NIEUW: Wil jij voordelig uit eten bij 500 top restaurants? Reserveer nu voor de Restaurant Week 2023

Altijd als eerste de nieuwste restaurant deals ontvangen?

Volg Diningcity op Instagram zodat je altijd op de hoogte bent van de nieuwste restaurants en beste deals

Wat mensen zeggen over Gouds Glas

Schrijf een review en deel je foto's

"heerlijk avondje uit"
9.0 Keuken 9 | Service 9 | Sfeer 9

Stijlvolle omgeving, goede bediening en heerlijk gegeten.

Nol op 12 oktober 2022
Geverifiëerd

"Aanrader"
8.7 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 6

Héérlijk gegeten en een prima service. We hadden alleen wel heel veel ruimte om ons heen; het was dus erg rustig

Von op 13 mei 2022
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Gouda e.o.

Toon telefoonnummer

Over Gouds Glas

Keuken: Mediterraans, Nederlands

Op het bruisende marktplein van Gouda vind je Restaurants Gouds Glas. Het restaurant is ontstaan doordat eigenaren Joost Zekveld en Jeroen Hendriksen hun kennis en passie voor de horeca gebundeld hebben. De ideale plek om uiteten te gaan in Gouda!

Bij binnenkomst zullen de zes grote glas in lood ramen snel jouw aandacht trekken. De ramen zijn een verwijzing naar de glas in lood ramen van de Goudse Sint-Janskerk die op de Werelderfgoedlijst van Unesco staan. Het pand heeft plek voor ruim tweehonderd gasten binnen en het restaurant en plek voor honderd gasten op het terras.

Bij restaurant Gouds Glas kun je terecht voor een overheerlijke lunch, maar ook voor een geweldig driegangen diner. Er worden verse, lokale seizoensgerechten bereid die een hoofdrol spelen in de Nederlandse/Mediterrane keuken.

Waar wacht je nog op? Geniet snel van de heerlijke gerechten van restaurant Gouds Glas!

RESERVEER RESERVEER
Alle restaurantdeals in Gouda e.o.

Veelgestelde vragen

Je kunt bij de meeste restaurants gratis reserveren en annuleren. De rekening betaal je pas in het restaurant. Sommige restaurants vragen om een kleine aanbetaling, dit wordt duidelijk aangegeven bij het plaatsen van de reservering.

Op www.restaurantdinercheque.nl kan je bij meer dan 350 geselecteerde restaurants reserveren. Restaurant Dinercheque is alleen geldig met een reservering via www.restaurantdinercheque.nl. Let op: mocht je de code via een andere partner hebben gekregen, zoals Gall & Gall of Blokker ga dan naar de website die je op jouw vouchercode kunt vinden.

Van elke reservering ontvang je binnen enkele minuten een bevestiging op het door jouw opgegeven email adres. Niets ontvangen? Kijk dan even in je spambox.

Ja, restaurants houden altijd rekening met eventuele dieetwensen.

Je kan je dieetwensen aangeven bij de opmerkingen op het reserveerformulier.

Bij de meeste deals zijn drankjes zijn niet inbegrepen.

Sommige restaurants bieden een all-in arrangement aan waarbij duidelijk wordt aangegeven welke drankjes wel zijn inbegrepen.

Geen probleem.

Indien je een account bij ons hebt aangemaakt kun je op je account inloggen en de reservering zelf eenvoudig wijzigen.

Heb je geen account? Klik dan op de link van de bevestigingsmail van je reservering.

Tijdens Dining with the Stars kun je heerlijk genieten van een fantastisch luxe diner bij de beste 160 restaurants van Nederland, vanaf slechts € 54,40 per persoon. Dining with the Stars wordt 2 keer per jaar georganiseerd, in de zomer en in de winter.

Ja, je kunt altijd gratis annuleren.

Indien je een aanbetaling hebt gedaan kun je tot 24 uur voor je reservering annuleren. Het door jou aanbetaalde bedrag wordt dan automatisch op je rekening terug gestort. Let op: als je minder dan 24 uur van tevoren annuleert houdt het restaurant je aanbetaling om de kosten van de tafel te dekken. Wij staan hier los van, problemen die hierdoor veroorzaakt worden moeten in communicatie met het restaurant opgelost worden.

Je kunt je reservering annuleren vanuit de bevestigingsmail: Klik op reservering beheren in de mail en klik op de knop reservering annuleren. Als je een account hebt aangemaakt, kun je dit ook gemakkelijk doen door naar 'mijn reserveringen' te gaan. Je kunt ook contact met ons opnemen op telefoonnummer (020) 486 67 29 of per email via hello@diningcity.nl.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op deze website hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden