Je krijgt direct een bevestiging, met GRATIS annulering.
Wat 129 mensen zeggen over Gaspár Bistro
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Heerlijk gegeten en lekker bijgepraat met vriendinnen.. van het begin tot het eind goed verzorgd.
👍🏻
Lekker eten, goede service en mooi plekje in Nijmegen!
Een aanwinst voor Nijmegen. Gisteravond voor het eerst bij Gaspár: goede vibe en hartelijk ontvangst bij binnenkomst, open keuken, gezellige bedrijvigheid en goeie muziek zorgen voor een aangename sfeer. Het driegangenmenu van de restaurantweek was met zorg samengesteld en erg lekker. Met name de smaakexplosie van h...
Lees hele reviewEen aanwinst voor Nijmegen. Gisteravond voor het eerst bij Gaspár: goede vibe en hartelijk ontvangst bij binnenkomst, open keuken, gezellige bedrijvigheid en goeie muziek zorgen voor een aangename sfeer. Het driegangenmenu van de restaurantweek was met zorg samengesteld en erg lekker. Met name de smaakexplosie van het hoofdgerecht: geroosterde venkel, de mojo verde en de gepofte knoflookaoli in combinatie met de perfect gegaarde kalfssukade en jus was een feestje! Heerlijke begeleidende wijnen en attente bediening. De wat minder schone toiletten (zowel heren als dames) mogen de volgende keer wat beter worden bijgehouden, maar dat komt vast goed. Dank voor een topavond, we komen graag een keer terug!
Door de restaurant week hier gekomen. Een zeer goede verrassing. Leuke ambiance in twee gedeeltes. Geen al te grote kaart, maar voldoende keuzes. Borden zien er mooi uit en de smaak is super! Wijnen erbij zijn goed gekozen, prijs kwantiteit is aanzienlijk.
Plattegrond Alle restaurantdeals in Nijmegen e.o.
Over Gaspár Bistro
Keuken: Frans
Kasper van Schaeren heeft zijn sporen als chef kok de afgelopen jaren ruim verdiend. Eerst bij Hobbema, vervolgens bij Notting Hill. In zijn splinternieuwe restaurant Gaspár bistro combineert hij het beste dat beide eetgelegenheden boden. Zowel het interieur als de menukaart zijn te omschrijven als no nonsense en tijdloos. “Bij mij geen modieuze concepten of thema’s om me te onderscheiden, maar ‘what you see, is what you get’”, aldus Kasper. De producten komen zoveel mogelijk uit de regio en de kaart wisselt maandelijks, dus schuif vooral regelmatig aan! Bij Gaspár bistro kun je niet reserveren, wél genieten van kwalitatief hoogstaande gerechten en bijpassende wijnen.