Bar Italia

Pizza, Italiaans | €€
7,9 (7 reviews)
100% aanbevolen

3-gangen Chef's diner € 29,95

Bar Italia

Pizza, Italiaans | €€
7,9 (7 reviews)
100% aanbevolen

3-gangen Chef's diner € 29,95

Gratis annuleren

Je kunt bij dit restaurant gratis annuleren. Reserveer nu, dan ben je alvast verzekerd van je tafel.

Deal
3-gangen Chef's diner
€ 29,95

Bar Italia doet mee aan de Nationale Restaurant Week met een 3-gangen chef's diner. Ontdek Bar Italia nu tijdens de Restaurant Week en laat je voordelig in de watten leggen tijdens dit heerlijke 3-gangen chef's diner.

Reserveer nu jouw tafel bij Bar Italia!

Zijn er dieetwensen of allergieën? Geef deze dan vooral aan op het reserveringsformulier zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.

Let op! Het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.

RESERVEER RESERVEER
  • Te reserveren t/m 30 april 2023
  • Niet icm met andere acties
  • De prijs van de deal is per persoon
  • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl

Wat 7 mensen zeggen over Bar Italia

7.9 Gebaseerd op 7 reviews. 100% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review en deel je foto's

"Aan te bevelen"
9.7 Keuken 10 | Service 9 | Sfeer 10

Heerlijk gegeten. Hoge kwaliteit eten in een gastvrij restaurant.

Peter B op 23 maart 2023
Geverifiëerd

"reclamestunt en vreemde gang van zaken "
6.7 Keuken 8 | Service 6 | Sfeer 6

Eigenaar wist nergens van, waar slaat dit op? Reservering gemaakt via jullie website, bevestiging gekregen en dan weet het restaurant van niets??
Beet je vreemde gang van zaken dit.

Alias op 20 maart 2023
Geverifiëerd

"Als iets te mooi is om waar te zijn is het meestal niet waar........"
5.3 Keuken 5 | Service 7 | Sfeer 4

Tja, waar moet je beginnen? Het is een waarschuwing in het algemeen, dat valt op te maken uit de titel van deze review en het is slechts onze persoonlijke mening. Een ieder staat het vrij zijn eigen conclusies te trekken.
Restaurants met "maar" enkele reviews zouden uitgesloten moeten worden voor dit soort promotie...

Lees hele review

Tja, waar moet je beginnen? Het is een waarschuwing in het algemeen, dat valt op te maken uit de titel van deze review en het is slechts onze persoonlijke mening. Een ieder staat het vrij zijn eigen conclusies te trekken.
Restaurants met "maar" enkele reviews zouden uitgesloten moeten worden voor dit soort promotie weken in het algemeen.
Volgens de website van deze actie, de "Nationale Restaurant week 2022", welke door DiningCity wordt georganiseerd, is het deze week "Voordelig luxe dineren bij 500 toprestaurants". Ik benadruk de woorden voordelig, luxe en toprestaurants, niet zomaar een toprestaurant maar behorend tot de top 500 van Nederland, vol verwachting gingen we er heen, wij hebben veel vaker dit soort restaurant acties geprobeerd en vaak met leuke verassende pareltjes er tussen maar niet is deze keer minder waar. Het is in onze ogen deze keer het tegenovergestelde en zeer misleidend. In de FAQ staat bij de uitleg nog dat het gaat om een fantastisch 3-gangen diner. Of het allemaal echt fantastisch is of dat je veel fantasie moet hebben laat ik aan de lezer zelf over. Goedkoop is echter anders, wij blijven het zeer misleidend vinden, in de Jordaan van Amsterdam zouden ze waarschijnlijk gewoon van ordinaire "oplichting" spreken maar ja, het Rokin is wel midden in de "toeristen" loop en wij waren er zelf bij om te beslissen en deze locatie uit te kiezen.

Goed, de avond zelf: Er was een verjaardag te vieren en wij besloten in Amsterdam bij één van de vele restaurants uit deze actie te reserveren voor vier personen. Helaas kregen wij binnen 24 uur een mail met annulering omdat men vanwege personeelskrapte die dag gesloten zou blijven. Daarna op zoek naar een goed alternatief en uitgekomen bij Bar Italia op het Rokin. Weliswaar maar 4 eerdere reviews maar het zag er aardig uit en ook de eigen website, de foto's daarop van het restaurant binnen en de menukaart maakten ons enthousiast. In de reservering voor 4 personen duidelijk aangegeven dat er 2 personen geen vlees eten.

Op de gereserveerde tijd waren wij keurig aanwezig en werd er na een tijdje gevraagd wat wij wilde drinken. De bediening was deze avond uitermate vriendelijk op één dame na die op ons overkwam als de manager. Op het einde, bij het afrekenen, werd er door de bediening zelf nog vriendelijk excuus gemaakt voor de chaotische avond en er werd verteld dat het niet het serviceniveau was wat zij graag wilde neerzetten maar dat iedereen nieuw was... Ok, slecht georganiseerd maar nogmaals, de bediening rekenen wij dit niet aan, zij deden hun best hoewel het leek of ze weinig horeca ervaring hadden.
Terug naar de drankjes, wij bestelde en het begon bij het uitserveren gelijk met een wijnglas wat van het dienblad over iemand van onze groep kapot viel. Gelukkig nog leeg maar het gebroken glas lag echt overal, ook op de arm en handen van de ongelukkige tafelgenoot. Deze kwam er gelukkig zonder verwondingen vanaf maar uiteindelijk moesten wij zelf vragen om schone nieuwe glazen en het schoonmaken van de tafel omdat er allemaal kleine glassplinters waren rondgevlogen en lagen en wellicht was er ook e.e.a. in de glazen gekomen.

Toen kwam men voor het 3-gangen Chef's diner. U weet nog wel, dat fantastisch 3-gangen diner uit de reclame van de Nationale Restaurant week 2022. Het voorgerecht was een stuk meloen met een plak ham, daarna een bord Spaghetti met een "luxe" saus en als toetje waren er maar liefst 2 dingen, tiramisu of chocolade taart. Op mijn vraag wat onze vegetariërs dan als voorgerecht kregen moest men het antwoord schuldig blijven. De bediening wist niets van 2 personen die geen vlees eten terwijl dit toch echt was doorgegeven bij de reservering. Navraag in de keuken gaf hun oplossing. Dat werd dan een stuk meloen zonder ham....ja ja. Op mijn vraag of er wellicht ook een andere keuze gemaakt kon worden voor het hoofdgerecht of dat het alleen de Spaghetti was werd mij verteld dat het alleen de Spaghetti was maar dat hij wel heel lekker was en met een "luxe" saus. Na kort overleg hebben wij besloten het fantastische aanbieding menu van de Restaurant week te laten zitten en te bestellen van het a-la-carte menu wat wij al op de website hadden gezien en er aantrekkelijk uitzag. Een stuk meloen met daarna een bord luxe Spaghetti vonden wij nou niet bepaald een goede en het water loopt je door de mond keuze of het "luxe dineren" waar je mee wordt gelokt maar dat is geheel subjectief.
Vervolgens verscheen de manager. Deze dame deelde ons mede dat er a-la-carte vandaag alleen maar pizza's te bestellen waren, als voorgerechten heel misschien nog Focaccia maar dat werd gelijk ook afgeraden omdat er dan teveel brood-achtige gerechten met de pizza samen werd gegeten en de Chef het verder niet aankon dus ze het niet anders deden. We kregen een klein menu kaartje met 9 pizza's erop en that was it.....Tenenkrommend maar we hadden inmiddels best wel trek gekregen en hadden ook al de drankjes op tafel dus besloten te blijven zitten en dan maar een pizaatje te eten. Achter ons werd er even later wel een aantal bakjes met gefrituurde inktvisjes en balletjes geserveerd maar blijkbaar was dat verder niet meer mogelijk, we hebben er maar niets meer van gezegd maar het was wederom verbazingwekkend.

De pizza's werden vlot geserveerd, we hadden trek en hebben gegeten maar vonden de pizza's niet bijzonder en het geheel in schril contrast met het verwachtingspatroon van de avond. Als nagerecht hebben we een stukje chocolade taart en een tiramisu gegeten die beiden o.k waren.
Het leuke van de bediening was dat men als verrassing voor de jarige (dat had iemand van de groep stiekem doorgegeven) wat siersterretjes erbij serveerde en een felicitatie overbracht. Ook bracht men nog leuk om de avond te redden 4 glazen met een bodem limoncello en daarin 2 ijsblokjes. Nou ben ik vaak in Italië geweest en heb vaak limoncello gedronken en gekocht maar deze was volgens mij niet koud genoeg (hoort toch uit de vriezer) en met water verdund. Het was goed bedoeld, werd niet berekend maar het smaakte niet naar meer en hebben we na 2 slokjes maar laten staan.

Al met al een lange review maar de rode lijn lijkt mij duidelijk en verwijst naar de titel. Als iets te mooi is om waar te zijn is het vaak niet waar. Dit soort restaurants met maar 4 reviews horen niet in dit soort acties mee genomen te worden. Als je een restaurant eigenaar bent, een website hebt met een menu en dit commercieel uitbuit moet je service en keuze (willen) verlenen aan "gasten". Zij zorgen voor de inkomsten en geven bestaansrecht. Als er eens iets op is begrijpt iedere klant dat maar dit plaatje van de avond klopt natuurlijk totaal niet en is zeker geen luxe restaurant met een fantastisch 3 gangen diner zoals door DiningCity wordt aanbevolen.

Dirk op 06 september 2022

8.7 Keuken 10 | Service 8 | Sfeer 8

Top

Peter op 25 september 2021
Geverifiëerd

7.3 Keuken 8 | Service 7 | Sfeer 7

Heerlijk gegeten, voor een goede prijs

Renée Muis op 14 september 2020
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Amsterdam e.o.

Toon telefoonnummer

Over Bar Italia

Keuken: Pizza, Italiaans

Overheerlijke pizza's, smakelijke pasta's en sgropinno's waar je geen genoeg van kunt krijgen... Begin je al te watertanden? Dan ben je bij Bar Italia in Amsterdam aan het juiste adres! Bar Italia in de ideale plek voor de liefhebbers van de Amerikaans-Italiaanse keuken.

Het restaurant is gevestigd in een monumentaal pand, met een ingang aan zowel de Nes als Rokin, dat doet denken aan de typische klassieke restaurants in de grotere steden van Italië. Het interieur is industrieel en no-nonsense, maar heeft een warme en authentieke uitstraling.

Bij Bar Italia ben je welkom voor een gastronomisch diner, verfrissend drankje en een dansje met een Italiaanse twist!

RESERVEER RESERVEER
Alle restaurantdeals in Amsterdam e.o.

Veelgestelde vragen

Tijdens de Nationale Restaurant Week kun je heerlijk genieten van een fantastisch 3-gangen diner bij de beste 500 restaurants van Nederland, vanaf slechts € 29,95 per persoon. De Nationale Restaurant Week wordt 2 keer per jaar georganiseerd, in het voorjaar en in het najaar.

Van elke reservering ontvang je binnen enkele minuten een bevestiging op het door jouw opgegeven email adres. Niets ontvangen? Kijk dan even in je spambox.

Ja, restaurants houden altijd rekening met eventuele dieetwensen.

Je kan je dieetwensen aangeven bij de opmerkingen op het reserveer formulier.

Bij de meeste deals zijn drankjes zijn niet inbegrepen.

Sommige restaurants bieden een all-in arrangement aan waarbij duidelijk wordt aangegeven welke drankjes wel zijn inbegrepen.

Geen probleem.

Indien je een account bij ons hebt aangemaakt kun je op je account inloggen en de reservering zelf eenvoudig wijzigen.

Heb je geen account? Klik dan op de link van de bevestigingsmail van je reservering.

Ja, je kunt altijd gratis annuleren.

Indien je een aanbetaling hebt gedaan kun je tot 24 uur voor je reservering annuleren. Het door jou aanbetaalde bedrag wordt dan automatisch op je rekening terug gestort. Let op: als je minder dan 24 uur van tevoren annuleert houdt het restaurant je aanbetaling om de kosten van de tafel te dekken. Wij staan hier los van, problemen die hierdoor veroorzaakt worden moeten in communicatie met het restaurant opgelost worden.

Je kunt je reservering annuleren vanuit de bevestigingsmail: Klik op reservering beheren in de mail en klik op de knop reservering annuleren. Als je een account hebt aangemaakt, kun je dit ook gemakkelijk doen door naar 'mijn reserveringen' te gaan. Je kunt ook contact met ons opnemen op telefoonnummer (020) 486 67 29 of per email via hello@diningcity.nl.

Op www.restaurantdinercheque.nl kan je bij meer dan 350 geselecteerde restaurants reserveren. Restaurant Dinercheque is alleen geldig met een reservering via www.restaurantdinercheque.nl. Let op: mocht je de code via een andere partner hebben gekregen, zoals Gall & Gall of Blokker ga dan naar de website die je op jouw vouchercode kunt vinden.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden