Knife fork icon red

Restaurant State

8,9 (30 reviews)
100%

Wat 30 mensen zeggen over Restaurant State

8.9
(30 reviews)
Eten
9.1
Service
8.9
Sfeer
8.7
100%
Schrijf een review

"alles super lekker!"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

alles super!!!

Veerle Van durme op 13 oktober 2020
Geverifiëerd

"eten met vrienden - dining with the stars"
8.7 Keuken 10 | Service 8 | Sfeer 8

Zeer goed verzorgde avond, waanzinnig lekker eten, sfeer iets minder maar daar zit Corona voor veel tussen, zeer goede uitleg over de gerechten weliswaar iets te routine-matig, gewoon fantastisch eten pur sang

rudi lafaille op 12 oktober 2020
Geverifiëerd

8.0 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 8

Heerlijk gegeten

Janny Bogaert op 12 oktober 2020
Geverifiëerd

"verrassende gerechten en sublieme schilderijtjes"
8.3 Keuken 7 | Service 9 | Sfeer 9

We hebben genoten van een zeer lekker menu met verrassende combinaties en echte schilderijtjes van het dresseren van de bordjes! Als een puntje van kritiek mag geven dan is het dat niet alle bordjes even goed afgekruid waren. Dessertjes waren iets minder mijn ding maar dat was louter om persoonlijke smaak. De aangep...

Lees hele review

We hebben genoten van een zeer lekker menu met verrassende combinaties en echte schilderijtjes van het dresseren van de bordjes! Als een puntje van kritiek mag geven dan is het dat niet alle bordjes even goed afgekruid waren. Dessertjes waren iets minder mijn ding maar dat was louter om persoonlijke smaak. De aangepaste wijnen formule is een aanrader want deze waren perfect gekozen ifv de gerechtjes! De bediening is zeer vlot en correct en het is een gezellige zaak. Voor ons een verrassende en positieve ervaring en dus blij dat we dit hebben leren kennen.

Small b5fdb38ecf
Tine op 12 oktober 2020
Geverifiëerd

"We keren er zeker terug"
9.3 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 8

Lekkere en verrassende combinaties van smaken. Diverse wijnen per glas beschikbaar. Zeer vriendelijke service. Deze chef gaat een beloftevolle toekomst tegemoet. Parking is aan de krappe kant.

Martine De Backer op 10 oktober 2020
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Lamswaarde e.o.

Jacobus de Waalstraat 41 4586 AD Lamswaarde

Over Restaurant State

Zeeuws met een zachte G, bij restaurant State halen zij het beste uit de twee werelden en brengen zij het hier samen om optimaal van te genieten! State is een oude hoeve omgetoverd tot prachtig fine dining restaurant in de polders van Zeeuws-Vlaanderen. In het restaurant werken zij met biologisch vee en groenten van de boeren uit de polders en met verse vis en wieren uit de zee die op steenworp afstand van het restaurant is. Alle gerechten worden met een zelfde filosofie gemaakt; duurzaam, creatief, smaakvol en er moet verhaal achter de gerechten zitten. Wie bij restaurant State komt eten, komt voor een beleving in een sfeervol interieur met een losse en vriendelijke service.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Lamswaarde e.o.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden