Mr. Black and The White Ox

Modern, Nederlands | €€€ | Menu
9,1 (43 reviews)
98% aanbevolen

Brasserie 4-gangen All-In Chef's diner € 109,- € 89,-

Mr. Black and The White Ox

Modern, Nederlands | €€€ | Menu
9,1 (43 reviews)
98% aanbevolen

Brasserie 4-gangen All-In Chef's diner € 109,- € 89,-

Boek nu met alle vrijheid

Je krijgt direct een bevestiging, met GRATIS annulering.

Deal
Brasserie 4-gangen All-In Chef's diner
€ 109,- € 89,-

In het voormalig hoofdkwartier van Douwe Egberts, onder de rook van de koffiebranderij, voel je je helemaal thuis bij Mr. Black and The White Ox. De bar is het kloppende hart van de BLEND (het voormalige hoofdkwartier van Douwe Egberts), met daaromheen fijne plekjes om heerlijk bij te komen. Plof lekker neer op één van de banken en geniet. Laat je in de watten leggen met een Brasserie 4-gangen All-In Chef's diner gevuld met heerlijke gerechten in een gezellige en ongedwongen sfeer. Het menu bestaat uit: een 4-gangen Chef's menu, wijnarrangement, cava, tafelwater, brood en koffie/thee.

Reserveer nu je tafeltje voor € 89,- inplaats van € 109,- per persoon!

Wanneer maak jij kennis met de heerlijke keuken van Mr. Black and The White Ox?

RESERVEER RESERVEER
  • Te reserveren t/m 31 december 2025
  • Niet icm met andere acties
  • De prijs van de deal is per persoon
  • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl

Deal
3-gangen Keuzemenu met huisaperitief
€ 45,-

Mr. Black and The White Ox doet mee aan de Nationale Restaurant Week met een 3-gangen keuzemenu met huisaperitief. Ontdek Mr. Black and The White Ox nu tijdens de Restaurant Week en laat je voordelig in de watten leggen tijdens dit heerlijke 3-gangen keuzemenu met huisaperitief.

Reserveer nu jouw tafel bij Mr. Black and The White Ox!

Zijn er dieetwensen of allergieën? Geef deze dan vooral aan op het reserveringsformulier zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.

Let op! Het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.

RESERVEER RESERVEER
  • Te reserveren t/m 30 april 2023
  • Niet icm met andere acties
  • De prijs van de deal is per persoon
  • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl

Wat 43 mensen zeggen over Mr. Black and The White Ox

9.1 Gebaseerd op 43 reviews. 98% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review en deel je foto's

9.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 7

Mooie verrassende gerechten met wijnen die daar perfect bij aansluiten. En personeel dat dit ook nog eens heel prettig toelicht. Culinaire parel in Utrecht.

Ben Lange op 19 september 2020
Geverifiëerd
Esther de Nijs heeft gereageerd op 30 september 2020

Dag Ben, bedankt voor je recensie! Fijn om te lezen dat je zo hebt genoten van onze wijn, spijs en verhalen. Tot de volgende keer! Groetjes, team van Mr. Black and the White Ox


"Verborgen verrassing onder de rook van DE"
9.0 Keuken 9 | Service 9 | Sfeer 9

Wat een prachtige locatie, ze hebben er van binnen iets heel moois van gemaakt. 's Middags kun je buiten heerlijk in de zon borrelen. De bediening is professioneel en gastvrij en het eten was erg goed. Welkom in culinair Utrecht!

Annemieke Postema op 18 september 2020
Geverifiëerd
Esther de Nijs heeft gereageerd op 30 september 2020

Dag Annemieke, bedankt voor de lovende woorden! Graag tot een volgende keer. Groetjes, team van Mr. Black and the White Ox


"Fine dining vlakbij de Douwe Egberts fabriek"
9.0 Keuken 8 | Service 10 | Sfeer 9

Tijdens de restaurantweek XXL hebben mijn vrouw en ik hier het Gault-Millau 4-gangenmenu genomen. De service was zeer vriendelijk en prettig. De vier gangen bevatten interessante combinaties van verschillende ingredienten en verschillende bereidingen, zoals je zou verwachten. De kwaliteit was zeer goed, met twee min...

Lees hele review

Tijdens de restaurantweek XXL hebben mijn vrouw en ik hier het Gault-Millau 4-gangenmenu genomen. De service was zeer vriendelijk en prettig. De vier gangen bevatten interessante combinaties van verschillende ingredienten en verschillende bereidingen, zoals je zou verwachten. De kwaliteit was zeer goed, met twee minpuntjes. De diamanthaas in het hoofdgerecht was iets taaier dan ik zou verwachten, en het broodje bij de maaltijd was niet heel vers (waarschijnlijk wel van de dag zelf, maar het was een soort broodje dat snel oud wordt en niet van de laatste uren was). Positief was dat er ge-experimenteerd werd met smaakcombinaties en kruiden, en met de wijnbegeleiding. Er was onder andere een biertje met rieslingmost als bijpassende "wijn". Ook het nagerecht was prima, met geitenyoghurtijs, bramen, mini-kiwis, klein taartje (panna cotta?), en wat crumble. De prijs is heel redelijk, ook buiten restuarantweek. We komen nog eens terug.

Marc van Kreveld op 18 september 2020
Geverifiëerd
Esther de Nijs heeft gereageerd op 30 september 2020

Dag Marc,
Bedankt dat je de tijd hebt genomen om een recensie te schrijven. Fijn om te lezen dat jullie hebben genoten van onze gerechten en service. Verder bedankt voor de feedback, deze nemen wij weer mee. Graag tot een volgende keer! Groetjes, team van Mr. Black and the White Ox


7.7 Keuken 6 | Service 8 | Sfeer 9

Bij aanvang werd ons medegedeeld dat er een nieuwe kaart was. Deze kaart viel bij ons niet in de smaak. Wij hadden een 3 gangen menu van de restaurant week geboekt. Het voorgerecht was heerlijk, niks op aan te merken en dat schepte hoge verwachtingen. Het hoofdgerecht was vegetarisch, dry aged biet met garnituren. D...

Lees hele review

Bij aanvang werd ons medegedeeld dat er een nieuwe kaart was. Deze kaart viel bij ons niet in de smaak. Wij hadden een 3 gangen menu van de restaurant week geboekt. Het voorgerecht was heerlijk, niks op aan te merken en dat schepte hoge verwachtingen. Het hoofdgerecht was vegetarisch, dry aged biet met garnituren. Deze heb ik voor meer dan de helft laten staan, nagerecht gegrilde watermeloen met 3 kleine bolletjes meloen van verschillende smaken meloen. Ook geen succes. Op basis van het samengestelde menu vind ik The Ox geen aanrader, ondanks de perfecte service. Het draait voor ons uiteindelijk om het eten en dat viel tegen. Onze feedback werd zeker gewaardeerd, ben benieuwd wat de andere gasten ervan vonden die avond.

Peggy op 16 september 2020
Geverifiëerd
Esther de Nijs heeft gereageerd op 29 september 2020

Dag Peggy,
Bedankt voor uw recensie. Fijn om te lezen dat de avond van het bezoek de feedback ook goed is besproken en dat de service zo goed is bevallen. Erg vervelend dat de gerechten minder zijn bevallen. We hebben inmiddels weer een nieuw menu (we wisselen elke 6-8 weken), mocht u ons nog een kans willen geven. Wij ontvangen u natuurlijk graag nog eens. Met vriendelijke groet, team van Mr. Black and the White Ox


"Fijn dineren"
9.0 Keuken 7 | Service 10 | Sfeer 10

Voor het eerst gegeten bij The White Ox. Het 6 gangen menu genomen. Het menu was net nieuw. Leuke combinaties die soms niet zo goed uit de verf kwamen. Ik had een alcoholvrij arrangement erbij. Dit beviel goed. Het wijnarrangement viel goed in de smaak bij de rest van het gezelschap. Gezellig gezeten op een leuke lokatie in Utrecht.

Gerard Langeveld op 06 september 2020
Geverifiëerd
Esther de Nijs heeft gereageerd op 06 september 2020

Dag Gerard,
Fijn dat jullie hebben genoten van (de meeste) gerechten en onze arrangementen. Fijn jullie te mogen hebben ontvangen en graag tot een volgende keer!
Groetjes, team van Mr. Black and the White Ox

Plattegrond Alle restaurantdeals in Utrecht e.o.

Toon telefoonnummer

Over Mr. Black and The White Ox

Keuken: Modern, Nederlands

Mr. Black and The White Ox in Utrecht is vernoemd naar het winkeltje van Egbert Douwes waar het allemaal begon… Het winkeltje ‘de Witte Os’ in Joure was volgestouwd met koloniale waren, die ‘tot de genoegens van het dagelijks leven behoren’: Koffie, thee, chocola, zoethout, anijs en specerijen. Die koloniale waren liggen aan de basis van Urban Bistro ‘the White Ox’. Specerijen blends en onverwachte smaakmakers van over de hele wereld zorgen voor een unieke smaakbeleving.

Genieten van al het moois dat de aarde te bieden heeft. Stoere vlees- én verrassende groentegerechten. Maar ook heerlijke visgerechten, om nog maar niet te spreken van de kaasplank… Houd je van een mooi glas wijn? Mooi! Mr. Black and The White Ox beschikt namelijk over een luxe wijnkamer; de wineroom. Talloze bijzondere wijnen lonken naar je vanachter de graffiti.

RESERVEER RESERVEER
Alle restaurantdeals in Utrecht e.o.

Veelgestelde vragen

Tijdens de Nationale Restaurant Week kun je heerlijk genieten van een fantastisch 3-gangen diner bij de beste 500 restaurants van Nederland, vanaf slechts € 29,95 per persoon. De Nationale Restaurant Week wordt 2 keer per jaar georganiseerd, in het voorjaar en in het najaar.

Van elke reservering ontvang je binnen enkele minuten een bevestiging op het door jouw opgegeven email adres. Niets ontvangen? Kijk dan even in je spambox.

Ja, restaurants houden altijd rekening met eventuele dieetwensen.

Je kan je dieetwensen aangeven bij de opmerkingen op het reserveer formulier.

Bij de meeste deals zijn drankjes zijn niet inbegrepen.

Sommige restaurants bieden een all-in arrangement aan waarbij duidelijk wordt aangegeven welke drankjes wel zijn inbegrepen.

Geen probleem.

Indien je een account bij ons hebt aangemaakt kun je op je account inloggen en de reservering zelf eenvoudig wijzigen.

Heb je geen account? Klik dan op de link van de bevestigingsmail van je reservering.

Ja, je kunt altijd gratis annuleren.

Indien je een aanbetaling hebt gedaan kun je tot 24 uur voor je reservering annuleren. Het door jou aanbetaalde bedrag wordt dan automatisch op je rekening terug gestort. Let op: als je minder dan 24 uur van tevoren annuleert houdt het restaurant je aanbetaling om de kosten van de tafel te dekken. Wij staan hier los van, problemen die hierdoor veroorzaakt worden moeten in communicatie met het restaurant opgelost worden.

Je kunt je reservering annuleren vanuit de bevestigingsmail: Klik op reservering beheren in de mail en klik op de knop reservering annuleren. Als je een account hebt aangemaakt, kun je dit ook gemakkelijk doen door naar 'mijn reserveringen' te gaan. Je kunt ook contact met ons opnemen op telefoonnummer (020) 486 67 29 of per email via hello@diningcity.nl.

Op www.restaurantdinercheque.nl kan je bij meer dan 350 geselecteerde restaurants reserveren. Restaurant Dinercheque is alleen geldig met een reservering via www.restaurantdinercheque.nl. Let op: mocht je de code via een andere partner hebben gekregen, zoals Gall & Gall of Blokker ga dan naar de website die je op jouw vouchercode kunt vinden.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden