DeZusters

Frans | €€€
9,1 (9 reviews)
100% aanbevolen
Altijd als eerste de nieuwste restaurant deals ontvangen?

Volg Diningcity op Instagram zodat je altijd op de hoogte bent van de nieuwste restaurants en beste deals

Foto's gemaakt door gasten
Deel je foto's van DeZusters

Wat 9 mensen zeggen over DeZusters

9.1 Gebaseerd op 9 reviews. 100% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review en deel je foto's

7.7 Keuken 8 | Service 7 | Sfeer 8

Eten met een spannende gedachte. Veel aparte en gewaagde smaken met lokale en eerlijke ingrediënten. De entourage is bijzonder mooi en dat maakte het tot een top avond!

Jeroen van Maurik op 20 september 2020
Geverifiëerd

8.7 Keuken 6 | Service 10 | Sfeer 10

Niet alles was lekker maar wel super gezond. Bediening super leuk en locatie ook top.

Rob de Groot op 13 september 2020
Geverifiëerd

"Verrassend"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

In de restaurantweek gereserveerd voor 2 personen. Verrassende locatie en door behoud van de authentieke meubels is de sobere sfeer behouden wat het bijzonder maakt. Bediening is vriendelijk en geeft een goede uitleg over het eten en de locatie. Het eten was prachtig geserveerd en zeer smaakvol. Leuk gegeven dat er ...

Lees hele review

In de restaurantweek gereserveerd voor 2 personen. Verrassende locatie en door behoud van de authentieke meubels is de sobere sfeer behouden wat het bijzonder maakt. Bediening is vriendelijk en geeft een goede uitleg over het eten en de locatie. Het eten was prachtig geserveerd en zeer smaakvol. Leuk gegeven dat er lokale producten gebruikt worden. Wijnen pasten goed bij de gerechten en het alcoholvrije drankarangement was verrassend lekker. Nagerecht was het minste van alle gerechten maar het lekkers bij de koffie maakte dat weer helemaal goed. Leuk concept om de koffie in 'de huiskamer' te nuttigen waar je zelf de plaatjes(muziek) kunt kiezen.

H.C.M. Van Walsem op 13 september 2020
Geverifiëerd

10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Dit is meer dan uit eten,het is een avond vullende ervaring. Heel bijzonder!

Yazz op 13 september 2020
Geverifiëerd

"memorabel etentje!"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Alleen maar lof voor dit restaurant, de locatie en ambiance, de vriendelijke gastheren- en vrouwen, het verrukkelijke eten met vindingrijke smakencombinaties die geserveerd werden door de bevlogen koks (lokaal en uit eigen tuin). Vanaf het warme onthaal tot aan vertrek een heerlijke avond gehad. De bediening weet wa...

Lees hele review

Alleen maar lof voor dit restaurant, de locatie en ambiance, de vriendelijke gastheren- en vrouwen, het verrukkelijke eten met vindingrijke smakencombinaties die geserveerd werden door de bevlogen koks (lokaal en uit eigen tuin). Vanaf het warme onthaal tot aan vertrek een heerlijke avond gehad. De bediening weet waar ze het over heeft, neemt oprecht de tijd voor je. Het eten was zo vers en smaakvol...De afsluiting in de huiskamer was ook heel leuk! Wij komen zeker terug!

Jania & Khalid op 12 september 2020
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Maarssen e.o.

Over DeZusters

Keuken: Frans

Een bezoekje aan De Zusters in het voormalige klooster van Buitenplaats Doornburgh is een ware culinaire beleving. Het is hier eten wat de pot schaft, een echte table d’hôte formule. De indrukwekkende keukenbrigade met chefs Niels van Zijl en Roy Wiggers wijzigt het menu iedere 6 weken.

Restaurant DeZusters is het restaurant van Buitenplaats Doornburgh en is gevestigd in de priorij, het voormalige klooster van Doornburgh. Het restaurant is geopend voor diner op vrijdag en zaterdag.

RESERVEER RESERVEER
Alle restaurantdeals in Maarssen e.o.

Veelgestelde vragen

Op www.restaurantdinercheque.nl kan je bij meer dan 350 geselecteerde restaurants reserveren. Restaurant Dinercheque is alleen geldig met een reservering via www.restaurantdinercheque.nl. Let op: mocht je de code via een andere partner hebben gekregen, zoals Gall & Gall of Blokker ga dan naar de website die je op jouw vouchercode kunt vinden.

Van elke reservering ontvang je binnen enkele minuten een bevestiging op het door jouw opgegeven email adres. Niets ontvangen? Kijk dan even in je spambox.

Ja, restaurants houden altijd rekening met eventuele dieetwensen.

Je kan je dieetwensen aangeven bij de opmerkingen op het reserveerformulier.

Bij de meeste deals zijn drankjes zijn niet inbegrepen.

Sommige restaurants bieden een all-in arrangement aan waarbij duidelijk wordt aangegeven welke drankjes wel zijn inbegrepen.

Geen probleem.

Indien je een account bij ons hebt aangemaakt kun je op je account inloggen en de reservering zelf eenvoudig wijzigen.

Heb je geen account? Klik dan op de link van de bevestigingsmail van je reservering.

Tijdens Dining with the Stars kun je heerlijk genieten van een fantastisch luxe diner bij de beste 160 restaurants van Nederland, vanaf slechts € 54,40 per persoon. Dining with the Stars wordt 2 keer per jaar georganiseerd, in de zomer en in de winter.

Ja, je kunt altijd gratis annuleren.

Indien je een aanbetaling hebt gedaan kun je tot 24 uur voor je reservering annuleren. Het door jou aanbetaalde bedrag wordt dan automatisch op je rekening terug gestort. Let op: als je minder dan 24 uur van tevoren annuleert houdt het restaurant je aanbetaling om de kosten van de tafel te dekken. Wij staan hier los van, problemen die hierdoor veroorzaakt worden moeten in communicatie met het restaurant opgelost worden.

Je kunt je reservering annuleren vanuit de bevestigingsmail: Klik op reservering beheren in de mail en klik op de knop reservering annuleren. Als je een account hebt aangemaakt, kun je dit ook gemakkelijk doen door naar 'mijn reserveringen' te gaan. Je kunt ook contact met ons opnemen op telefoonnummer (020) 486 67 29 of per email via hello@diningcity.nl.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden