigenlijk niet veel te kiezen. De alertheid van personeel liet te wensen over en bestellingen werden gewoon vergeten. Jammer.

Lucas op 27 september 2021
Geverifiëerd
Team BUNK heeft gereageerd op 28 september 2021

Beste Lucas, wat jammer om te horen dat je een slechte ervaring hebt gehad. De beperkte kaart betreft een 'restaurant week menu' waarbij de keuze inderdaad beperkt is, ons a la carte menu is uitgebreider. Balen dat we niet aan de verwachting hebben kunnen voldoen, toch bedankt voor jullie bezoek.
Groet,
Team BUNK

Plattegrond Alle restaurantdeals in Utrecht e.o.

Toon telefoonnummer

Over BUNK Utrecht

Keuken: Modern, Streetfood

HEMELSE HANGOUT in hartje Utrecht bij restaurant BUNK!

In hartje Utrecht ligt het gezellig restaurant BUNK. In een monumentale kerk vind je hier een zelf gebrouwen bier op de tap, wereldse gerechten en lange tafels voor etentjes, drankjes, vergaderingen of zomaar een praatje. Ze zijn zelf niet religieus. Maar BUNK heeft wel van die principes: De kerkdeuren staan altijd open, voor iedereen.

Voor het menu vlieg je de wereld over. Mooie, authentieke gerechten vanuit de hele wereld kun je terugvinden bij BUNK. Hieraan geven ze een verrassende twist. Naast de verrukkelijke vlees- en vis-gerechten, biedt BUNK de gerechten ook vegetarisch aan. Bij BUNK wordt enkel duurzaam en met biologische producten gewerkt, zodat het niet alleen goed smaakt, maar ook goed voelt.

RESERVEER RESERVEER
Alle restaurantdeals in Utrecht e.o.

Veelgestelde vragen

Tijdens de Nationale Restaurant Week kun je heerlijk genieten van een fantastisch 3-gangen diner bij de beste 500 restaurants van Nederland, vanaf slechts € 29,95 per persoon. De Nationale Restaurant Week wordt 2 keer per jaar georganiseerd, in het voorjaar en in het najaar.

Van elke reservering ontvang je binnen enkele minuten een bevestiging op het door jouw opgegeven email adres. Niets ontvangen? Kijk dan even in je spambox.

Ja, restaurants houden altijd rekening met eventuele dieetwensen.

Je kan je dieetwensen aangeven bij de opmerkingen op het reserveer formulier.

Bij de meeste deals zijn drankjes zijn niet inbegrepen.

Sommige restaurants bieden een all-in arrangement aan waarbij duidelijk wordt aangegeven welke drankjes wel zijn inbegrepen.

Geen probleem.

Indien je een account bij ons hebt aangemaakt kun je op je account inloggen en de reservering zelf eenvoudig wijzigen.

Heb je geen account? Klik dan op de link van de bevestigingsmail van je reservering.

Ja, je kunt altijd gratis annuleren.

Indien je een aanbetaling hebt gedaan kun je tot 24 uur voor je reservering annuleren. Het door jou aanbetaalde bedrag wordt dan automatisch op je rekening terug gestort. Let op: als je minder dan 24 uur van tevoren annuleert houdt het restaurant je aanbetaling om de kosten van de tafel te dekken. Wij staan hier los van, problemen die hierdoor veroorzaakt worden moeten in communicatie met het restaurant opgelost worden.

Je kunt je reservering annuleren vanuit de bevestigingsmail: Klik op reservering beheren in de mail en klik op de knop reservering annuleren. Als je een account hebt aangemaakt, kun je dit ook gemakkelijk doen door naar 'mijn reserveringen' te gaan. Je kunt ook contact met ons opnemen op telefoonnummer (020) 486 67 29 of per email via hello@diningcity.nl.

Op www.restaurantdinercheque.nl kan je bij meer dan 350 geselecteerde restaurants reserveren. Restaurant Dinercheque is alleen geldig met een reservering via www.restaurantdinercheque.nl. Let op: mocht je de code via een andere partner hebben gekregen, zoals Gall & Gall of Blokker ga dan naar de website die je op jouw vouchercode kunt vinden.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden