Dinercafé Plezant

Modern, Nederlands | €€
9,1 (60 reviews)
98% aanbevolen
Boek nu met alle vrijheid

Je krijgt direct een bevestiging, met GRATIS annulering.

Wat 60 mensen zeggen over Dinercafé Plezant

9.1 Gebaseerd op 60 reviews. 98% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review en deel je foto's

"Heel tevreden"
8.0 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 8

Leuk restaurant met een goede sfeer. Het eten was origineel en goed van smaak. Punt van kritiek: we vonden de kaart verwarrend, vooral de aanvullingen en/of vervangingen.

Marianne op 30 maart 2023
Geverifiëerd

"Leuk restaurantje"
9.3 Keuken 8 | Service 10 | Sfeer 10

Prima gegeten.

Annet op 30 maart 2023
Geverifiëerd

"Heerlijk gegeten "
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

We hebben erg lekker gegeten (4 gangen). De wijnen waren lekker en de bediening was goed. Het is een gezellig buurtrestaurant. We eten hier altijd erg goed.

K. H. op 23 maart 2023
Geverifiëerd

"Heerlijk gegeten en goed voor ons gezorgd!"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Dineren bij Plezant was een echte traktatie! We hebben heerlijk gegeten. Omdat ik een intolerantie heb voor lactose, hebben ze ook hele lekkere alternatieven aangeboden. Ik heb nergens hoeven inleveren op smaak. Voor herhaling vatbaar!

Jacqueline op 22 maart 2023
Geverifiëerd

"Heerlijk en verrassend 6 gangen diner ."
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

We hebben afgelopen zaterdag van een heerlijk 6 gangen diner genoten met bijpassende wijntjes . We kregen hele goede uitleg over het eten en de wijntjes .We komen zeker een keer terug.

José Wiekamp-Schutrups op 19 maart 2023
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Groningen e.o.

Toon telefoonnummer

Over Dinercafé Plezant

Keuken: Modern, Nederlands

Gevestigd aan het groene Diephuisplein in de Professorenbuurt, vind je het gezellige restaurant Dinercafé Plezant in Groningen. Hier kun je terecht precies zoals je bent: van lekker een hapje eten in je comfortable outfit, tot een speciale gelegenheid in je feestelijke outfit. Zeker weten dat je je hier thuis zult voelen!

In een huiselijke omgeving met veel natuurlijke elementen kun je genieten van gerechten met verse- en seizoensgebonden producten. De creaties die op jouw bord verschijnen zijn gebaseerd op de internationale keuken.

Oftewel, een bezoekje aan het restaurant staat gelijk aan het gevoel van thuiskomen, de gemoedelijkheid en de warmte. Dinercafé Plezant: jouw thuis, buitenshuis!

RESERVEER RESERVEER

Veelgestelde vragen

Op www.restaurantdinercheque.nl kan je bij meer dan 350 geselecteerde restaurants reserveren. Restaurant Dinercheque is alleen geldig met een reservering via www.restaurantdinercheque.nl. Let op: mocht je de code via een andere partner hebben gekregen, zoals Gall & Gall of Blokker ga dan naar de website die je op jouw vouchercode kunt vinden.

Van elke reservering ontvang je binnen enkele minuten een bevestiging op het door jouw opgegeven email adres. Niets ontvangen? Kijk dan even in je spambox.

Ja, restaurants houden altijd rekening met eventuele dieetwensen.

Je kan je dieetwensen aangeven bij de opmerkingen op het reserveerformulier.

Bij de meeste deals zijn drankjes zijn niet inbegrepen.

Sommige restaurants bieden een all-in arrangement aan waarbij duidelijk wordt aangegeven welke drankjes wel zijn inbegrepen.

Geen probleem.

Indien je een account bij ons hebt aangemaakt kun je op je account inloggen en de reservering zelf eenvoudig wijzigen.

Heb je geen account? Klik dan op de link van de bevestigingsmail van je reservering.

Tijdens Dining with the Stars kun je heerlijk genieten van een fantastisch luxe diner bij de beste 160 restaurants van Nederland, vanaf slechts € 54,40 per persoon. Dining with the Stars wordt 2 keer per jaar georganiseerd, in de zomer en in de winter.

Ja, je kunt altijd gratis annuleren.

Indien je een aanbetaling hebt gedaan kun je tot 24 uur voor je reservering annuleren. Het door jou aanbetaalde bedrag wordt dan automatisch op je rekening terug gestort. Let op: als je minder dan 24 uur van tevoren annuleert houdt het restaurant je aanbetaling om de kosten van de tafel te dekken. Wij staan hier los van, problemen die hierdoor veroorzaakt worden moeten in communicatie met het restaurant opgelost worden.

Je kunt je reservering annuleren vanuit de bevestigingsmail: Klik op reservering beheren in de mail en klik op de knop reservering annuleren. Als je een account hebt aangemaakt, kun je dit ook gemakkelijk doen door naar 'mijn reserveringen' te gaan. Je kunt ook contact met ons opnemen op telefoonnummer (020) 486 67 29 of per email via hello@diningcity.nl.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden