Knife fork icon red

Kaatjes Résidence - Kaatje bij de Sluis*

9,0 (7 reviews)
100%

Wat 7 mensen zeggen over Kaatjes Résidence - Kaatje bij de Sluis*

9.0
(7 reviews)
Eten
9.3
Service
9.3
Sfeer
8.3
100%
Schrijf een review

"Helemaal af"
9.3 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 8

9 gangen amuse diner: heerlijk genoten, allemaal kunstwerkjes op zich, zeer uitgebreide (heerlijke) wijnkaart. Ondanks dat restaurant (helaas!) te leeg was ivm Covic19, een heel romantische, gezellige en heerlijke diner gehad. Toppers: zie foto’s (oei, die kwartel met foi gras!) Personeel deskundig en persoonlijke a...

Lees hele review

9 gangen amuse diner: heerlijk genoten, allemaal kunstwerkjes op zich, zeer uitgebreide (heerlijke) wijnkaart. Ondanks dat restaurant (helaas!) te leeg was ivm Covic19, een heel romantische, gezellige en heerlijke diner gehad. Toppers: zie foto’s (oei, die kwartel met foi gras!) Personeel deskundig en persoonlijke aandacht. Complimenten aan de chef. Overnachting top, evenals het uitgebreide (degustation) ontbijt met lokale specialiteiten. Supervriendelijke en deskundige bediening. Enige minpuntje dat ik kan noemen (!) was de zeer slechte digitale TV ontvangst in hotelkamer (gelukkig kwamen we daar niet voor ;-). We komen dus zeker terug!

Small e109be6e38 Small ab8a91bc27 Small 70ca3448e1
Andy B op 01 november 2020
Geverifiëerd

"Mini vakantie met maximale allure "
9.7 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 9

Ondanks corona een mini vakantie met maximale allure en prima wijn & spijs geserveerd door een jonge en vlotte brigade... Hoewel natuurlijk alle corona-maatregelen gerespecteerd worden voel je je als gast meer dan welkom. Zeer zeker een aanrader is het leuke arrangement met overnachting zodat ook gasten van wat verder weg optimaal kunnen genieten.

Yolanda op 09 oktober 2020

Plattegrond Alle restaurantdeals in Blokzijl e.o.

Brouwerstraat 20 8356 DV Blokzijl

Over Kaatjes Résidence - Kaatje bij de Sluis*

Kaatjes Résidence, het hotel van restaurant Kaatje bij de Sluis*, is prominent aanwezig in het hart van het havenstadje Blokzijl. Het luxe hotel is gevestigd in een prachtig pand dat stamt ui 1860. De opzet van het hotel is kleinschalig met zeven luxe kamers welke smaakvol en comfortabel zijn ingericht.

Een bezoekje aan restaurant Kaatje bij de Sluis* is een unieke culinaire ervaring waar gezelligheid en gastronomie zich tot een bijzonder resultaat mengen.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Blokzijl e.o.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden