Knife fork icon red
Speciale editie Restaurant Week XXL - Klik hier voor alle aanbevolen toprestaurants - Reserveer snel

Villa Coucou

€ 62,50

6-gangen Luxe diner

Villa Coucou

9,6 (20 reviews)

6-gangen Luxe diner € 62,50

Reserveer een tafel

Deal
6-gangen Luxe diner
€ 62,50

Villa Coucou is de nieuwe ontdekking van de Nationale Restaurant Week!
Dit jonge restaurant zit vol passie en kwaliteit. Deze ontdekking willen we graag met jullie delen. quote van Jonathan (eigenaar): "Iedereen die hier staat, heeft in een sterrenrestaurant gewerkt. En dat is ook mijn doel: Den Haag een nieuwe Michelin-ster geven."

Tijdens de Nationale Restaurant Week serveren toprestaurants een geweldig en bovendien zeer voordelig verrassingsmenu aan.

Met dit keer een spannende culinaire twist… Tijdens deze editie serveert restaurant Villa Coucou namelijk ook een speciaal luxe menu!

Zijn er speciale dieetwensen? Op het reserveringsformulier kunnen deze wensen worden aangegeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.

Reserveer snel en geniet voordelig van een culinaire ervaring tijdens de Restaurant Week.

Maak snel je reservering en zorg dat jij hier bent geweest, "before it was cool"!

Let op! Het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
  • Te reserveren t/m 30 september 2020
  • Niet icm met andere acties
  • De prijs van de deal is per persoon
  • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl

Deal
3-gangen Rising Star lunch
€ 37,50

Wil jij lekker en voordelig lunchen tijdens de Restaurant Week?

Restaurant Villa Coucou serveert tijdens de Restaurant Week een fantastische 3-gangen Rising Star lunch.

Wil jij op een lekkere en prijsvriendelijke manier kennismaken met restaurant Villa Coucou? Bek dan nu een tafel voor deze heerlijke lunch voor maar € 37,50.

Let op! Het aantal Restaurant Week tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.

Heb je dieetwensen? Op het reserveringsformulier kun je jouw verzoeken aangeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
  • Te reserveren t/m 30 september 2020
  • Niet icm met andere acties
  • De prijs van de deal is per persoon
  • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl

Deal
3-gangen Rising Star diner
€ 37,50

Tijdens de Nationale Restaurant Week bieden toprestaurants een geweldig en bovendien zeer voordelig verrassingsmenu aan. Een aanbieding die je niet wilt missen!

Restaurant Villa Coucou is op basis van reviews geselecteerd als een van de deelnemende toprestaurants.

Wil jij lekker genieten van het 3-gangen Rising Star diner bij restaurant Villa Coucou voor maar € 37,50? Reserveer dan nu!

Let op! Wegens de huidige maatregelen is het aantal Restaurant Week tafels beperkt. Reserveer dus op tijd.

Heb je dieetwensen? Op het reserveringsformulier kun je jouw verzoeken aangeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
  • Te reserveren t/m 30 september 2020
  • Niet icm met andere acties
  • De prijs van de deal is per persoon
  • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl

Wat 20 mensen zeggen over Villa Coucou

9.6
(20 reviews)
Eten
9.7
Service
9.5
Sfeer
9.7
Schrijf een review

10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Een belevenis. Mooie gerechten, verassende smaken en een fijne service.

Tim op 16 september 2020
Geverifiëerd

10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Very good experience, all was perfect from the place to the food!

elsa poli op 16 september 2020
Geverifiëerd

9.7 Keuken 9 | Service 10 | Sfeer 10

Zeer fijne avond gehad in dit mooie restaurant waarbij aan veel details is gedacht. Na een warm ontvangst van de gastvrouw en gastheer, de avond rustig begonnen met een mooi gebalanceerde cocktail naar eigen recept. De bar zelf is op zichzelf een prettig uitzicht. De Franse slag is flink doorgevoerd tot zelfs de Fra...

Lees hele review

Zeer fijne avond gehad in dit mooie restaurant waarbij aan veel details is gedacht. Na een warm ontvangst van de gastvrouw en gastheer, de avond rustig begonnen met een mooi gebalanceerde cocktail naar eigen recept. De bar zelf is op zichzelf een prettig uitzicht. De Franse slag is flink doorgevoerd tot zelfs de Franse afkomst van de mensen zelf die er werkzaam zijn.

Het eten is naar alle hoge verwachtingen, welke gevoed zijn door alle gedeelde beelden op instagram. Met name de 'signature dishes' springen eruit. Tijdens de gehele avond geniet je van de aandacht die alle medewerkers aan je besteden en zelfs 'customer made' aanvoelt op hoe wij de avond ervaren.

Een halve ster minder gegeven omdat naar onze smaak her en der een gerecht nog wel iets gewaagder mocht, een stukje motivatie die wij toebedelen aan de aspiraties die deze chef heeft.

Roy Laros op 14 september 2020
Geverifiëerd

"Aanwinst"
9.0 Keuken 9 | Service 9 | Sfeer 9

Een van de beste restaurants in Den Haag. Hebben hier nu tweemaal gegeten. Een echte aanwinst voor Den Haag

A.J. Stoove op 12 september 2020

10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Super

Oleksiy Rachok op 12 september 2020
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in 's-Gravenhage e.o.

Laan van Meerdervoort 6 2517 AJ 's-Gravenhage

Over Villa Coucou

Achter de deuren van dit prachtige herenhuis aan de Laan van Meerdervoort 6 vind je Villa Coucou. Villa Coucou is meer dan een restaurant, je waant je in Frankrijk door de luxe cocktailbar, de wijnkelder met een heuse ondergrondse Jeu de boules baan, de mediterrane tuin en natuurlijk het restaurant op culinair topniveau!

De jonge ondernemers Jonathan en Kim hebben een vernieuwende kijk op eten, drinken en service. Uit een combinatie van die visie en de prachtige locatie is Villa Coucou geboren. De Plek voor een gezellige avond uit, een zakelijke afspraak of voor quality time met je vriend/vriendin.

De Frans georiënteerde keuken is onder leiding van Chef Alexandre. Alex is een Parisien in hart en nieren. Zijn liefde voor het thuisland en zijn familie zijn dan ook zijn grootste inspiratiebronnen. Alex heeft vele jaren ervaring opgedaan bij verschillende Michelin-sterrenzaken. Lasserre** en La Carre des Feuillants** zijn hier een kleine greep van.

Ervaar nu Alex zijn eigenzinnige twist op de Franse keuken en geniet van ware culinaire kunstwerken!

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in 's-Gravenhage e.o.
0426d1a5fe

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden