Knife fork icon red
Speciale editie Restaurant Week XXL - Klik hier voor alle aanbevolen toprestaurants - Reserveer snel

Villa Coucou

€ 62,50

6-gangen Luxe diner

Villa Coucou

9,5 (22 reviews)

6-gangen Luxe diner € 62,50

Reserveer een tafel

Deal
6-gangen Luxe diner
€ 62,50

Villa Coucou is de nieuwe ontdekking van de Nationale Restaurant Week!
Dit jonge restaurant zit vol passie en kwaliteit. Deze ontdekking willen we graag met jullie delen. quote van Jonathan (eigenaar): "Iedereen die hier staat, heeft in een sterrenrestaurant gewerkt. En dat is ook mijn doel: Den Haag een nieuwe Michelin-ster geven."

Tijdens de Nationale Restaurant Week serveren toprestaurants een geweldig en bovendien zeer voordelig verrassingsmenu aan.

Met dit keer een spannende culinaire twist… Tijdens deze editie serveert restaurant Villa Coucou namelijk ook een speciaal luxe menu!

Zijn er speciale dieetwensen? Op het reserveringsformulier kunnen deze wensen worden aangegeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.

Reserveer snel en geniet voordelig van een culinaire ervaring tijdens de Restaurant Week.

Maak snel je reservering en zorg dat jij hier bent geweest, "before it was cool"!

Let op! Het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
  • Te reserveren t/m 30 september 2020
  • Niet icm met andere acties
  • De prijs van de deal is per persoon
  • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl

Deal
3-gangen Rising Star lunch
€ 37,50

Wil jij lekker en voordelig lunchen tijdens de Restaurant Week?

Restaurant Villa Coucou serveert tijdens de Restaurant Week een fantastische 3-gangen Rising Star lunch.

Wil jij op een lekkere en prijsvriendelijke manier kennismaken met restaurant Villa Coucou? Bek dan nu een tafel voor deze heerlijke lunch voor maar € 37,50.

Let op! Het aantal Restaurant Week tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.

Heb je dieetwensen? Op het reserveringsformulier kun je jouw verzoeken aangeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
  • Te reserveren t/m 30 september 2020
  • Niet icm met andere acties
  • De prijs van de deal is per persoon
  • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl

Deal
3-gangen Rising Star diner
€ 37,50

Tijdens de Nationale Restaurant Week bieden toprestaurants een geweldig en bovendien zeer voordelig verrassingsmenu aan. Een aanbieding die je niet wilt missen!

Restaurant Villa Coucou is op basis van reviews geselecteerd als een van de deelnemende toprestaurants.

Wil jij lekker genieten van het 3-gangen Rising Star diner bij restaurant Villa Coucou voor maar € 37,50? Reserveer dan nu!

Let op! Wegens de huidige maatregelen is het aantal Restaurant Week tafels beperkt. Reserveer dus op tijd.

Heb je dieetwensen? Op het reserveringsformulier kun je jouw verzoeken aangeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
  • Te reserveren t/m 30 september 2020
  • Niet icm met andere acties
  • De prijs van de deal is per persoon
  • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl

Wat 22 mensen zeggen over Villa Coucou

9.5
(22 reviews)
Eten
9.6
Service
9.3
Sfeer
9.5
Schrijf een review

9.3 Keuken 8 | Service 10 | Sfeer 10

Great food and fantastic service, the signature dish was to die for. The main didn’t excite us as much but was still a solid dish.

Small a978be9456
Andrea op 09 september 2020
Geverifiëerd

"Geschmackvolles Essen und Ambiente"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Sowohl das Essen als auf das Ambiente waren super.

Katarina Klein op 06 september 2020
Geverifiëerd

"Merci bien"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

We hebben een heerlijke avond gehad. Het eten was om je vingers bij af te likken, en de bediening was zeer attent. Het Franse gekwebbel uit de open keuken maakte de Franse ambiance af. Het restaurant had een ruime selectie aan Italiaanse, Franse en Spaanse wijnen. Het enige minpuntje is dat de eerste gangen elkaar w...

Lees hele review

We hebben een heerlijke avond gehad. Het eten was om je vingers bij af te likken, en de bediening was zeer attent. Het Franse gekwebbel uit de open keuken maakte de Franse ambiance af. Het restaurant had een ruime selectie aan Italiaanse, Franse en Spaanse wijnen. Het enige minpuntje is dat de eerste gangen elkaar wat snel opvolgden. Wat meer tijd hiertussen om rustig een wijntje te drinken, was prettig geweest. Al met al, zeker leuk om hier nogmaals terug te komen, ook om een cocktail te drinken in de cocktailbar of een potje petanque te spelen in de grote tuin.

Lisa op 04 september 2020
Geverifiëerd

8.7 Keuken 10 | Service 8 | Sfeer 8

Chef Alexandra heeft ons heerlijk verrast.

M Bezemer op 04 september 2020
Geverifiëerd

"Aanwinst voor Den Haag"
9.0 Keuken 9 | Service 9 | Sfeer 9

Gisteravond hebben we voor het eerst kennisgemaakt met Villa Coucou/La Cuisine d'Alexandre en we komen heel graag terug. De locatie is prachtig verzorgd, de bediening hartelijk en niet te stijf en het eten was ook top. Het is duidelijk een restaurant met ambitie en kan zeker wedijveren met andere toprestaurants in d...

Lees hele review

Gisteravond hebben we voor het eerst kennisgemaakt met Villa Coucou/La Cuisine d'Alexandre en we komen heel graag terug. De locatie is prachtig verzorgd, de bediening hartelijk en niet te stijf en het eten was ook top. Het is duidelijk een restaurant met ambitie en kan zeker wedijveren met andere toprestaurants in de Hofstad. Er gingen wat dingetjes fout, maar de manier waarop deze werden opgelost maakte de avond juist nóg geslaagder dan anders het geval was geweest: we kregen de chef's table toegewezen (de reservering voor 4 personen was per abuis voor 2 personen genoteerd en het restaurant zat verder al vol) en een dessertwijn van het huis (één dessert werd met een crumble geserveerd, terwijl één van de gasten glutenvrij eet; overigens werd met allergenen verder uitstekend rekening gehouden). Dit soort gebaren zijn zeer te waarderen. We komen zoals gezegd graag terug!

MM op 03 september 2020
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in 's-Gravenhage e.o.

Laan van Meerdervoort 6 2517 AJ 's-Gravenhage

Over Villa Coucou

Achter de deuren van dit prachtige herenhuis aan de Laan van Meerdervoort 6 vind je Villa Coucou. Villa Coucou is meer dan een restaurant, je waant je in Frankrijk door de luxe cocktailbar, de wijnkelder met een heuse ondergrondse Jeu de boules baan, de mediterrane tuin en natuurlijk het restaurant op culinair topniveau!

De jonge ondernemers Jonathan en Kim hebben een vernieuwende kijk op eten, drinken en service. Uit een combinatie van die visie en de prachtige locatie is Villa Coucou geboren. De Plek voor een gezellige avond uit, een zakelijke afspraak of voor quality time met je vriend/vriendin.

De Frans georiënteerde keuken is onder leiding van Chef Alexandre. Alex is een Parisien in hart en nieren. Zijn liefde voor het thuisland en zijn familie zijn dan ook zijn grootste inspiratiebronnen. Alex heeft vele jaren ervaring opgedaan bij verschillende Michelin-sterrenzaken. Lasserre** en La Carre des Feuillants** zijn hier een kleine greep van.

Ervaar nu Alex zijn eigenzinnige twist op de Franse keuken en geniet van ware culinaire kunstwerken!

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in 's-Gravenhage e.o.
0426d1a5fe

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden