Knife fork icon red

Schielandshuis

8,6 (35 reviews)
97%

Wat 35 mensen zeggen over Schielandshuis

8.6
(35 reviews)
Eten
9.1
Service
8.6
Sfeer
8.1
97%
Schrijf een review

7.3 Keuken 7 | Service 9 | Sfeer 6

Lekker gegeten, niet bijzonder, gewoon lekker. Een mooi voorgerechtje van lekkere gemarineerde zalm en wat krabvlees, dan een soepje, tja, een soepje... Wel een heel smakelijk hoofdgerecht, langzaam gegaarde kalfssucade, erg smakelijk, deed zelfs een beetje aan kalfswang denken. Een lekker nagerecht, diverse chocola...

Lees hele review

Lekker gegeten, niet bijzonder, gewoon lekker. Een mooi voorgerechtje van lekkere gemarineerde zalm en wat krabvlees, dan een soepje, tja, een soepje... Wel een heel smakelijk hoofdgerecht, langzaam gegaarde kalfssucade, erg smakelijk, deed zelfs een beetje aan kalfswang denken. Een lekker nagerecht, diverse chocolade 's vergezeld van een glaasje vin santo van de zaak. Heel aardig van de mensen die correct en zakelijk hun werk deden in deze pandemische tijden. De koffie... hmm en ook de open wijn viel iets tegen, een fles krijgen wij samen niet weg daarom is het altijd een verrassing of er behoorlijke wijnen per glas worden aangeboden, in dit geval een klein minpuntje dus. Tenslotte de koffie... hmm.

Aad Ketting op 19 september 2020
Geverifiëerd
Paul Moroney heeft gereageerd op 19 september 2020

Bedankt voor u eerlijk review. Oorspronkelijk toen we de wijnselectie maakten, waren we alleen overdag open, dus we kozen voor wat lichtere rode wijnen, maar nu het diner in volle gang is, zullen we binnenkort de open wijnselectie verbeteren. Eerlijk gezegd krijgen we meer complimenten dan klachten over de koffie, de volgende keer beter. Tot snel


10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Goed en lekker

Veroniek van Lieshout op 19 september 2020
Geverifiëerd

"Heerlijk!"
9.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 7

Uit het noorden van het land, weekendje Rotterdam. Heerlijk gegeten hier, hoewel het vanaf de Coolsingel lastig te vinden was. Het restaurant is gevestigd in een historisch pand. In het interieur had daar wel wat meer aandacht aan besteed mogen worden. Doordat er 4 in-en uitgangen zijn vonden wij het erg tochten. Vo...

Lees hele review

Uit het noorden van het land, weekendje Rotterdam. Heerlijk gegeten hier, hoewel het vanaf de Coolsingel lastig te vinden was. Het restaurant is gevestigd in een historisch pand. In het interieur had daar wel wat meer aandacht aan besteed mogen worden. Doordat er 4 in-en uitgangen zijn vonden wij het erg tochten. Vooral als iemand de deur open laat staan. De bediening was zeer goed en opmerkzaam. Toen de keuken een kleine hapering had kwam hij dat melden en later kregen we nog een drankje van het huis. Zeer verrassend was de soeplolly. Zie foto's. Heerlijk en innovatief. Echt een aanrader dit restaurant!.

Small 046492d1d5
Rennie Van Kammen op 15 september 2020
Geverifiëerd
Paul Moroney heeft gereageerd op 19 september 2020

blij dat u heeft lekker genoten van u diner en avond in het Schielandshuis, bedankt voor de review


8.0 Keuken 8 | Service 6 | Sfeer 10

Het diner was erg lekker en goed samengesteld. Doordat er veel gasten waren die soms tegelijkertijd bediend moesten worden, was er te weinig personeel. Hierdoor kwam de mogelijkheid om af te rekenen in het gedrang. Dit duurde echt te lang. Het personeel was erg vriendelijk en behulpzaam. Mogelijk kom ik op wat stillere avond terug.

Kees Hartman op 13 september 2020
Geverifiëerd
Paul Moroney heeft gereageerd op 14 september 2020

U heeft helemaal gelijk het ging effe miss bij het afrekenen. Bedankt voor het review en tot snel


9.0 Keuken 10 | Service 8 | Sfeer 9

De sucade smolt in de mond. Verrukkelijk gegeten.

Gideon Verboom op 13 september 2020
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Rotterdam e.o.

Coolsingel 114 3011 AG Rotterdam

Over Schielandshuis

In het centrum van Rotterdam vind je de nieuwe ontmoetingsplek, restaurant Het Schielandshuis. De stoere keuken van Rotterdam staat centraal. De elegante gerechten bestaan uit eerlijke, heerlijke en lokale producten. De sfeer in dit charmante pand is rijk van historie gemengd met de moderniteit van de stad. Naast het ontdekken van de binnenkant van de brasserie, kan er ook plaatsgenomen worden in de prachtige stadstuin, waar je verwend wordt met lekkernijen.
Geniet nu zelf van een stukje historie in de moderne stad Rotterdam.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Rotterdam e.o.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden