Bar Rouge

Aziatisch | €€
7,3 (14 reviews)

10 gerechten shared dining menu € 37,50

Bar Rouge

Aziatisch | €€
7,3 (14 reviews)

10 gerechten shared dining menu € 37,50

Altijd als eerste de nieuwste restaurant deals ontvangen?

Volg Diningcity op Instagram zodat je altijd op de hoogte bent van de nieuwste restaurants en beste deals

Foto's gemaakt door gasten
Deel je foto's van Bar Rouge

Deal
10 gerechten shared dining menu
€ 37,50

Bar Rouge doet mee aan de Nationale Restaurant Week met een 10 gerechten shared dining menu. Ontdek Bar Rouge nu tijdens de Restaurant Week en laat je voordelig in de watten leggen tijdens dit heerlijke 10 gerechten shared dining menu.

Reserveer nu jouw tafel bij Bar Rouge!

Zijn er dieetwensen of allergieën? Geef deze dan vooral aan op het reserveringsformulier zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.

Eerste gang
- Edayummy
- Golden platter

Tweede gang
- Fries from desire
- Broccoli moly
- These chicks are crazy
- I have fillings for you
- Do you sea me?
- I can't stop chicken about you

Dessert:
- My name is mochi
- Let that man go

Let op! Het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.

RESERVEER RESERVEER
  • Te reserveren t/m 30 april 2023
  • Niet icm met andere acties
  • De prijs van de deal is per persoon
  • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl

Wat 14 mensen zeggen over Bar Rouge

7.3 Gebaseerd op 14 reviews. 64% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review en deel je foto's

"Super!"
9.3 Keuken 10 | Service 8 | Sfeer 10

Geweldig en veel eten. Leuke sfeer!

Devie Ramdhan op 25 maart 2023
Geverifiëerd

"Top"
9.3 Keuken 10 | Service 8 | Sfeer 10

Heel vriendelijk liep niet helemaal soepel verkeerde tafel nr s etc. Maar deden allemaal hun best top cocktails eten super lekker. Eerder te veel dan te weinig. Show prachtig!! Echt een aanrader

Anne op 05 maart 2023
Geverifiëerd

"Leuk bedacht, matige uitvoering"
3.3 Keuken 3 | Service 1 | Sfeer 6

Gebeld dat we om kwart over 6 er moesten zijn. Stond niemand bij de ingang en toen we naar boven liepen,moesten we zelf op het personeel afstappen die ons vertelde benenden weer te wachten. We werden doorgestuurd vervolgens naar de garderobe waar we later werden opgehaald, omdat ze niemand voor de garderobe hadden d...

Lees hele review

Gebeld dat we om kwart over 6 er moesten zijn. Stond niemand bij de ingang en toen we naar boven liepen,moesten we zelf op het personeel afstappen die ons vertelde benenden weer te wachten. We werden doorgestuurd vervolgens naar de garderobe waar we later werden opgehaald, omdat ze niemand voor de garderobe hadden die avond (communicatie onderling). Het zou een gangen menu zijn waarbij we sushi kregen als eerste gang, daarna geen goede kwaliteit tonijn en een droge bal. Derde gang was slappe carpacio met patat. Gekke volgorde en combinatie en we hadden er meer van verwacht. Drinken werd niet om gevraagd. We hebben zelf de gehele avond om borden/bestek en drinken moeten vragen. Kregen de rondes bv toetje niet te gelijk. 10 minuten gewacht op bestek en nog eens 10 minuten voordat de andere helft zijn toetje had. Werd gezegd dat we die aan tafel konden opeten, maar we werden naar de bar gestuurd waar amper plek was en een heel klein rond tafeltje waar je niet aan kan eten met 4 personen. De toiletten waren bij aankomst al smerig. Rook onwijs naar urine en was niet netjes. En dat terwijl we de eerste gasten waren. Het entertainment was leuk, maar al met al ben in blij dat we restaurant week bon hadden en dat was eigenlijk het geld al niet waard. Personeel vroeg of we nog bleven voor een shotje. Het is een goed concept, maar de uitvoering is echt matig. Het is z'n prachtige club dat ik werkelijk hoop dat er wat met de feedback gedaan wordt.

Linda op 22 oktober 2022
Geverifiëerd

"Eten was smaakloos "
4.7 Keuken 2 | Service 4 | Sfeer 8

Leuke sfeer maar eten was echt niet lekker

Jana Volna op 15 oktober 2022
Geverifiëerd

"Overall geen aanrader, personeel wel vriendelijk "
5.3 Keuken 4 | Service 6 | Sfeer 6

Via restaurantweek gereserveerd. Personeel was erg vriendelijk en acts waren leuk en dat zorgde voor een beetje sfeer.
Eten was matig, alles werd in één keer gebracht waarvan 1 gang frietjes en 1 edamame. Wordt geen rekening gehouden met dieetwensen, carpaccio werd niet vervangen door ander gerecht maar gewoon weg...

Lees hele review

Via restaurantweek gereserveerd. Personeel was erg vriendelijk en acts waren leuk en dat zorgde voor een beetje sfeer.
Eten was matig, alles werd in één keer gebracht waarvan 1 gang frietjes en 1 edamame. Wordt geen rekening gehouden met dieetwensen, carpaccio werd niet vervangen door ander gerecht maar gewoon weggelaten. Toetje hebben wij apart besteld en was het lekkerst, maar wel prijzig voor wat wij kregen.
Voor de normale prijs doet het eten onder de maat.
Helaas zaten wij aan een tafeltje voor de cocktail bar waar iedereen constant langsliep, zelfs cocktails en borden gingen bijna over ons hoofd heen. Bij binnenkomst gevraagd of wij een ander plekje konden krijgen maar dat was niet mogelijk terwijl er 2 tafels helemaal leeg stonden de hele avond. 🎶 stond te hard waardoor je elkaar niet kunt verstaan. Dus overall geen aanrader.

Natasha op 02 oktober 2022
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Amsterdam e.o.

Toon telefoonnummer

Over Bar Rouge

Keuken: Aziatisch

Beleef spannende Parijse nachten bij restaurant Bar Rouge in Amsterdam. Bar Rouge is niet zomaar een restaurant in Amsterdam. Nee, het is een restaurant, bar én nachtclub op één plek.

Een bezoekje aan Bar Rouge staat garant voor een uniek en exclusief avondje uit. Je kunt hier namelijk genieten van overheerlijke Aziatische gerechten, en dansend eindigen met een verrukkelijke cocktail in je hand.

RESERVEER RESERVEER
Alle restaurantdeals in Amsterdam e.o.

Veelgestelde vragen

Tijdens de Nationale Restaurant Week kun je heerlijk genieten van een fantastisch 3-gangen diner bij de beste 500 restaurants van Nederland, vanaf slechts € 29,95 per persoon. De Nationale Restaurant Week wordt 2 keer per jaar georganiseerd, in het voorjaar en in het najaar.

Van elke reservering ontvang je binnen enkele minuten een bevestiging op het door jouw opgegeven email adres. Niets ontvangen? Kijk dan even in je spambox.

Ja, restaurants houden altijd rekening met eventuele dieetwensen.

Je kan je dieetwensen aangeven bij de opmerkingen op het reserveer formulier.

Bij de meeste deals zijn drankjes zijn niet inbegrepen.

Sommige restaurants bieden een all-in arrangement aan waarbij duidelijk wordt aangegeven welke drankjes wel zijn inbegrepen.

Geen probleem.

Indien je een account bij ons hebt aangemaakt kun je op je account inloggen en de reservering zelf eenvoudig wijzigen.

Heb je geen account? Klik dan op de link van de bevestigingsmail van je reservering.

Ja, je kunt altijd gratis annuleren.

Indien je een aanbetaling hebt gedaan kun je tot 24 uur voor je reservering annuleren. Het door jou aanbetaalde bedrag wordt dan automatisch op je rekening terug gestort. Let op: als je minder dan 24 uur van tevoren annuleert houdt het restaurant je aanbetaling om de kosten van de tafel te dekken. Wij staan hier los van, problemen die hierdoor veroorzaakt worden moeten in communicatie met het restaurant opgelost worden.

Je kunt je reservering annuleren vanuit de bevestigingsmail: Klik op reservering beheren in de mail en klik op de knop reservering annuleren. Als je een account hebt aangemaakt, kun je dit ook gemakkelijk doen door naar 'mijn reserveringen' te gaan. Je kunt ook contact met ons opnemen op telefoonnummer (020) 486 67 29 of per email via hello@diningcity.nl.

Op www.restaurantdinercheque.nl kan je bij meer dan 350 geselecteerde restaurants reserveren. Restaurant Dinercheque is alleen geldig met een reservering via www.restaurantdinercheque.nl. Let op: mocht je de code via een andere partner hebben gekregen, zoals Gall & Gall of Blokker ga dan naar de website die je op jouw vouchercode kunt vinden.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden